Sve ste rekli

pa ja skoro nemam što dodati, jednostavno sam prespor za vas dvojicu ...

Ipak, kratki osvrt, budući nisam igrao mogao sam pratiti zbivanja na svim stolovima. Rezultat je po meni realan iako je mogao biti i veći i manji, ali to je ona sfera "šta bi bilo kad bi bilo".
Prvi krug 2:1 za Lutalice iako je moglo (trebalo) biti 3:0. Latin 3/0 protiv Zorka, Zvačko 3/1 protiv Jurakića bez nekih mogućnosti drugačijih ishoda. Šiki kod 2:1 u setovima ima 3 meč lopte protiv Oreča, ali gubi četvrti set 13:15, a onda i peti 10:12 tako da sve ostaje još otvoreno.
Drugi krug ponovo 2:1 za Lutalice i ukupnih 4:2. Tu je Zorko lako dobio Šikija 3/0 kao i Latin Jurakića. Zvačko sa 3/1 dobija Oreča, kod 1:1 u setovima Zvačko treći dobiva na 9, četvrti lako. E sad, da je treći set dobio Oreč, možda bi i meč pa bi se malo "zakuhalo" jer bi bilo 3:3. Ali Zvačko je ipak, iako je na terapijama i nije u treningu, odigrao dobro i sigurno i donio 2 važna boda za pobjedu Lutalica.
Tu više nije bilo neke dileme, treći krug ponovo 2:1 za Lutalice za osiguranu pobjedu prije para (6:3). Tu je Zorko dobio Busiju 3/0, a istim rezultatom Šiki dobija D.Štetića, a Latin Oreča. Uz meč Šiki - Oreč, lijep je i zanimljiv bio meč parova Šiki/ReBus - Jurakić/Oreč. Tu su gosti propustili pobjedu. Prvi set 0:11, počeo sam se skidati i ulaziti umjesto jednog od mojih "metlaša", ali su me zaustavili i rekli da se u paru ne može mijenjati.

Tako sam ih malo prestrašio da neće zaraditi premiju pa su 2. set nekako dobili na 12. Treći set opet za goste na 9 koji i u četvrtom vode 7:2, ali stare kajle tada igraju odlično i to izvlače isto na 9. Peti je set išao ovako: 3:0, 3:3, 6:3, 6:6 i onda Lutalice ipak s malo više gasa dobivaju na 8 za konačnih i mislim realnih 7:3.
Travaru slijedi opomena

jer sad ide "ispravak (njegovog) netočnog navoda". Lutalice još nisu (teoretski) šampioni 2. lige

, 5 bodova 2 kola prije kraja znače da još može i Posavac prvi kroz cilj. Pusta teorija - reći će većina, no, tko bi lani dao prebijenu paru na Sibinj da će nakon 0:4 uz samo 4 osvojena seta u prvom meču kvalifikacija tog istog protivnika dobiti sa 4:0 uz manje izgubljenih setova i ući u 3. HL ?

A ovo za Latina stoji, ali ni Barcelona bez Messija ne bi bila to što jest

Zato Lutalice i jesu prve ...
Eto, bio je to moj "kratki" skromni prilog opisu večerašnjeg, izgleda prvog, meča 20. kola.