SLAST
Travnja 20, 2026, 15:02:34 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OŠB  
 Str: [1] 2
  Ispis  
Autor Tema: PLENUM EKIPA SLAVONSKE REGIJE  (Posjeta: 5016 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Travar
Klub: STK BROD

« : Kolovoza 14, 2011, 13:31:12 »

Evo 21. kolovoza se primaknuo a povjerenik nas ne poziva na Plenum koji se po njegovim riječima trebao održati 21. kolovoza 2011.
Da li je netko uspio ostvariti kontakt sa njim ovih dana i da li se konačno zna kada je Plenum ? Ima li itko bilo kakvu informaciju ?

Evidentirano

Nije bitno koliko si puta pao, bitno je koliko si puta ustao.
Travar

« Odgovor #1 : Kolovoza 21, 2011, 13:29:49 »

Nakon obavljenog razgovora sa povjerenikom Regije neslužbeno vas obavještavam da će se Plenum održati  3. rujna (subota) u Virovitici.
Povjereenik će poštom poslati pozive i materijale za Plenum.
Evidentirano

Travar

« Odgovor #2 : Kolovoza 23, 2011, 23:22:21 »

Za informaciju - predložio sam povjereniku da se bivša 4. a sada 3. Liga proširi na 12 ekipa ( jednako kao i 3. i 5. liga ) čime bi se izbjeglo da iz bivše 5. lige ispadne neka ekipa koja je lani igrala ligu, a s druge strane bi se izbjegla i potreba kvalifikacija za sada 3. Ligu između Godinjaka i Posavca.
Mislim da će ovo biti predloženo i prihvaćeno.
Evidentirano

Bera11
Moderator

« Odgovor #3 : Kolovoza 24, 2011, 08:54:58 »

ja sam za ligu 16 kao u nogometu, time bi se izbleglo da itko ikad ispadne, a ako ispadne onda bih je proširio na 18.
Evidentirano
ReBus
Moderator

Navijacica

« Odgovor #4 : Kolovoza 24, 2011, 20:18:54 »

Nisam ljubitelj nogometa, ali brojke koje predlažeš mi se sviđaju....eto..imaš i moj glas....dakle..što se čeka?
Evidentirano
Travar

« Odgovor #5 : Kolovoza 24, 2011, 22:55:34 »

Čeka se Plenum i onda bi konačno trebali imati ustroj svih liga sa po 12 ekipa, kao maksimalno mogući broj ekipa u Ligi.
I ako bude po mom prijedlogu ustroj liga će se već jednom propisati i jasno utvrditi za duže razdoblje. 
Evidentirano

Travar

« Odgovor #6 : Kolovoza 29, 2011, 23:07:27 »

Povjerenik regije je objavio poziv na plenum Regije i obrazac punomoći ( oboje dajem u prilogu ).

Poziv glasi ;

HRVATSKI STOLNOTENISKI SAVEZ
   Slavonska regija - zapad

SVIM KLUBOVIMA SLAVONSKE REGIJE ZAPAD

U Virovitici, 25.08.2010.

KLUBOVIMA SLAVONSKE REGIJE ZAPAD

Poštovani!

Pozivamo Vas da uputite svog predstavnika na redovni godišnji Regionalni odbor klubova Slavonske regije zapad („Plenum klubova“), koji će se održati u nedjelju 03.09.2011. godine u prostorijama sportskih udruga grada Virovitice (bivša vojarna), Matije Gupca 63 u Virovitici, s početkom u 10,30 sati.

Za zasjedanje se predlaže slijedeći dnevni red:

1.   Utvrđivanje evidencije nazočnih predstavnika klubova
2.   Izbor Radnih tijela:   Radnog predsjedništva
             Zapisničara i ovjerovitelja zapisnika
3.   Prijedlog i usvajanje Pravilnika natjecanja Slavonske regije zapad
4.   Izvješće Povjerenika regije o sezoni 2010/11 i dodjela pokala
5.   Financijsko izvješće regije u sezoni 2010/11
6.   Usvajanje izvješća
7.   Izbor Povjerenika, Komisija i Povjerenstava za sezonu 2011/12
8.   Prijedlog i usvajanje kalendara natjecanja za sezonu 2011/12
9.   Razno

Svaki klub dužan je na zasjedanje Odbora uputiti svog predstavnika.

Jedna osoba može biti predstavnik samo jednog kluba.

Prilikom dolaska na zasjedanje Odbora, predstavnik kluba mora donijeti ispunjen obrazac (u privitku), kojim se imenuje predstavnik kluba u Regionalnom odboru.

Sportski pozdrav!

Darko Kulej, dipl.ing.
   Povjerenik regije

* Plenum- potvrda.doc (22 KB - (downloada: 171 ).)
* Plenum-2011 - poziv.doc (46.5 KB - (downloada: 164 ).)
Evidentirano

Maki
Klub: STK Gornji Bogićevci

« Odgovor #7 : Kolovoza 30, 2011, 09:47:12 »

Piše datum 03.09.2011,to je subota a ne nedjelja.
Evidentirano
Travar

« Odgovor #8 : Kolovoza 30, 2011, 22:58:11 »

Točno je da je Plenum zakazan za 3. 09. 2011., odnosno za subotu.  Ovo što piše nedjelja je greška povjerenika, jer je pomaknuo Plenum sa nedjelje 4. 09.  na subotu  03. 09. , ali eto nije upisao dan subota. Više klubova, među kojima i ja zbog Kupa SLAST-a, smo tražili da Plenum bude u subotu i Povjerenik je to prihvatio. Maki, vidimo se u sobotu u Virovitici !
Evidentirano

Travar

« Odgovor #9 : Kolovoza 30, 2011, 23:00:14 »

Sada sam pogledao najavu na web stranici regije i piše kako sam i rekao da je Plenum  3. 09. ( subota ). 
Evidentirano

stjepan
Moderator
Nova Liga: LUTALICE
Klub: STK SLAVONSKI BROD

« Odgovor #10 : Rujna 02, 2011, 09:46:54 »

HSTS - Slavonska regija zapad - obavijesti

Regionalni odbor klubova

Regionalni odbor klubova

Hrvatskog stolnoteniskog saveza,

Slavonske regije - zapad

Virovitica, 03.09.2011.godine (subota), 10,30 h

Prostorije sportskih udruga grada Virovitice (bivša vojarna)

POZIV POTVRDA

* Poziv, potrvrda i radni materijali poslani su svim klubovima poštom.

Ovo je "kopipejstano" s weba Regije. No, poštom su jučer stigli "silni" materijali za Plenum ... Stigli su poziv s dnevnim redom i potvrda za predstavnike klubova, dakle, samo 2 papira koja su ionako na webu, a od materijala ni "m" ...  ljut lose

« Zadnja izmjena: Rujna 02, 2011, 09:48:31 stjepan » Evidentirano

Nisi prestao igrati zato što si ostario, već si ostario zato što si prestao igrati ...
Travar

« Odgovor #11 : Rujna 03, 2011, 23:35:05 »

Plenum je prošao i izabran je novi povjerenik regije. Izgubio sam u duelu sa Stipeševićem službenim rezultatom 9:8, i u meni je velika doza gorčine i razočarenja. Ali ne zato što sam preglasan nego zato što sam izigran i duboko sam uvjeren prevaren. Ovo moje mišljenje dijeli još barem 6-7 ljudi koji su bili na Plenumu i sve ove sumnjive radnje vidjeli. Zbog toga nisam čestitao Stipeševiću na pobjedi i zasigurno ni neću.
Nije sramota izgubiti u fer i poštenom preglasavanju, ali ovo je bila prava lakrdija. Opisat ću zašto jer želim da se zna istina među svim stolnotenisačima.
Utvrđeno je da među nazočnima na Plenumu ima 17 predstavnika s pravom glasa. Podjeljeno su listići i pristupilo se glasovanju. Listiće potom prikuplja u ruku osoba s povjerenjem iz Kaniže i nosi ih u pehar koji u ruci drži zvjezda dana Lacković iz Kutine. Naravno ne pokazje i ne vidi se da li već nešto ima u peharu. Potom pehar sa listićima nose na stol povjerenika Kuleja koji se sprema za prebrojavanje sa Lackovićem. Lacković vadi jedan listić i stavlja ga na stol a da ga nije ni otvorio. Spremni su i kreću dalje. Lacković otvara novi listić i čita Štetić - 1:0, otvara drugi listić Stipešević 1:1, otvara 3 .. Stipešević 1:2, otvara 4 listić .. Štetić 2:2, 5 listić Štetić 3:2, 6. listić Stipešević 3:3, 7. listić Štetić 4:3, 8. listić Štetić 5:3, 9. listić Štetić 6:3, 10. listić Štetić 7:3, onda četiri za redom Stipešević i rezultat je 7:7, 15 listić Stipešević i rezultat je 7:8, 16. listić Štetić i rezultat je izjednačen 8:8. Pošto je bilo ukupno 17 listića to znači da idući posljednji listić odlučuje tko je povjerenik. Lacković otvara 17. listić, čita Štetić i to je pobjeda. No nije ..... jer Lacković iz pehara vadi još jedan (18 listić) i čita Stipešević što bi značilo da je rezultat 9:9 a to nije moguće.
Ja reagiram i govorim kako nije moguće da ima 18 listić, na što Lacković govori da je vjerojatno dva puta čitao isti listić za mene. Na to Kulej čita svoje recke i tvrdi da je rezultat 9:8 ali ne za mene nego za Stipeševića. Čovjek iz Gradiške nosi lističe na provjeru ali ne meni nego opet svom čovjeku iz Požege kao da on utvrdi da li je sve u redu. Ja i klubovi koji su podržali moju kandidaturu tvrdimo da rezultat nije u redu i da smo pračenjem otvaranja listića i broja glasova svi jednako utvrdili da je rezultat 9:8 za Štetića, ali uzalud nam trud. Valjda nas smatraju maloumnima.
Ne želeći praviti gužvu sve sam dalje prešutio i bio sam zatečen mučkama koje nikako nisam očekivao. 
Žao mi je da se i ovdje događaju ovakve radnje, žao mi je da nam gaće ponovno kroje ljudi van Broda iako smo najjači centar u regiji, žao mi je da se ljudi služe prijevarama u sportu i žao mi je što uopće poznajem neke ljude koji su danas pokazali svoj krajnji bezobrazluk i drskost.
No nadam se i vjerujem da će ih  sve stići pravda, prije ili kasnije.   
Svima onima koji su me podržali i koji su mi ukazali povjerenje najljepše se još jednom zahvaljujem.         
Evidentirano

Travar

« Odgovor #12 : Rujna 03, 2011, 23:50:14 »

A mislim da dovoljno govori i slijedeće ....
.. Nakon progašenja rezultata izlazim van jednu zapaliti za smirenje, i izlazi predstavnik iz Bjelovara koji kaže " Sve ovo je smiješno. Kao u politici sve je režirano i namješteno, sve se unaprijed zna. Nemam vremena za gubljenje na ovo." Čovjek odmahuje rukom i odlazi ....

Ali nemogu se oteti dojmu da je svemu opet kriva legendarna Brodska nesloga i nezainteresiranost. Da su predstavnici naših klubova bili na Plenumu sve bi završilo drugačije ....... a ovako o regiji odlučuje Gradiška, Kutina, Požega, i zapadni dio naše županije. Pa onda neka nam bude kako smo i zaslužili ...  

Za početak u nedjelju 11. rujna, za 7 dana, će se isti dan  igrati  2. HL za muške,  2. HL za žene i  3. HL za muške.
E sad ja bih volio kao predsjednik kluba pogledati  prvu ekipu Broda u  2. HL, volio bih pogledati i voditi žensku ekipu Marsonie u 2. HL  jer sam trener te ekipe, i volio bih igrati za ekipu Broda u 3. HL jer sam u njoj neophodan igrač. Ali to nažalost nikako nije moguće. Zar mora baš ovako ........ Huh?
« Zadnja izmjena: Rujna 03, 2011, 23:59:06 Travar » Evidentirano

Maki
Klub: STK Gornji Bogićevci

« Odgovor #13 : Rujna 04, 2011, 19:27:48 »

Pozdrav svima. Čestitke Marinu. Što se tiče izbora novog povjerenika,prilikom čitanja Lackovića sa glasačkih listića pisao sam crtice za svačiji glas i ispalo je 9:9 nakon čega je ponovo par puta prebrojavano i ispalo je 9:8 za Marina.Krešo glavu gore ,a gorčinu i ljutnju potoši za stolom. Čestitke Mati i Sredancima na osvojenom trećem mjestu u bundes ligi 2010/2011.
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« Odgovor #14 : Rujna 04, 2011, 20:28:11 »

Hvala Maki!  dobro

Stjepan mi je pehar danas isporučio,na čemu mu se javno zahvaljujem  dobro kao i onima koji su potegli pitanje oko "bundes" lige.

Pošto nisam bio na plenumu mogu samo komentirati i napisati  NE PONOVILO SE kako nejasnoće oko igrača,tako i sam izbor.
Čitajući ovo našao sam poveznicu sa izborima u Nogometnom Savezu Hrvatske gdje se ipak vrte milijuni nekih novčića za razliku od naše regije  gdje toga nema  nema pojma

Bilo kako bilo idemo u nove pobjede.Ja se nadam da ćemo svi pridonijeti što boljem radu stolnoteniske regije širenjem informacija ako nigdje drugo,a ono barem na ovom forumu kao i do sada.

Sretno svima u nadolazećoj sezoni!!!
Evidentirano

Str: [1] 2
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!