SLAST
Travnja 18, 2026, 14:34:56 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OŠB  
 Str: 1 [2]
  Ispis  
Autor Tema: 2. KOLO  (Posjeta: 4392 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« Odgovor #15 : Rujna 09, 2011, 21:57:05 »

SREDANCI - SIBINJ   3 : 7

Iako smo poveli 2:0 nismo uspjeli uzeti niti bod  nema pojma

Rosi je dobio Dragu ,a Bošnjaković Bobinca i onda je nastala frka smije li Rosi igrati s reketom Stiga "??" i gumama Stiga Magic s oznakama ittf-a.
Nakon rasprave ja sam prekinuo tu agoniju i rekao gostima ili igrajte ili pišem 10:0  kk na što su gosti objesili noseve i igrali  Wink te do kraja pobijedili.  dobro
Zaboravio sam zapisnik u domu,ali otprilike to izgleda ovako:

Rosandić  2 / 1                     Domacc    3/o
Bošnjaković 1/2                    Kabić        2/1
Tomašević 0/2                     Bobinac     1/2
Rečić Vladimir 0/1                 parovi

Čestitke Sibinju na pobjedi,a mi smo čvrsto zasjeli na samo dno ljestvice odakle imamo divan pregled svih protivnika  pice
Evidentirano

Domacc
Administrator
Nova Liga: Sibinj
Klub: STK Sibinj

« Odgovor #16 : Rujna 09, 2011, 22:07:49 »

Zapisnik u privitku. Grin

* sredanci-sibinj.png (35.45 KB, 863x517 - (hitova: 328 ).)
Evidentirano
Bera11
Moderator

« Odgovor #17 : Rujna 11, 2011, 08:56:22 »

http://www.ittf.com/_front_page/ittf1.asp?category=rubber
Pod brojem 40 su stiga magic gume.
Nisam mogao vjerovati da je to "smeće" od guma na popisu ITTF-a.
Ali mislim da bi Rosi trebao probati igrati da dva antispina koji imaju ista svojstva kao i njegove pečene gume, jer šta kada mu taj reket ostari, ako je to uopće moguće.
Ovako će mu svaki meč netko prigovarati za gume i tako u nedogled, što se mene tiče može igrati i sa gumama od traktrora.
Potpuno razumijem travare iz Sibinja, jer se njih posljednjih godina lovi kao vještice zbog zabranjenjih trava. Da li mu guma ima oznaku Dtecs je postalo pitanje života i smrti. Ili da li mu Gras Dtecs ima foliju ili ne.  Ako mu guma nema oznaku Dtecs spaljuju se na lomači...
Evidentirano
Đuka
Yoose
Moderator
Klub: STK Sibinj

« Odgovor #18 : Rujna 11, 2011, 13:44:13 »

Bera ,al te Mata "kuva" ko gume, nije bilo ni riječi ni spora o gumama od Rosija ...uzgred igrao sa nekim Tackinezima i sličnim... ja čak nisam imao potrebu ni da igram ,a kamoli da se svađamo oko guma.
E a zašto je ovo napisao morat ćeš pitati Matu.
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« Odgovor #19 : Rujna 12, 2011, 21:48:34 »

Hvala Bera da si linkao stranicu  postovanje klanjanje

Napisao sam iz zezancije ,ali s namjerom.
Zasmetale su me prošlogodišnje izjave tipa :
"Daj Mata stavi malom normalne gume"
do ovogodišnjih:
"Mata nisi mu trebao mijenjati reket" a to je došlo do te mjere da je čak i mališa posumnjao da sam ga "uvaljao",valjda da bih ja imao bolji score ili šta već  nema pojma
Svi koji me bolje poznaju znaju kako je Rosi došao u naš svijet   Table Tennis i kako je počeo i nastavio.Neću o tome naširoko pisati.
Zalijepio sam mu neke svoje izraubane gume,dajem mu svoj reket da igra,isprobavamo svašta.
Ako se na kraju i vrati na "fatljiku" to je njegova stvar,a ne moja.
I ja sigurno neću peći,kuhati ili što se već radi s gumama  što su također neki "savjetovali"

Neka momak igra svoju igru "zažmiri i ošini" s čime god hoće.Pobjeđivao je eminentne igrače i gubio od nekih koje je KAO  trebao pobijediti,ali kao i svi mi.
Statistika kaže da je sa Gigsom igrao na 5 setova s oba "prkna" (mislim da je na češkom jeziku drvo=prkno)
Isto tako je evo dobio sa 3:1 Dragu iz Sibinja  također s obje verzije .Neka se imenovani ne ljute zbog spominjanja.
Znači može on igrati s obje kombinacije,sad "samo" treba strpljenja i po mogućnosti više treninga

Evidentirano

Str: 1 [2]
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!