SLAST
Lipnja 06, 2026, 04:20:13 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OŠB  
 Str: [1] 2
  Ispis  
Autor Tema: 21.KOLO  (Posjeta: 6412 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« : Svibnja 24, 2011, 23:07:09 »

SREDANCI    -  ORIOVAC    6  :  4

Opet je dogovaranje utakmice bilo dramatično kao i meč  Cheesy...neki dan sam ponudio Goranu da javi kad mogu doći.I čovjek danas zove u 17.39 i kaže mogu li doći?
Naravno  uz malo konzultacija potvrđujem utakmicu u 17.44  Table Tennis s početkom oko 20.00 sati...

Nije floskula ako napišem da je rezultat mogao biti i obrnut.Dobili smo 3 meča u 5 setova,gosti samo jedan u paru.

Vinarić     - Petrak     1:3
Rosandić  - Tomakić   3:0
Rečić      -  Sekulić    3:2  doh (-6,-12,6,12,7)   nemam pojma
Rosandić -  Petrak     3:2    raketar (5,-8,8,-9,8)
Vinarić    -  Sekulić    1:3
Rečić      - Tomakić  3:1
Rosandić -  Sekulić    3:0
Rečić     -  Petrak     1:3    (-8,-9,15,-10) Koprcao sam se malo,vratio neke nemoguće stvari,ali Zoki je bio puno bolji  dobro
Babić     -  Tomakić   3:2    (7,-9,4,-5,9) Boxer je ipak bio odmorniji jer do tada nije igrao  postovanje
Ros/Vin  - Tom/Pet    2:3   (9,-9,-8,7,-8) Uigraniji par je došao do pobjede

Po mom skromnom sudu  mislim da smo odigrali lijep i zanimljiv meč u duhu igranja lige SLAST ...čestitke ekipi Oriovca na borbenosti kao i mojim suigračima. postovanje

Evidentirano

Travar
Klub: STK BROD

« Odgovor #1 : Svibnja 26, 2011, 23:54:19 »

BROD           -       ČELEBIJA  ING.        6 : 3
Lemaić  3/0           Marinović 1/2
Živković 3/0          Uidl         1/2
Klobučar bb 0/3     Čelebija bb 0/3
                          + par
Evidentirano

Nije bitno koliko si puta pao, bitno je koliko si puta ustao.
Travar

« Odgovor #2 : Svibnja 26, 2011, 23:55:54 »

Susret  AUTSAJDERI - ALIBI  će se igrati u utorak u Sport Domiju s početkom u 20,00 sati.
Evidentirano

Travar

« Odgovor #3 : Svibnja 27, 2011, 00:07:31 »

EXTEH     -      DERI  BRKO      4 : 6
Liović  2/1        Ninković  3/0
Martić 1/2        Račić    2/1
Rokić  1/2        Jurković bb 0/3
                     + par
Evidentirano

Bera11
Moderator

« Odgovor #4 : Svibnja 27, 2011, 12:04:08 »

Večeras u 21.00 h MD Budainka:
Spin - AD Vidaković
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #5 : Svibnja 27, 2011, 13:01:06 »

Pošto je SPIN-u dovoljan remi u pomoć je pozvana "special one" Mourinho  Wink koji će svojom poznatom bunker taktikom dovesti do željenog rezultata.
Na stoperskim pozicijama su Sefo i Župan...dok će po bokovima derati Bera i Ivan raketar

Momčad A.D.Vidakovića je uplovila u luku Brod foggyjevim Katamaranom  dobro i pecajući ubija vrijeme do 21.00 sat...

Mjesni dom na Budainci  bit  će pretijesan da primi sve stolnoteniske znatiželjnike  Table Tennis dok Narodni radio već dugo plasira vijest da se mi iz udaljenijih mjesta uopće ne odlučujemo za odlazak na ovu utakmicu jer su karte RASPRODANE
Evidentirano

Bera11
Moderator

« Odgovor #6 : Svibnja 27, 2011, 13:28:33 »

Navodno je i koncert Balaševića pomaknut za 23:00 zbog obračuna kod O.K. Budainke.
Evidentirano
Stjepko
Nova Liga: AD VIDAKOVIĆ
Klub: STK STRMAC

« Odgovor #7 : Svibnja 27, 2011, 19:25:16 »

Evo i mene iz daleke Turske,ali mislima na Budainci,suzama natapam baklave ,tulumbe i druge delicije što nisam večeras s mojom ekipom.Objema ekipama želim puno sportske sreće,neka pobjedi bolji,naravno,nadam se da će to biti moji,tko god da pobijedi biti će zasluženo.Puno pozdrava svim slast-ovcima iz Turske.
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #8 : Svibnja 27, 2011, 20:02:07 »

Bujrum stjepko.....snimaš nove nastavke Šeherezeade  Grin ?

Ili te je pritisak derbija otjerao tako daleko  lol biti ce dobro
Evidentirano

Stjepko

« Odgovor #9 : Svibnja 27, 2011, 21:43:31 »

Ma nije,nešto sam se u zadnje vrijeme počeo previše kretati pa sam pokvario igru,u Turskoj žestoko radim na statičnosti(pij,jedi,sjedni,lezi),što će uz nekoliko kilograma koje ću vratiti u Brod sigurno doprinijeti čvrstom stajanju za stolom.
Evidentirano
Travar

« Odgovor #10 : Svibnja 27, 2011, 23:46:50 »

SPIN             -        AD  VIDAKOVIĆ        3 : 7
Ahmetović 1/2         Biber T.   3/0
Beraković  1/2         Biber D    2/1
Župan      1/2         Mustafić  1/2
                            + par

Sjajan meč sa puno izvrsnih partija. Počelo je sa pobjedom Sejfe nad Biber D. (3/1), Župana nad Mustafićem (3/2) i Spin je vodio 2:0.
Onda se bude braća Biber i preokreću na 2:3 pobjedama nad Berom, Županom i Sejfom. Nikada do sada nisam gledao ovako dobru igru Sejfe kao večeras, ali ni to nije bilo dostatno za više od 1 ( velike i vrijedne ) pobjede. Na 3:3 izjednačio je Bera pobjedom nad Mustafićem. A onda je došao krug odluke. Župan gubi u 5 setova od Biber T., a Bera od Biber D. i rezultat je 3:5.  Usljedila je važna partija između Sejfe i Danijela, u kojoj je Danijel nakon odlične igre donio zasluženu i važnu pobjedu, vodstvo od 6:3 i konačnu pobjedu AD Vidakoviću. Ovom pobjedom vjerojatno je odlučen i ovogodišnji prvak 1. Lige SLAST. Meč koji je bio derbi ove sezone zaista je vrijedilo pogledati. Svima čestitam na izvrsnim igrama, na velikoj borbenosti i pravom sportskom ponašanju.
Evidentirano

Bera11
Moderator

« Odgovor #11 : Svibnja 28, 2011, 00:07:17 »

Bilo je gusto a u stvari nije, malo smo kao nešto mi mogli a u stvari nismo. Da je raspored bio malo drugačiji nitko ne bi pričao o neizvjesnosti. Danijel je igrao 5 setova sa Županom i dobio Sefu što je po meni odlučilo. Župan je igrao sve u pet setova ali Biber su i ovaj puta pokazali da su bolji. Par smo  predali, jer nismo više imali  volje boriti se protiv Bibera.Već sam napisao prije par godina da svatko tko želi biti prvi u ligi to i ostvari i zato što druge manje više to ne tangira previše. Mi igramo meč za prvaka a kod pobjedinka nitko iz Broda uz dva gledatelja na bini.
Stoga prijatelji doviđenja do jeseni...Možda da dovedete i Jelineka, da se stvari ne kompliciraju do predzadnjeg kola.
« Zadnja izmjena: Svibnja 28, 2011, 09:22:34 Bera11 » Evidentirano
foggy

« Odgovor #12 : Svibnja 28, 2011, 01:04:07 »

Partija je bila uzbudljiva i ishod je bio neizvjesan do zadnjeg meča! Bilo je dosta trenutaka kad smo mislili da ćemo izgubiti, a to je stalno visilo u zraku! Župan je sve igrao u 5 setova i dobro namučio Bibere, a mogao ih je i dobiti. Sefo je jednog Bibera dobio, drugi mu je izmakao, a igrao je odlično! Bera je sa svojom otvorenom igrom mene iznapucavao, tako da mi je bila dovoljna jedna ruka za zbrajati svoje poene! Ali takva igra odgovara Biberima tako da je Bera sve rješavao u 3 seta! Što se pojačanja tiče, Jela nije neophodan, neizvjesnost bi se izbjegla i da je Domagoj koju partiju više odigrao! U proljetnom dijelu je sa ovom večerašnjom utakmicom bio 2 puta!
Čestitke i zahvala ekipi Spina na domaćinstvu i na lijepim partijama stolnog tenisa!
Evidentirano

More je slano, zašećerimo ga!!
Stjepko

« Odgovor #13 : Svibnja 28, 2011, 07:46:25 »

Čestitke mojoj ekipi na velikoj pobjedi,kao i Spinu na velikoj borbi.Travarov komentar meča mi je bio dovoljan da osjetim svu dramatiku meča,stoga me čudi Berina rezigniranost koju sam osjetio u komentaru.Na to da u pobjedničkoj ekipi nema nitko iz Broda,moram spomenuti da je Biber Domagoj do ove utakmice odigrao 18 mečeva(17-1),a ja 51(26-25),neke vrlo važne pobjede smo ostvarili bez njega(Brod,Deribrko),uostalom,da smo uvijek kalkulirati,prvak bi se znao i prije.Jedino me čudi mali odziv publike,ovakav meč se nevidi baš svaki dan.
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #14 : Svibnja 28, 2011, 10:49:23 »

I tako...foggy i ekipa su se ,njegovim jedrenjakom,spustili niz Savu do Županje...a odatle zaprežnim kolima do Vinkovaca uz pjesmu:

pice...od broda preko Županje,sve do Vukovara nema nigdi ovakih bećara... pice

Stjepko po Gaziantesporu uživa  Wink i priča domicilnom stanovništvu o ligama SLAST  Grin

Berina rezigniranost proizlazi iz činjenice da su izgubili,ali brzo će to proći...kad danas pokosi pola ha trave  kk

A zašto nije bilo više publike?  Huh?...tko zna...morate znati da dosta članova lige trenutno igra picigin na moru...od Istre do južnodalmatinskih otoka...ja znam da su tamo četvorica,a koliko ih ima da ja ne znam  Tongue
« Zadnja izmjena: Svibnja 28, 2011, 10:54:50 Mata » Evidentirano

Str: [1] 2
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!