SLAST
Travnja 17, 2026, 20:25:29 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OŠB  
 Str: [1] 2
  Ispis  
Autor Tema: 2.kolo  (Posjeta: 6201 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
stjepan
Moderator
Nova Liga: LUTALICE
Klub: STK SLAVONSKI BROD

« : Rujna 04, 2011, 21:36:18 »

Meč 2. kola LUTALICE 2 - MARSONIA igra se već sutra, ponedjeljak, 05.09.2011., u 19,30 sati u Obrtničkoj školi. Zapravo će biti dvostruki program jer će paralelno svoj meč 2. kola igrati i prvoligaši Lutalice i Deri Brko. Dakle, po cijeni jedne ulaznice moći će se vidjeti dvostruki program.  baeh 
Evidentirano

Nisi prestao igrati zato što si ostario, već si ostario zato što si prestao igrati ...
ReBus
Moderator

Navijacica

« Odgovor #1 : Rujna 04, 2011, 21:56:33 »

Al' ti nas mučiš. Tko to može platit'?  Grin
Hoće li biti i sendviča...janjetine....ili bar lubenice...
Evidentirano
Josip
*

« Odgovor #2 : Rujna 04, 2011, 23:52:15 »

Prvo da se predstavim jer sam novi u SLAST-u - Josip Lucić iz Posavca 2.  postovanje

A sad da najavim meč jer vidim da je praksa i najaviti i obavjestiti o rezultatu.  Smiley

Utakmica Posavac 2 - Kuti se također igra već sutra, ponedjeljak navečer. Iako smo mi domaćini dogovorili smo se da se odigra u Kutima.

Lijep pozdrav svima na forumu i nadam se ugodnom druženju(  pice ) i na forumu i na utakmicama uz dobar  Table Tennis

Evidentirano
stjepan
Moderator

« Odgovor #3 : Rujna 04, 2011, 23:59:29 »

Pozdrav i tebi Josipe, dobrodošao u ligu SLAST kao i na naš forum. Sve si brzo i dobro pokopčao, najavu si dao, sutra se očekuje izvješće s meča u Kutima ...  dobro

Usput pitanje: što je s vašom utakmicom iz 1. kola protiv ekipe Čelebija ing. ?
« Zadnja izmjena: Rujna 05, 2011, 00:07:54 stjepan » Evidentirano

Nisi prestao igrati zato što si ostario, već si ostario zato što si prestao igrati ...
Domacc
Administrator
Nova Liga: Sibinj
Klub: STK Sibinj

« Odgovor #4 : Rujna 05, 2011, 01:03:52 »

Dobrodošao na forum lige SLAST i u ligu SLAST!  cheer

wellcome
Evidentirano
ReBus
Moderator

Navijacica

« Odgovor #5 : Rujna 05, 2011, 08:17:13 »

Igrajte u Kutima, SIGURNO NEĆETE POGRIJEŠITI  Grin Grin, a da Kutljani to ne bi krivo shvatili, ne zbog rezultata, nego zbog dobrog raspoloženja, prostora, klime (upaljene) a tek ventilacije...iiihaaa...nije nikad bilo tako dobro kao ovaj puta, a najvažnije zbog uvijek dobrog gostoprimstva igrača...
Evidentirano
ReBus
Moderator

Navijacica

« Odgovor #6 : Rujna 05, 2011, 22:15:42 »

Meč 2. kola LUTALICE 2 - MARSONIA 8:2
Na početku meča dobih Ljubana s druge strane stola i počelo dobro, poveo sam 2:0, da bi Ljuban krenuo u ljuti boj kao da mu život ovisi o meču i stiže me na 2:2 i na jedvite jade dobih ga ipak u 5. setu.
Da bi se noćna mora produžila došao i Domagoj na red odmah nakon Ljubana i počelo pimplanje do u beskraj i dobije on mene na 5 setova. 1. iznenađenje...
Lutalice 2 su vodili 3:2 kad je Šiki igrao protiv Ljubana i tu je bilo što će biti i kako dalje. Pričekali smo kraj meča pa da vidimo što i kako dalje. No Šiki je uz poveliki napor ipak dobio Ljubana.....za ostatak meča pričekajte Stjepana da se otušira i njegovu tablicu.
Nažalost naši Lutalice u 1. ligi su igrali dobro, bar tako kažu njihovi protivnici, ali su izgubili meč.
« Zadnja izmjena: Rujna 05, 2011, 22:34:24 ReBus » Evidentirano
joca

« Odgovor #7 : Rujna 05, 2011, 22:19:29 »

KUTI  - POSAVAC 2   9:1

Dogovorno zamjenili domaćinstva pa se igralo u Kutima
Ovaj puta Kuti nisu ponovili grešku... Obadvije rezerve sa 100% učinkom

ŠTIVIĆ            2/0           ŽELINSKI     0/3
   DIKANOVIĆ A. 0/1           SUDAREVIĆ  1/2
   TAMBUR          3/0           LUCIĆ          0/3
   DIKANOVIĆ  I. 2/0
   DIKANOVIĆ  J. 1/0
   + PAR

Kako vrlo rijetko igram ne mogu a da se ne pohvalim
  pobjedom protiv igrača koji je večeras jedini pobjedio
  u protivničkoj ekipi ...
  Mlada ekipa Posavca 2 vrlo korektna
  Polovica mečeva odigrano u četiri i pet setova

« Zadnja izmjena: Rujna 05, 2011, 22:22:12 joca » Evidentirano
rakun
Nova Liga: Posavac
Klub: STK Posavac - Kaniža

GOSPODIN moj i BOG moj !!!

« Odgovor #8 : Rujna 05, 2011, 22:26:03 »

Josipe dobro nam došao na forum wellcome....a ti rebus pusti čovjeka da uhvati zraka da skuži tko je tko i gdije igra  lol ......ti bi samo igrao u Kutima    potrcanko hahaahahah pozdrav tebi šikiu   blabla :       i ostalim lutalicama!
Evidentirano

Nije bitno što kaže,nego je bitno TKO kaže!
Josip
*

« Odgovor #9 : Rujna 05, 2011, 22:27:12 »

Evo Joca me preduhitrio s izvještajem  Grin

Meni preostaje samo da se zahvalim domaćinima na dobrim partijama i gostoprimstvu  postovanje
Evidentirano
ReBus
Moderator

Navijacica

« Odgovor #10 : Rujna 05, 2011, 22:40:00 »

A vidim da je Tambur napokon došao do "zraka" i "istamburao" protivnike :-)
A ti rakun, što da kažem...lijepo je u Kutima igrati u miroljubivoj atmosferi i pristojnoj dvorani...a ti i ostali dečki iz Kaniže najbolje znate u kojim uvjetima trenirate, no usprkos tome postižete zavidne rezultate.
Evidentirano
stjepan
Moderator

« Odgovor #11 : Rujna 05, 2011, 23:05:43 »

Evi i detaljnijeg izvješća s večerašnjeg meča LUTALICE 2 - MARSONIA  8:2 (setovi 26:10).

0:1   S.Bošnjaković - D.Štetić     0/3   (-9, -7, -9)
1:1   R.Busija - Lj.Kolarević         3/2   (3, 8, -4, -13, 7)
2:1   M.Relić - M.Grgić               3/0   (10, 6, 10)
2:2   R.Busija - D.Štetić             2/3   (-9, 8, 10, -6, -8)
3:2   S.Bošnjaković - M.Grgić      3/0   (9, 9, 4)
4:2   M.Relić - Lj.Kolarević          3/2   (3, -13, -12, 10, 9)
5:2   R.Busija - M.Marušić           3/0   (8, 4, 5)  
6:2   M.Relić - D.Štetić              3/0   (9, 6, 5)
7:2   S.Bošnjaković - Lj.Kolarević 3/0   (12, 10, 3)
8:2   Busija/Relić - Štetić/Grgić    3/0   (6, 6, 6)

U malom derbiju kola, susretu dviju ekipa koje su u 1. kolu ostvarile visoke pobjede, Lutalice 2 ostvarile su (pre)visoku pobjedu protiv Marsonije. Kako kaže Mata, rezultat često ne odražava pravo stanje stvari. Meč je prva dva kruga bio potpuno otvoren i nijanse su prevagnule na stranu Lutalica 2 da bi u trećem krugu mi potpuno dominirali i upisali visoku pobjedu.

Već u prvom krugu imamo puno problema, ali dobivamo ipak 2 meča. Domagoj me je potpuno iskontrolirao, nisam imao rješenja, stalno gubim, patim se, sustižem, ali on ipak zasluženo dobiva. ReBus ima 2/0 protiv Ljubinja, ali sve odlazi u 5. set gdje ipak nije bilo drame. I Šiki se namučio protiv Grgića, dva seta u fiksu, ali dobiva na iskustvo.

U drugom krugu Domagoj skida i ReBusa koji vodi 2/1, ali zadnja dva seta ReBus nema rješenja i to je 2:2. Ja nekako dobijam Grgića, isto kao i Šiki sa 3/0, ali dva seta u fiksu, u jednom okrećem veliku prednost Grgića. Meč odluke po meni je susret Šikija i Ljubinja u 6. partiji i to je bila prava drama. Nakon light 1. seta za Šikija, Ljuban dobija slijedeća 2 na 13 i 12, u četvrtom setu Ljuban dolazi do meč loptice, ali stari dobri Šiki spašava taj set. U petom setu Ljuban vodi 7:3, ali Šiki i to okreće, dobija na 9 i to je 4:2 za nas i pobjeda je sad blizu. A vrlo lako je moglo biti 3:3 i ono poznato "ko zna šta bi bilo".

U trećem krugu + parovi potpuno dominiramo, Marsonia više ne uzima ni set do kraja. ReBus bez problema dobija rezervistu Marušića, Šiki lakše od očekivanja dobija Domagoja, a ja Ljubana. Parove obično dobivamo, tako je bilo i ovaj put iako je zaigrala neobična kombinacija Šiki/ReBus.

U svakom slučaju naša zaslužena pobjeda, teško izborena i možda s previsokim rezultatom. Danas je Šiki bio igrač utakmice, ReBus i ja obično priložimo 2 partije i to je to, kod gostiju D.Štetić najbolji, mislim da je Ljuban ipak malo podbacio, ostali su dečki novi, ali solidni za ovaj rang natjecanja i mislim da će biti sve bolji.

Nije mi se dalo praviti tablicu budući je na meču bio i Travar koji je dobio zapisnik.  

« Zadnja izmjena: Rujna 05, 2011, 23:58:03 stjepan » Evidentirano

ReBus
Moderator

Navijacica

« Odgovor #12 : Rujna 05, 2011, 23:16:02 »

Ljuban je možda podbacio rezultatski, ali bogme je izmučio i mene a i Šikija više nego se moglo očekivati. Da je Ljubanu koja godina i koja kila manje, teško bi mi s njim na kraj izašli. Tako fino kontrolira lopticu i kako napada to se rijetko viđa u 2. ligi. Čovjek jednostavno zna gdje dočekati lopticu i plasirati ju u prazni dio stola da je to upravo nevjerojatno. Bilo je tako lijepih poena naročito u meču protiv Šikija i svi smo mu pljeskali i pozdravljali takve poene.  weee weee
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« Odgovor #13 : Rujna 06, 2011, 07:47:11 »

Ljubinjovih pola setova bilo u fixu  Wink

Čestitam svim jučerašnjim pobjednicima  dobro
Evidentirano

Yura
*
Nova Liga: CB Martel

« Odgovor #14 : Rujna 07, 2011, 20:21:54 »

Kao budući glasnogovornik nove ekipe Mali Pariz najavljujem da će se u borbi za prve bodove u ovoj sezoni sutra sastati:
Mali Pariz i Šokadija u domu u Malom Parizu u 21h.
« Zadnja izmjena: Rujna 07, 2011, 20:23:26 Yura » Evidentirano
 Str: [1] 2
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!