SLAST
Travnja 18, 2026, 10:08:15 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OŠB  
 Str: 1 2 [3]
  Ispis  
Autor Tema: 1. krug (18.9.2011.)  (Posjeta: 9765 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Stjepko
Nova Liga: AD VIDAKOVIĆ
Klub: STK STRMAC

« Odgovor #30 : Rujna 19, 2011, 09:57:52 »

E moj Mata,sve ti mogu oprostiti,ali hladan ručak ne.Šala,naravno.Još jednom se pokazalo koliko je teško igrati odlučujući meč,makar i protiv realno slabijeg,ali ne i slabog ueprotivnika,malo se skrati ruka i evo drame.Nakon upoznavanja ekipa mogu samo reći da neće biti baš jednostavno ostati u vrhu,ima nekoliko veoma dobrih ekipa,što me veseli jer nebih volio da se samo prošetamo ligom,prije svega mi je do dobrog tenisa.U ovakvoj konkurenciji bio bih zadovoljan s bilo kojim od prva tri mjesta.Kao što Mata kaže,naša snaga je u tri podjednaka igrača,vidjeli smo da jedan vanserijski igrač u ekipi nije dovoljan.Savić je dobio svoje mečeve protiv nas,i to ne baš lagano,i to je to.Upravo zbog toga smatram da je Marsonia možda i najjača ekipa s Bajom i Žaretom,možda i neće biti u samom vrhu zbog Žaretovih smjena,ali će svakako utjecati na vrh,jer s njima nitko nije favorit.U svakom slučaju,biti će zanimljivo i do kraja neizvjesno.
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« Odgovor #31 : Rujna 19, 2011, 13:01:52 »

Slažem se da će Marsonia sa Žaretom biti kost u grlu mnogima,ako  ne i nepobjediva..I sam sam jučer skoro prekrižio bodove no kad sam vidio da nema Žareta,to je već druga pjesma.
Na žalost nismo profesionalci i svjesni smo da će mnogima nekad faliti igrač s kojim bi ta ekipa bila puno jača.
No to sad već ulazi u sfere "što bi bilo kad bi bilo" i ne vrijedi spominjati da li bi Rebus sa Šikijem imao koji bod više.
A da ne kažem kako bi meni bilo drago da sam imao Boxera u sedmom meču protiv A.Vidakovića.
Ne kažem da bi on sigurno pobjedio Vinka,ali znam koliko Vinko "obožava" igrati protiv njega i njegove pile  Grin

Citat: Stjepko
malo se skrati ruka i evo drame..

Citirati ću sam sebe:

Citat:
Rosi i ja udaramo iz sve snage tako da su se Martić i Hinek nekoliko puta zapetljali u izmicanju pošto su jako pokretni.

Dakle nije vam se skratila ruka nego ste bili zapetljani  pice  postovanje
Evidentirano

ReBus
Moderator

Navijacica

« Odgovor #32 : Rujna 19, 2011, 13:06:36 »

Da je Hinek igrao s Liovićem to mu se ne bi moglo desiti ni pod razno....obojica su toliko pokretni da ih oko teško može pratiti kako se lako kreću po podu...naprosto...LEBDE  Evil
Sreća pa je bio tapison kao podloga da upije tu silnu količinu prolivenog znoja, naročito Hinekovog  Grin
Evidentirano
Stjepko
Nova Liga: AD VIDAKOVIĆ
Klub: STK STRMAC

« Odgovor #33 : Rujna 19, 2011, 13:51:43 »

Ma nisam se ja kretao,ja sam bježao od Vinka da me nebi mlatnuo reketom.
Evidentirano
ReBus
Moderator

Navijacica

« Odgovor #34 : Rujna 19, 2011, 15:14:21 »

Ma nisam se ja kretao,ja sam bježao od Vinka da me nebi mlatnuo reketom.

Sad je meni jasno zašto sam se ja toliko mučio za susjednim stolom s lopticom...to je on toliko mahao da je i meni pravio propuh...sram ga bilo...moram na to paziti idući puta da mi ne bude za susjednim stolom  Grin...još ću vidjeti hoću li se prehladiti...e, Vinko, Vinko... Laugh
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #35 : Rujna 20, 2011, 09:15:11 »

Citat: stjepan
Nakon vodstva od 2:1 u meču, ekipa REBUS je u slijedeće dvije partije ispuštala vodstvo od po 2/0 u setovima. Uz malo više sportske sreće mogla je biti još jedna iznenađujuća pobjeda.  

Iz ovog se posta vidi da je stjepan fanatični navijač ekipe REBUS no moram ga ipak demantirati jer nisu dvaput ispuštali vodstvo od 2:0 već samo u parovima,a kasnije su još dobivali "samo" prvi set   ludi idiot

Citat: ReBus
Sad si me razočarao...što se nisi javio da ti sredim i poredak po postocima, a ne ovako...zbrda zdola...

Kako sam ovdje primjetio ljutnju  kk moram napisati  tko je sve pomogao u izradi zapisnika.
Dakle tomas,Domacc i ReBus su pripomogli u izradi tablica i unosu formula.   dobro
Ja u stvari samo slikam zapisnike i samo  upisujem rezultate i samo slažem tablice i scoreove

Inače statistike radi,ekipa REBUS je osvojila najveći broj poena u nedjelju,ali na njihovu žalost i izgubila najveći broj poena   idiot ludi

Nadalje zvali su me ljudi iz Kine i pitaju zašto nisam napravio i razliku setova i poena pa im evo i to prilažem   postovanje

* Tablica s poenima i razlikom.png (31.41 KB, 851x400 - (hitova: 453 ).)
Evidentirano

ReBus
Moderator

Navijacica

« Odgovor #36 : Rujna 20, 2011, 09:53:26 »

Auuuuuuuuuuuu, dok Mata nije sve zbrojio nisam ni znao da smo toliko poena odigrali...tek sad mi je jasno zašto smo ostali zadnji, a stalno smo igrali od kako smo došli...huh.. Undecided

A što se tiče samo poslova...tablica dobro radi, ali je još samo trebalo sortirati i eto ga...sve 5  Grin
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #37 : Rujna 20, 2011, 09:56:41 »

Ne kužim šta bi ti sortirao  nema pojma

Tko slaže po postotku?Pa ne može igrač sa 1/0 i 100% biti bolji od igrača sa 19/1 koji nije 100%-tan  Wink
Evidentirano

ReBus
Moderator

Navijacica

« Odgovor #38 : Rujna 20, 2011, 10:32:43 »

A čuj...učinak 100% je 100%...zato i je statistika zgodna....točan zbroj netočnih brojeva...pa svatko gleda kako mu paše...reket od 100$ poskupi za 1$ i poskupio je za 1%, a guma koja košta 1$ poskupi za 1$ poskupila je 100%, a stalno je samo 1$ u pitanju  Grin Grin
Evidentirano
stjepan
Moderator
Nova Liga: LUTALICE
Klub: STK SLAVONSKI BROD

« Odgovor #39 : Rujna 20, 2011, 11:34:46 »

Citat: stjepan
Nakon vodstva od 2:1 u meču, ekipa REBUS je u slijedeće dvije partije ispuštala vodstvo od po 2/0 u setovima. Uz malo više sportske sreće mogla je biti još jedna iznenađujuća pobjeda.  

Iz ovog se posta vidi da je stjepan fanatični navijač ekipe REBUS no moram ga ipak demantirati jer nisu dvaput ispuštali vodstvo od 2:0 već samo u parovima,a kasnije su još dobivali "samo" prvi set   ludi idiot

Zaključivao sam iz ReBusovog objavljenog zapisnika gdje je stavio da je nakon para (gdje je REBUS ispustio vodstvo od 2/0) u meču Rosandić-Busija bilo 7:11 pa 10:13. Mislio sam da je to greška i da je bilo 10:12, ali sad vidim da jest greška, ali da je to bilo 15:13 ... 
Evidentirano

Nisi prestao igrati zato što si ostario, već si ostario zato što si prestao igrati ...
stjepan
Moderator
Nova Liga: LUTALICE
Klub: STK SLAVONSKI BROD

« Odgovor #40 : Rujna 20, 2011, 11:41:34 »

Ne kužim šta bi ti sortirao  nema pojma

Tko slaže po postotku?Pa ne može igrač sa 1/0 i 100% biti bolji od igrača sa 19/1 koji nije 100%-tan  Wink

Tu je Mata u pravu. Skorovi igrača kao mjerilo učinka u svim se ligama slažu prema kriteriju broja pobjeda bez obzira na postotak pobjeda u odnosu na ukupan broj odigranih mečeva. Najuspješnijim se igračem(igračima) smatra(ju) oni koji ostvare najviše pobjeda (bez obzira na broj poraza). Naravno da se zasebno može voditi i tablica prema kriteriju postotka uspješnosti, ali ona ipak ne odražava u potpunosti realno kvalitetu igrača (tu je Mata naveo odličan primjer: 1/0 = 100 % i to bi bilo bolje od 45/1 = 97,8 %).
Evidentirano

Nisi prestao igrati zato što si ostario, već si ostario zato što si prestao igrati ...
ReBus
Moderator

Navijacica

« Odgovor #41 : Rujna 20, 2011, 11:52:50 »

Zaključivao sam iz ReBusovog objavljenog zapisnika gdje je stavio da je nakon para (gdje je REBUS ispustio vodstvo od 2/0) u meču Rosandić-Busija bilo 7:11 pa 10:13. Mislio sam da je to greška i da je bilo 10:12, ali sad vidim da jest greška, ali da je to bilo 15:13 ... 
Kod mene se sigurno u poenima potkrala koja greška jer mi je Mata ostavio zapisnik, valjda drugu kopiju na kojoj su se brojevi jedva vidjeli, a neki čak ni vidjeli...zato i jesam tamo stavio drugu boju gdje baš nisam siguran..zato...gledaj Matinu tablicu. Ukupan rezultat je točan....izgubili smo  Grin

A što se tiče statistike..da se ne ponavljam...sortirao ovako ili onako, zna se tko je bolji  Grin Grin
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #42 : Rujna 20, 2011, 21:57:45 »

Evo upravo vidim da su ažurirane i 4 HL istok i zapad ,a u pripremi je i bilten broj 2.  kava

Sve čestitke povjereniku na ažurnosti  dobro  klanjanje

Uspoređujući rezultate vidio sam neke svoje greške pa moram to ispraviti  doh kod mene je meč razlika u stupcu setova,a set razlike i nemam  ludi ,a prika ReBus šuti i samo podjebava  lol

* Tablica s poenima i razlikom.png (20.51 KB, 778x263 - (hitova: 478 ).)
« Zadnja izmjena: Rujna 20, 2011, 23:20:57 Mata » Evidentirano

Str: 1 2 [3]
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!