SLAST
Travnja 17, 2026, 19:08:19 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OŠB  
 Str: 1 [2]
  Ispis  
Autor Tema: 1. kolo  (Posjeta: 5021 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« Odgovor #15 : Rujna 02, 2011, 00:07:32 »

Svaka čast dečki  dobro cijelo ljeto ja trubim da ste vi jači bez Latina  kk i vjerujem da ćete i ove godine biti prvaci bez poraza  champion
Evidentirano

Domacc
Administrator
Nova Liga: Sibinj
Klub: STK Sibinj

« Odgovor #16 : Rujna 02, 2011, 01:19:53 »

cijelo ljeto ja trubim da ste vi jači bez Latina  kk i vjerujem da ćete i ove godine biti prvaci bez poraza  champion

lol lol lol

Evo i zapisnika u prilogu, ne znam ga staviti ovako da se vidi odmah pa ako može netko pomoći (Mata, Domacc...)

http://slast.biz/smf/index.php?topic=821.msg8076#msg8076
« Zadnja izmjena: Rujna 02, 2011, 01:21:10 Domacc » Evidentirano
ReBus
Moderator

Navijacica

« Odgovor #17 : Rujna 02, 2011, 08:43:39 »

Svaka čast dečki  dobro cijelo ljeto ja trubim da ste vi jači bez Latina  kk i vjerujem da ćete i ove godine biti prvaci bez poraza  champion
Tko će biti prvak o tom potom, ali zaboravio si i Zvačka koji je zadnji puta igrao pa je rezultat bio jako tijesan, a ovo sad je ispalo kao raspašoj  Grin
Šala, naravno....dečki iz Kuta su dobri, kažu, zima je njihovo vrijeme, a i jučer taman kad sam igrao protiv Štivića došli neki da iznose suđe od svatova pa se to oteglo i omelo me da i ja sredim Štivića  Grin
Inače u vožnji dok smo išli tamo, Šiki je ono strogo na mene, kao...ima da dam 100 kuna ako izgubimo zbog mene, a ono ispalo da je on jedva opravdao što je uopće išao pa kad sam ga pitao što je sad s tih 100 kuna, jel on sad časti, samo je rekao....to ćemo računati od drugi puta... dijete srece
« Zadnja izmjena: Rujna 02, 2011, 08:44:01 ReBus » Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« Odgovor #18 : Rujna 02, 2011, 12:21:19 »

Pokazali ste izjednačenost što je najbitnije  dobro svaki po 2 pobjede + par

A što se tiče zapisnika vidim da smo se malo zainteresirali,Domacc je čak dao upute.No ne trebaju svi to raditi ako im je mrsko neka slikaju zapisnik fotićem i pošalju ga nekome od nas na e-mail mi ćemo to odraditi sve u cilju promicanja lige SLAST! clsdtopic

Koliko vidim moglo bi i sjedište Regije doletjeti u Brod pa ćemo istim načinom i Regiju dići na najvišu moguću razinu  gitara Table Tennis

I za kraj evo slika kako sam ja zamislio da se za par godina vodi zapisnik SLAST:

Evidentirano

ReBus
Moderator

Navijacica

« Odgovor #19 : Rujna 02, 2011, 13:34:19 »

Pa takvo pisanje imaš sad...u 2. ženskoj ligi...što je tu čudno...   Evil Evil
Evidentirano
Maki
Klub: STK Gornji Bogićevci

« Odgovor #20 : Rujna 02, 2011, 13:35:12 »

Mata car si.......hahahahahahahahahahahah
Evidentirano
 Str: 1 [2]
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!