SLAST
Lipnja 13, 2026, 07:25:52 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OŠB  
 Str: [1] 2 3
  Ispis  
Autor Tema: KUP LIGE "SLAST" ZA 2011.  (Posjeta: 5992 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Travar
Klub: STK BROD

« : Rujna 01, 2011, 23:18:35 »

Za kup je gotovo završena prijava sudionika. Još se ujutro očekuje izjašnjavanje ekipe Kuti i znat će se konačan broj ekipa ( 17 ili 18 ).
Sutra navečer u 19,00 je u Sport Domiju ždrijebanje prve runde Kupa, a dalje ide po unaprijed poznatoj shemi razigravanja.
Propozicije Kupa su nepromijenjene i glase ;

PROPOZICIJE  KUPA  «SLAST»  2011.

1. - Kup lige «SLAST» za  2011. godinu  igrat će se u nedjelju  4. rujna, a po potrebi će se završnica kupa
      ( polufinale i  finale ) igrati  u narednom tjednu. 
      Svi susreti  Kupa SLAST-a  će se igrati u velikoj dvorani Mjesnog doma Mali Pariz, s početkom u 10,00 sati.

2. - Kup se igra po Swaythling kup sistemu, odnosno  tako da  svaka ekipa za susret  prijavljuje 3 igrača,
      a igra se do pete pojedinačne pobjede jedne od ekipa.

Ekipa može nastupiti i sa dva igrača, s tim da protivnička ekipa dobiva bez borbe partije igrača koji nije
      prisutan. Kada obje ekipe nastupaju samo sa dva igrača, pobjednika pri rezultatu 4:4 određuje igra parova.

Promjena igrača nakon tri ili šest pojedinačnih partija  u  utakmicama Kupa SLAST-a  nije dozvoljena.

3. - Kup se igra od početka do kraja sistemom eliminacije - na ispadanje - s dodatnim razigravanjem
      poraženih polufinalista za  utvrđivanje  treće plasirane i četvrto plasirane ekipe.
4. – Pravo nastupa u Kup-u imaju sve 24 ekipe iz  1. i 2. Lige SLAST-a, prijavljene za sezonu 2011./2012.

5. - Ekipe iz liga  SLAST-a koje zbog nekog razloga ne žele sudjelovati u  Kupu dužne su o tome obavijestiti
       predsjednika lige do  1. rujna 2011. Sve ostale ekipe ravnopravno ulaze u ždrijeb Kupa.

6. – Predstavnici svih ekipa mogu nazoćiti  ždrijebanju  parova  1. kola Kupa, a parovi će se  utvrditi
       poludirigiranim  ždrijebom ( nasumičnim povlačenjem jedne prvoligaške i povlačenjem jedne
       drugoligaške ekipe, te svrstavanjem izvučenih parova u uobičajenu shemu razigravanja do finala).
       Ždrijebanje će javno obaviti Ligaški odbor, dana  2. rujna u dvorani Sport Domi u 19,00 sati.     

7.  - Odgađanja susreta u Kupu nema i ne može biti ni u kom slučaju.
       Novčanom kaznom kaznit će se ekipa koja je prisutna, a preda utakmicu bez borbe.

8. –  Tri prvoplasirane ekipe u Kupu će biti nagrađene sportskim trofejima – peharima, a četvrto plasirana ekipa
       će biti nagrađena utješnim peharom.

9. -  Za sve što nije određeno u ovim pravilima  vrijede pravila za redovito ekipno prvenstvo Lige SLAST.

Prijava nemogućnosti nastupanja ekipe;     e-mailom ( na adresu  kresimir.stetic@slavonski-brod.hr , telefonom na broj  035-217-093,  035-451-345  ili na mobitel  091-883-7817 .   

Evidentirano

Nije bitno koliko si puta pao, bitno je koliko si puta ustao.
Bera11
Moderator

« Odgovor #1 : Rujna 01, 2011, 23:25:24 »

Sve ok, ali zašto nije dozvoljena zamjena na utakmici, pa može se odigrati tri kruga kao u redovnom kolu lige a nisu dozvoljene zamjene.
Znam da su pravila prepisana, ali stvarno ne vidim razlog zašto nije dozvoljena barem jedna zamjena, da se najavi zamjena  na početku svakog od tri kruga?
Ne govorim ovo kao kritiku, nego kao prijedlog za nagodinu, ako je to uopće nekom bitno.
Evidentirano
ReBus
Moderator

Navijacica

« Odgovor #2 : Rujna 01, 2011, 23:28:25 »

Eto vidiš vraga, o tome stvarno nitko nije vodio računa, a skupština prošla i nikom ništa.
Inače Kuti neće doći u nedjelju, tako su se izjasnili večeras, ali možda ipak da to Travar vidi direktno s njima.
Evidentirano
Travar

« Odgovor #3 : Rujna 02, 2011, 00:02:44 »

Na Berino "zašto" odgovor je zato što se Kup igra po Swaythling kup sistemu. Dakle nisam ga ja izmislio niti bilo tko od nas, nego je praksa da se Kup utakmice igraju upravo ovako.
A Rebusu odgovor da ipak o svemu netko vodi računa. Pitanja i različitih ideja uvijek ima i biti će, ali treba ipak vjerovati iskustvima drugih koji su to izmislili puno prije nego što smo mi počeli igrati Ligu SLAST.  
I ne ljutim se na nikoga zbog pitanja ..........
Hvala na informaciji za ekipu Kuta.
« Zadnja izmjena: Rujna 02, 2011, 00:05:06 Travar » Evidentirano

Travar

« Odgovor #4 : Rujna 02, 2011, 23:43:45 »

REZULTATI  ŽDRIJEBA

Ukupno se prijavilo 19 ekipa. Turnirski odbor ( Štetić, Sigurnjak, Lemaić ) je odlučio da se igra 3 pretkola i da se broj ekipa tako svede u kostur razigravanja od 16 ekipa.
Ždrijebom je odlučeno da se u 3 pretkola sastaju ;

1. Pretkolo -  AUTSAJDERI  -  TIM
2. Pretkolo -  POŠTARI   -  MALI PARIZ
3. Pretkolo -  POSAVAC 2 - BROD-PLIN

Pobjednici pretkola odlazi u kostur ždrijeba koji je slijedeći ;

AD VIDAKOVIĆ  -----------
                                   I  --------------
LUTALICE  ---------------                     I
                                                         I -----------
ALIBI   ------------------                      I               I
                                  I ---------------                I
Pobjednik 3. pretkola-----                                      I
                                                                         I  -------------
POSAVAC  ---------------                                      I
                                  I  --------------                 I
ORIOVAC  ---------------                      I               I
                                                         I -----------
MARSONIA --------------                      I
                                 I ---------------
SPIN -------------------

SIBINJ -----------------
                                 I ----------------
Pobjednik 1. pretkola ---                        I
                                                         I -----------
SREDANCI --------------                       I                I
                                 I ----------------                 I
LUTALICE 2 ------------                                         I----------------
                                                                          I
EXTEH  -----------------                                        I
                                  I ---------------                 I
Pobjednik 2. pretkola ----                      I                I
                                                        I ------------
DERI BRKO---------------                     I
                                   I --------------
BROD  -------------------

« Zadnja izmjena: Rujna 03, 2011, 22:17:45 Travar » Evidentirano

ReBus
Moderator

Navijacica

« Odgovor #5 : Rujna 03, 2011, 00:25:08 »

Eto Mata..želja ti se ispunila  Grin
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« Odgovor #6 : Rujna 03, 2011, 16:08:55 »

Očekujem borbu "prsa u prsa"  borba boxing ,ipak se sastaju prvoligaški fenjeraši sa jednom od vodećih ekipa 2 lige,pomalo se i pribojavam vidjevši tvoje rezultate u Kutima gdje si ljude derao na 0 poena  strah strah
Evidentirano

ReBus
Moderator

Navijacica

« Odgovor #7 : Rujna 03, 2011, 16:24:33 »

Očekujem borbu "prsa u prsa"  borba boxing ,ipak se sastaju prvoligaški fenjeraši sa jednom od vodećih ekipa 2 lige,pomalo se i pribojavam vidjevši tvoje rezultate u Kutima gdje si ljude derao na 0 poena  strah strah
Zaboravio si da smo mi u stvari fenjeraši ili tu negdje 1. lige...samo smo ime promijenili i "otpustili" Latinovića jer nismo bili zadovoljni njegovim učinkom 100%  dijete srece

Pustio bih ja njemu i set da sam mogao ući u 5. set sa Štivićem  Grin.
Nemaš straha...ove trave  ništa ne bole  Angel
Evidentirano
Travar

« Odgovor #8 : Rujna 03, 2011, 22:20:50 »

Ujutro u 10,00 počinju mečevi Kupa.  Prvo se igra sva tri pretkola i prvi meč iz kostura 16 ekipa, a potom redom ostali mečevi iz kostura razigravanja.
Evidentirano

Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« Odgovor #9 : Rujna 04, 2011, 20:09:38 »

U paklenoj atmosferi Malog Pariza bilo je jako puno neizvjesnih mečeva,a neslužbeno doznajem da je finale Autsajderi-Spin  prebačeno u neki drugi termin zbog iscrpljenosti igrača i mislim da je odluka dobra jer kakvo bi to finale bilo da protivnici jedva stoje na nogama  nemam pojma

Ja ću samo dati osvrt na naš očekivano neizvjestan meč s Lutalicama 2.
Mi smo dobili 5:3,ali moglo je biti i obrnuto.Lutalice 2 su u silnom naletu Rosi je dobio Stjepana pa Šiki tomasa i onda meč:
Mata - ReBus  3:2  (9,-11,-11,12,??) Uglavnom ReBus je imao u 4 setu 10:9 i kod tog poena je rekao da je loptica pukla.Nakon što smo zamijenili lopticu ja sam preokrenuo susret  Wink...e sad on tvrdi da smo ponavljali taj poen,a ja kažem da nismo.No meč je navodno sniman pa će to ReBus utvrditi kod kuće.
Problem nastaje ako on bude u pravu i dokaže to mijenja cijelu situaciju.Po tome je on onda trebao dobiti meč,a time vjerovatno i Lutalice 2 koji onda mogu reći da bi kasnije pobijedili Autsajdere (od kojih smo mi izgubili 0:5) što bi značilo možda da se cijeli ovaj turnir treba ponoviti  Grin ...(zajebavam se)

Sa Šikijem sam također igrao na 5 setova...poveo 2:0 pa stao itd.
A sa Stjepanom kojeg sam se najviše bojao  strah strah ispalo je najlakše.Potvrdila se ona da se prazne puške boje dvojica  Grin ja u strahu samo vraćao  sram dok je Stjepan valjda još u većem strahu sve živo promašivao.

Protiv Autsajdera smo legli glatko.Ja sam sa Travarom odigrao  ponovno meč u 5 setova i priznajem da je bio bolji  dobro

Čestitke ekipama Alibija,Autsajdera,Broda i Spina (po abecedi) na osvojenim pokalima....još ne znamo tko je zauzeo koje mjesto  nema pojma
Evidentirano

ReBus
Moderator

Navijacica

« Odgovor #10 : Rujna 04, 2011, 20:47:46 »

Evo malo da isprobam da li ubacivanje fotki radi. Inače tu ti je Mata zapisnik meča Sredanci - Lutalice 2

Evo link za skidanje video zapisa meča Mata - ReBus u neobrađnom izdanju da ne bi netko mislio da je meč "friziran".

https://www.wetransfer.com/dl/82tkERum/0b03889a4b20751a2a1e7bf69b8e83434b3f634962ff8cedb6bf4cb2bdc678d460dadbbb11f99c1

Inače u 4. setu kod 10:9 za mene vidi se da sam ti vratio servu i onda reklamirao puknutu lopticu. Nakon toga je došla nova loptica i ponovljena je serva, dakle, nismo bili završili poen i onda si ti izjednačio na 10:10 i nakon toga me sribao s 12:10.
Ovom prilikom se duboko zahvaljujem snimatelju Tihi Sigurnjaku koji se ničim izazvan ponudio da snima naš meč. Istina, malo su mu drhtale ruke, sad ne znam da li je to bilo od onih slučajnih i "slučajnih" prolaznika ili od strašnih poena.  dijete srece Inače malo se čuju komentari na snimci tako da izgleda nismo bili sami u meču već su nas pratili i šire od stola  Grin.
Neki od komentara..
....ovo je MEČ DANA   woohoo
...Mata..snima se tako da znaš
...Mata mi neki uspavan, ima tremu   kk
...boga mi Mata pravo impresioniran  lol lol
...ovi su odlučili pravu majstoricu...(ako sam dobro razumio)
...ovima se baš ne izlazi iz kamere  Table Tennis
Za sve ostale koji nisu gledali uživo imaju priliku to pogledati na snimci, ali ju moraju downloadati jer je prevelika za youtube (cca 356,5 MB)

Inače iz zapisnika se vidi da je meč protiv Rosija bio napet poprilično i tek da napomenem, nakon što je stol ostao slobodan, zaigrali smo novi meč koji je Rosi izgubio 3:2....ono, tek da spomenem  Evil
« Zadnja izmjena: Rujna 04, 2011, 22:08:03 ReBus » Evidentirano
Domacc
Administrator
Nova Liga: Sibinj
Klub: STK Sibinj

« Odgovor #11 : Rujna 04, 2011, 21:10:59 »

Biti će i na Youtube... Wink
Evidentirano
ReBus
Moderator

Navijacica

« Odgovor #12 : Rujna 04, 2011, 21:16:15 »

Biti će i na Youtube... Wink
Zezaš? Misliš iscjepkati ili...?
« Zadnja izmjena: Rujna 04, 2011, 22:14:50 ReBus » Evidentirano
Domacc
Administrator
Nova Liga: Sibinj
Klub: STK Sibinj

« Odgovor #13 : Rujna 04, 2011, 21:27:04 »

Za mene nema ograničenja (video do 15min trajanja i max 2GB veličine) na Youtubeu tako da ne moram ni rascjepkavati ni smanjivati rezoluciju niti dpi... Wink
I da, uvijek idem na prijenos preko JAVA-e (ako slučajno pukne internet ili nešto pa samo nastavi tamo gdje je stalo), u privitku slika, zaokružio sam crvenom bojom... Wink

* ytube.PNG (71.63 KB, 975x607 - (hitova: 245 ).)
Evidentirano
ReBus
Moderator

Navijacica

« Odgovor #14 : Rujna 04, 2011, 21:31:23 »

Mislim da sam to probao, ali da mi nije išlo, samo me sad ne pitaj zašto..ne sjećam se više..uglavnom su napisali da je predug.....video zapis, naravno...  Grin Grin
Evidentirano
 Str: [1] 2 3
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!