SLAST
Lipnja 06, 2026, 04:29:29 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OŠB  
 Str: 1 [2]
  Ispis  
Autor Tema: POSLJEDNJE 22. KOLO SEZONE 2010/2011.  (Posjeta: 3546 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« Odgovor #15 : Lipnja 10, 2011, 13:33:38 »

Zaboravio sam napisati sinoć jedan kuriozitet....dakle od kako se igra liga SLAST,a to je 4,5 godine sinoć sam po prvi puta igrao meč sa Žaretom.
Nevjerovatno,ali tako je  nemam pojma....istina dobio sam po ušima  sram no to nema veze bitno je da sam i to "riješio" i polako mogu vješati reket o klin.

I tako...priveli smo "cara do duvara"...još jedna utakmica i spuštamo zastore na ovu,kako za koga,dugu sezonu.
Čestitam Stjepkovoj ekipi na osvajanju lige  champion,ekipi Spin-a na 2 mjestu i stalnoj prijetnji  pehar...kao i Alibiju koji je uvjerljivo zauzeo 3. mjesto  dobro
Svima ostalima  na fer i korektnoj suradnji  dobro
Žao mi je Oriovca i Ćelebija ing.,ekipa koje ispadaju,ali jbg netko mora ...da nisu oni letjeli bismo mi  strah

I na kraju...možda sam subjektivan,ali pohvalio bih malog Rosandića.Uletio je u stolni tenis kao da je pao iz aviona.Mislim da su mu rezultati odlični s obzirom na okolnosti.Pobjedio je puno jakih igrača i njegov doprinos u našem ostanku je najveći.
Da nije bilo njega sad bi netko vjerovatno pisao kako mu je žao Matine ekipe  Grin

To je to...pred nama je dugo toplo ljeto za razmišljanje!  amen
Evidentirano

Travar
Klub: STK BROD

« Odgovor #16 : Lipnja 10, 2011, 23:15:03 »

E Mata, Mata, kod tebe je sve nešto dugo. Duga sezona, dugo ljeto ....
Pa valjda je bolje da je sezona duga nego da počnemo igrati u veljači a završimo koncem ožujka  ( kao regijske lige ).
I ne razmišljaj o vješanju reketa na klin, nego smišljaj kako da skineš još jakih skalpova.  Već u nedjelju imaš priliku za to.
Vidimo se na megdanu ! dobro postovanje
Evidentirano

Nije bitno koliko si puta pao, bitno je koliko si puta ustao.
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« Odgovor #17 : Lipnja 11, 2011, 00:05:47 »

Naravno da se vidimo na megdanu kao i na 108.brigadi....
Meni se učinilo da je sezona duga...možda griješim...
A što se tiče regije,valjda se ona igra tako ubrzano da se onda kvalifikacije mogu razvlačiti 2 mjeseca  dobro
Evidentirano

Str: 1 [2]
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!