SLAST
Travnja 18, 2026, 14:02:29 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OŠB  
 Str: 1 [2] 3
  Ispis  
Autor Tema: KVALIFIKACIJE ZA 3 HL  (Posjeta: 9727 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Maki
Klub: STK Gornji Bogićevci

« Odgovor #15 : Svibnja 10, 2011, 22:45:15 »

Hvala Đuka,ovo su prve informacije o protivniku.Nije da se nisam raspitao,ali niko ništa ne zna ili neće da kaže. Ako još netko nešto zna ,neka me nazove ili napiše na forumu.Do sada sam mislio da smo totalni autsajderi(ne predajemo se,ali dosta ljudi je reklo da su strašna ekipa,svaka čast bogićevcima ali)ali sada sam poslije ovog Đukinog posta još nabrijaniji i jedva čekam četvrtak kao i moji dečki. Pozdrav svima.
Evidentirano
Travar
Klub: STK BROD

« Odgovor #16 : Svibnja 10, 2011, 22:49:25 »

Makiju i dečkima želim puno uspjeha u kvalifikacijama. Neće vam biti lako, to je sigurno, ali vjerujem da ste u nedjelju na turniru imali dobre sparing partije i da možete uspjeti uz maksimalno zalaganje i koncentraciju na svaki poen. Sretno !
Evidentirano

Nije bitno koliko si puta pao, bitno je koliko si puta ustao.
Travar

« Odgovor #17 : Svibnja 10, 2011, 22:57:24 »

Imate pogriješku u rednim brojevima ekipa za narednu sezonu. Baš me zanima odakle je u vašim podrobnim analizama ekipa Siska na 3. mjestu ispred STK Brod i STK Virovitica, umjesto na 5. mjestu.
Evidentirano

Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« Odgovor #18 : Svibnja 10, 2011, 23:07:04 »

E jebiga Travar...

Citat:
Ova ovdje tablica je kopirana s regije i dodan Graničar koji je ispao iz 2HL i ona nikako nije mjerodavna već samo pokazuje koliko je trenutno klubova u 3 HL.

Ovo sam napisao u tom postu....kopirana tablica s regije koja nije ažurirana 100 godina...i pisali smo o tome tko treba ispasti,a ne o rednim brojevima jbg  nemam pojma
Evidentirano

Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #19 : Svibnja 11, 2011, 07:58:31 »

Citat: Maki
Do sada sam mislio da smo totalni autsajderi

Maki nema u sportu totalnih autsajdera....samo derite.I kao što je Đuka napisao sjetite se kako su oni lani ušli.Prva utakmica 0:4 s 4 osvojena seta,da bi onda uzvratili žestoko....nema predaje

Evidentirano

Bera11
Moderator

« Odgovor #20 : Svibnja 11, 2011, 09:19:28 »

Izgleda da će oba finalista iz kvalifikacija u 3 ligu. Graničar 2 ispada zbog Graničara 1, Limpres kao posljednji a Bjelovar neće imati predstavnika niti u 4 ligi. Navodnu Buco ide u Čazmu...Tako da su Gornji Bogićevci jako blizu treće lige...
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #21 : Svibnja 11, 2011, 09:37:33 »

Mi pročešljamo "pravilnik",a ti to riješiš jednim telefonskim pozivom u Bjelovar  Wink

Uglavnom Maki i comp su jednu pobjedu udaljeni od 3 HL...kao i neki dan  Grin
Evidentirano

Maki

« Odgovor #22 : Svibnja 12, 2011, 18:35:52 »

Table Tennis raketar box1 borba champion :pice:nadam se da ćebiti ovako. Krenuli smo na zagrijavanje.
Evidentirano
zg
Brisač Postova
Klub: STK "Obrtnička škola-Brod"

« Odgovor #23 : Svibnja 12, 2011, 20:37:05 »

Bez obzira što se Mata sada zagrijava, i priprema za meč, proslijedio je novu informaciju (solidnu vijest), Marijo je dobio Kovacevica, a Bungic izgubio od Andrica... mislim da su to dobre vijesti, i da ce Bogicevci povesti sa 2:1... ako dobiju par, to bi trebalo biti to... pobjeda Smiley
Evidentirano
Maki

« Odgovor #24 : Svibnja 12, 2011, 22:24:52 »

Dario to mi je i bio plan,no međutim!?

Pereković M______________Kovačević D.___________11:5,11:6,11:8(baš sam ga razbio,nije imao šanse)____________________________1:0   
Bungić D.________________Andrić N._______________3:11,6:11,2:11(Dani se uplašio i ovo je posljedica toga)_______________________1:1
Pereković D______________Žuger S._______________11:8,11:8,11:6(velika pobjeda Domia koji je dominirao cijelim mečom)_____________2:1
                PAROVI______________________________4:11,11:4,7:11,7:11(šteta,ja sam odigrao dosta loše,Andrić me ubio spinovima)____2:2
Perković M_______________Andrić N._______________10:12,3:11,5:11(žao mi je prvog seta,vodio sam 10:8,dvije jako dobre Andrićeve serve i ode set,
                                                                                                  ostala dva seta nisam mogao doći do igre,Andrić odličan)________3:2

Pereković D.______________Kovačević D____________2:11,5:11,11:6,9:11(ovo je bio meč na kojem smo gradili pobjedu.Domi je počeo jako loše,
                                                                                                       bez kretanja,uplašeno.Kod vodstva Kovačevića u trećem od 4:1,Domi
                                                                                                       se probudio i preokrenuo set.U četvrtom stalno vodi i ima prednost 9:7
                                                                                                       ali na žalost nije uspio.Mislim da je došlo do petog seta,Kovačević bi se
                                                                                                       srušio jer je disao na škrge______________________________4:2

Izgubili smo 4:2,ali sam jako zadovoljan sa igrom,te sutra u uzvratu vidim našu šansu jer smo ih sada malo bolje upoznali. Osim Andrića od ostala dva igrača smo bolji i to ćemo sutra dokazati! Danas mi je žao jedino parova ,ostalo je OK.  Sutra igramo uzvrat u Siraču u 18 sati. Pozdrav svima
Evidentirano
zg
Brisač Postova
Klub: STK "Obrtnička škola-Brod"

« Odgovor #25 : Svibnja 12, 2011, 22:36:56 »

Šteta što nije došlo do sedmog meča... No, sutra je novi dan... Držim vam fige. Mudro sutra... I opušteno, što je moguće više, to mislim na Domagoja i Danijela. Takav je i Domac bio u prvom susretu sa Kutinom, malo uplašen, ali je zato nakon toga poludio Smiley. Sretno  Wink
Evidentirano
Travar

« Odgovor #26 : Svibnja 12, 2011, 22:39:26 »

Bravo dečki, očito ste se žestoko borili i bilo je interesantno. Želim vam više sreće sutra.
Evidentirano

Domacc
Administrator
Nova Liga: Sibinj
Klub: STK Sibinj

« Odgovor #27 : Svibnja 12, 2011, 23:04:49 »

Bogićevci, sretno sutra!
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #28 : Svibnja 13, 2011, 01:13:00 »

Pozdrav Maki...drago mi je da ne gubite vjeru ni nakon poraza...danas dajte sve od sebe pa što bude  Wink
Evidentirano

Đuka
Yoose
Moderator
Klub: STK Sibinj

« Odgovor #29 : Svibnja 13, 2011, 08:29:30 »

Šta je sa Orešićem, zašto on nije igrao Huh? Huh? Huh?... sa njim bi imali više šanse , opravdanje postoji samo ako je bio objektivno spriječen. Šteta ako nije mogao igrati.
Evidentirano
 Str: 1 [2] 3
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!