SLAST
Srpnja 29, 2026, 23:41:33 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OŠB  
 Str: [1] 2
  Ispis  
Autor Tema: 20. kolo  (Posjeta: 4269 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
stjepan
Moderator
Nova Liga: LUTALICE
Klub: STK SLAVONSKI BROD

« : Svibnja 08, 2011, 18:39:51 »

Meč 20. kola LUTALICE - SPORT DOMI igra se u srijedu (11.05.) u dvorani Obrtničke škole s početkom oko 20,30 sati.
Evidentirano

Nisi prestao igrati zato što si ostario, već si ostario zato što si prestao igrati ...
ReBus
Moderator

Navijacica

« Odgovor #1 : Svibnja 08, 2011, 19:59:31 »

Eh, ti baš sve tajne moraš odati. Sad kad navale svi u dvoranu nećemo imati gdje ni igrati  Grin Grin.
Onda..nositelju medalje....jel boli vrat od težine medalje  Evil Evil
Evidentirano
ReBus
Moderator

Navijacica

« Odgovor #2 : Svibnja 11, 2011, 23:00:17 »

Meč 20. kola LUTALICE - SPORT DOMI 7:3

Sve odigrano regularno u prijateljskoj atmosferi. Stjepan je odlučio ovaj puta pokazati tko je gazda pa je držao prekrižene ruke i kemijsku po potrebi  Grin
Bilo je napeto skoro do kraja, no prije igre parova rezultat je bio 6:3 tako da su parovi bili stvar prestiža u kojoj smo se sastali Oreč/Jurakić-Relić/Busija da bi Šiki i ja neslavno popušili 1. set s nulom  Undecided, no nakon toga vodstva protivnika i vodstva u 2. setu, Šiki i ja ipak pobjeđujemo 14:12 2. set i do rezultata 2:2 je bilo izjednačena igra, da bi mi ipak napravili preokret u 5. setu i uredno pobijedili.
Nažalost nisam imao priliku igrati protiv Oreča, ali biti će valjda još prilike :-)
Sa Zorkom 1. set sam vodio do pred kraj seta...i onda 10:10...i...12:10 za njega...Spasile ga njegove bijele gaće  Grin Grin. Druga dva je dobio s većom razlikom.
Šiki se izmučio protiv Oreča i na kraju izgubio na 5 setova.
A nešto moram ostaviti i Stjepanu da napiše jer je on to pažljivije pratio.
« Zadnja izmjena: Svibnja 11, 2011, 23:00:56 ReBus » Evidentirano
Travar
Klub: STK BROD

« Odgovor #3 : Svibnja 11, 2011, 23:04:57 »

Kad se neće Stjepan pohvaliti evo ja objavljujem rezultat odigranog meča.

LUTALICE    -    SPORT  DOMI          7 : 3
Latinović 3/0     Zorko V.  2/1
Relić      1/2      Oreč      1/2
Zvačko  2/0      Štetić    0/1
Busija    0/1      Jurakić   0/2
+ par

Zaslužena pobjeda ovogodišnji šampiona 2. lige. Ali bez Latina bi zasigurno bilo puno, puno neizvjesnije.  
Evidentirano

Nije bitno koliko si puta pao, bitno je koliko si puta ustao.
ReBus
Moderator

Navijacica

« Odgovor #4 : Svibnja 11, 2011, 23:10:09 »

A moraš razumjeti i Stjepana...prvo tuširanje pa onda posao  Grin Grin
Bilo bi neizvjesnije i bez Zvačka, jer je on eto nekim čudom ipak igrao...
Evidentirano
stjepan
Moderator

« Odgovor #5 : Svibnja 12, 2011, 00:23:37 »

Sve ste rekli  blabla pa ja skoro nemam što dodati, jednostavno sam prespor za vas dvojicu ...  doh Ipak, kratki osvrt, budući nisam igrao mogao sam pratiti zbivanja na svim stolovima. Rezultat je po meni realan iako je mogao biti i veći i manji, ali to je ona sfera "šta bi bilo kad bi bilo".

Prvi krug 2:1 za Lutalice iako je moglo (trebalo) biti 3:0. Latin 3/0 protiv Zorka, Zvačko 3/1 protiv Jurakića bez nekih mogućnosti drugačijih ishoda. Šiki kod 2:1 u setovima ima 3 meč lopte protiv Oreča, ali gubi četvrti set 13:15, a onda i peti 10:12 tako da sve ostaje još otvoreno.

Drugi krug ponovo 2:1 za Lutalice i ukupnih 4:2. Tu je Zorko lako dobio Šikija 3/0 kao i Latin Jurakića. Zvačko sa 3/1 dobija Oreča, kod 1:1 u setovima Zvačko treći dobiva na 9, četvrti lako. E sad, da je treći set dobio Oreč, možda bi i meč pa bi se malo "zakuhalo" jer bi bilo 3:3. Ali Zvačko je ipak, iako je na terapijama i nije u treningu, odigrao dobro i sigurno i donio 2 važna boda za pobjedu Lutalica.

Tu više nije bilo neke dileme, treći krug ponovo 2:1 za Lutalice za osiguranu pobjedu prije para (6:3). Tu je Zorko dobio Busiju 3/0, a istim rezultatom Šiki dobija D.Štetića, a Latin Oreča. Uz meč Šiki - Oreč, lijep je i zanimljiv bio meč parova Šiki/ReBus - Jurakić/Oreč. Tu su gosti propustili pobjedu. Prvi set 0:11, počeo sam se skidati i ulaziti umjesto jednog od mojih "metlaša", ali su me zaustavili i rekli da se u paru ne može mijenjati.  ludi Tako sam ih malo prestrašio da neće zaraditi premiju pa su 2. set nekako dobili na 12. Treći set opet za goste na 9 koji i u četvrtom vode 7:2, ali stare kajle tada igraju odlično i to izvlače isto na 9. Peti je set išao ovako: 3:0, 3:3, 6:3, 6:6 i onda Lutalice ipak s malo više gasa dobivaju na 8 za konačnih i mislim realnih 7:3.

Travaru slijedi opomena  baeh jer sad ide "ispravak (njegovog) netočnog navoda". Lutalice još nisu (teoretski) šampioni 2. lige  champion , 5 bodova 2 kola prije kraja znače da još može i Posavac prvi kroz cilj. Pusta teorija - reći će većina, no, tko bi lani dao prebijenu paru na Sibinj da će nakon 0:4 uz samo 4 osvojena seta u prvom meču kvalifikacija tog istog protivnika dobiti sa 4:0 uz manje izgubljenih setova i ući u 3. HL ?  klanjanje A ovo za Latina stoji, ali ni Barcelona bez Messija ne bi bila to što jest  dobro Zato Lutalice i jesu prve ...  

Eto, bio je to moj "kratki" skromni prilog opisu večerašnjeg, izgleda prvog, meča 20. kola.  clsdtopic
« Zadnja izmjena: Svibnja 12, 2011, 00:25:40 stjepan » Evidentirano

Nisi prestao igrati zato što si ostario, već si ostario zato što si prestao igrati ...
ReBus
Moderator

Navijacica

« Odgovor #6 : Svibnja 12, 2011, 07:40:01 »

Ajme...a što bi tek bilo da si pisao u 2:00 i napisao dugi osvrt... dijete srece
Evidentirano
stjepan
Moderator

« Odgovor #7 : Svibnja 16, 2011, 14:39:49 »

U 1. ligi odigrane sve utakmice osim jedne, u 2. ligi sve neodigrane osim jedne ... Ili su odigrane, a nema vijesti o njima ...? Ili sam ja nešto propustio ... nemam pojma
Evidentirano

Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« Odgovor #8 : Svibnja 16, 2011, 14:58:17 »

Žuti Mrav - Šokadija bi po mojim saznanjima trebali igrati večeras.....Ćorluka je igrao jučer nogomet za Tottenham  Wink,a Hrnić bio na dodjeli Porina  Cheesy ...šalim se naravno...odgođeno zbog sparnog vremena prošli tjedan pa su gledali vremensku prognozu i tako igraju danas
Evidentirano

Lema
*

« Odgovor #9 : Svibnja 16, 2011, 18:41:13 »

klakar - poštari 1:9

Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #10 : Svibnja 16, 2011, 21:33:40 »

U Sredancima se još igra  Table Tennis trenutni rezultat je 4:4  raketar borba boxing

Bošnjaković - Hrnić     1 : 3  Toni razara spinovima
Rečić         - Ćorluka   3 : 0  mislim da je ovako,ali možda  nema pojma
Tomašević - Sokolović 2 : 3  tomas vodi 2:0 i gubi 3 set u fixu što Fila koristi
Rečić        -  Hrnić      3 : 1  Toni se uplašio prezimena  Grin
Bošnjaković - Sokolović 3 : 2 Još jedan knap meč
Tomašević - Ćorluka     3 : 0 Čista pobjeda tomasa
Rečić        - Sokolović  0 : 3 pogledati prošli red  Wink
Tomašević - Hrnić        1 : 3 tomas je poveo i stao ,a Toni preuzeo inicijativu....
Evidentirano

stjepan
Moderator

« Odgovor #11 : Svibnja 16, 2011, 22:28:46 »

Rečić        -  Hrnić      3 : 1  Toni se uplašio prezimena  Grin
Bošnjaković - Sokolović 3 : 2 Još jedan knap meč, ali i Fila se uplašio prezimena  dobro
« Zadnja izmjena: Svibnja 16, 2011, 22:30:09 stjepan » Evidentirano

zg
Brisač Postova
Klub: STK "Obrtnička škola-Brod"

« Odgovor #12 : Svibnja 16, 2011, 22:47:34 »

lol
Evidentirano
tomas
*
Klub: IMIA

« Odgovor #13 : Svibnja 16, 2011, 23:01:20 »

ŽUTI MRAV - ŠOKADIJA  6 : 4

Bošnjaković 2/1       Hrnić T.  2/1
Rečić V.   2/1         Čorluka J. 0/3
Tomašević I. 1/2     Sokolović F. 2/1
par

Mata je već skoro sve rekao,
Bošnjaković - Čorluka   3:2   Marko dobio 1.set u fix, i onda se tek na kraju malo probudio
Boš./Tom. - Hrn./Čor.  3:1   sretni parovi

super utakmica, i za gledati i igrati. zahvala dečkima na fer i korektnoj igri, bez incidenata!
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #14 : Svibnja 16, 2011, 23:46:06 »

Evo sam primio zapisnik pa ću dodati:

Rezultat   6 : 4    - 2 razlike
Setovi    22:18    - 4 razlike (šteta da Ćorluka nije dobio po set u onim mečevima od 0:3 da bude 2 razlike)
Poeni     366:364 - 2 razlike
Evidentirano

Str: [1] 2
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!