SLAST
Travnja 18, 2026, 18:20:24 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OŠB  
 Str: 1 [2]
  Ispis  
Autor Tema: PLENUM EKIPA SLAVONSKE REGIJE  (Posjeta: 5010 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Bera11
Moderator

« Odgovor #15 : Rujna 04, 2011, 22:54:08 »

Da su predstavnici naših klubova bili na Plenumu sve bi završilo drugačije ....... a ovako o regiji odlučuje Gradiška, Kutina, Požega, i zapadni dio naše županije. Pa onda neka nam bude kako smo i zaslužili ...  

Osjećam se prozvanim a u ekipe Budainke napišem zašto nismo bili na plenumu, jednostvno zato što mi žena radi i čuvam djecu, Župan radi na podjeli knjiga dan noć, Vjeko je na moru itd. ali stojim  iza mišljenja da klubovi kao Budainka, Flip i ostali ne bi trebali previše utjecati na direktan izbor povjerenika jer nemao niti dvoranu, niti rad s djecom niti treninge, pa se i ne smatramo nekim klubom. Mi ćemo poštivati volju većine i to je to. Ako kažete da je liga 10 mi ćemo igrati ligu 10, ako kažete liga 100 mi ćemo igrati ligu 100.Skupi se par  malih klubova, koji su klubovi samo na papiru, i dobro  ih izalobiramo nagodinu (recimo, Budainka, Flip, Sibinj, Posavac,pa Hinekov novi klub) i izaberemo si  Šikija za povjerenika jer smo u većini prema OŠB, Graničaru i Brodu i recimo Bjelovaru. Bez obzira na vaš rad, ozbiljnost i veličinu, nas je ipak više.
A šta smo to zaslužili...vrijeme će pokazati...dok je Lige Slast, uopće me nebrine koju  HSTS- ligu igram.
Evidentirano
stjepan
Moderator
Nova Liga: LUTALICE
Klub: STK SLAVONSKI BROD

« Odgovor #16 : Rujna 04, 2011, 23:28:05 »

Skupi se par  malih klubova, koji su klubovi samo na papiru, i dobro  ih izalobiramo nagodinu (recimo, Budainka, Flip, Sibinj, Posavac,pa Hinekov novi klub) i izaberemo si  Šikija za povjerenika

Od sutra počinjem kampanju za suigrača Šikija. Izaberete li ga za povjernika, ukinut ćemo sve HSTS lige da ne trošimo pare, a napravit ćemo 5 SLAST liga.  baeh Naravno, u 1. SLAST ligi Lutalice će bez problema moći igrati sa 4 ekipe, a u drugoj sa 3 ekipe ...  kk Ostali po dogovoru ... Čim ga izaberemo, ukidamo odredbu o biranju povjerenika svake godine i uvodimo mandat od 20 godina  rocker koji stupa na snagu od trenutka Šikijevog izbora. Čisto radi kontinuiteta i rada na duge staze ... Šiki za svoj rad neće tražiti nikakvu naknadu osim pripadajućeg osvježenja,  pice shots radit će potpuno volonterski.
« Zadnja izmjena: Rujna 04, 2011, 23:28:40 stjepan » Evidentirano

Nisi prestao igrati zato što si ostario, već si ostario zato što si prestao igrati ...
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« Odgovor #17 : Rujna 06, 2011, 07:55:40 »

Objavljeni su sinoć svi rasporedi igranja pa tko nije vidio neka si pogleda :

http://www.slavonija-zapad.com/
Evidentirano

Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« Odgovor #18 : Rujna 08, 2011, 23:14:37 »

Za sve one koji prate samo SLAST forum obavijest da je na web stranici regije objavljen zapisnik s plenuma kao i pravilnik o natjecanju za slijedeću sezonu  kava clsdtopic
Evidentirano

Str: 1 [2]
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!