Da su predstavnici naših klubova bili na Plenumu sve bi završilo drugačije ....... a ovako o regiji odlučuje Gradiška, Kutina, Požega, i zapadni dio naše županije. Pa onda neka nam bude kako smo i zaslužili ...
Osjećam se prozvanim a u ekipe Budainke napišem zašto nismo bili na plenumu, jednostvno zato što mi žena radi i čuvam djecu, Župan radi na podjeli knjiga dan noć, Vjeko je na moru itd. ali stojim iza mišljenja da klubovi kao Budainka, Flip i ostali ne bi trebali previše utjecati na direktan izbor povjerenika jer nemao niti dvoranu, niti rad s djecom niti treninge, pa se i ne smatramo nekim klubom. Mi ćemo poštivati volju većine i to je to. Ako kažete da je liga 10 mi ćemo igrati ligu 10, ako kažete liga 100 mi ćemo igrati ligu 100.Skupi se par malih klubova, koji su klubovi samo na papiru, i dobro ih izalobiramo nagodinu (recimo, Budainka, Flip, Sibinj, Posavac,pa Hinekov novi klub) i izaberemo si Šikija za povjerenika jer smo u većini prema OŠB, Graničaru i Brodu i recimo Bjelovaru. Bez obzira na vaš rad, ozbiljnost i veličinu, nas je ipak više.
A šta smo to zaslužili...vrijeme će pokazati...dok je Lige Slast, uopće me nebrine koju HSTS- ligu igram.