Nakon prespavane noći evo me da dam komentar za sve one koji vole pročitati više detalja.

Organizacija uzorna.Parkirna mjesta osigurana.“Kafić uzdravlje“ radio punom parom.

Liga izjednačena i očigledno će ove sezone biti jako malo „metli“.
A.Vidaković istakao kandidaturu za najviši plasman jer imaju 3 podjednako dobra igrača.
Po zapisnicima se vidi da je bilo dosta rezultatski zanimljivih mečeva,a neki su začudo bili i kvalitetni.
IMIA-REBUS 4:2
Što reći…uzdamo se u Rosija,ali Yura je uporan i u meču drž-ne daj dobiva u 5 setova.
Rečić V.-Busija 1:3 .ReBus je sad već prekaljeni vuk i kontrolira meč te dovodi svoju ekipu u vodstvo od 2:0.Nakon što sam ja smanjio na 1:2 opet u paru imamo velikih problema no nekako čupamo vodstvo gostiju 0:2 u naših 3:2.Do kraja velika borba i dobivamo 4:2.
Izjava nakon meča Božo Čavala: „…prevagnulo je Matino ogromno iskustvo…“

MARSONIA-IMIA 2:4
Zanimljiv meč.Bajo je dobio Rečić V. glatko i u arenu ulaze Štetić-Rosi.Rovovska bitka u 1 setu do 21.
Rosi dobiva na guzove i daje izjavu za novinare:
„…napokon da sam i ja dobio glatko u 3 seta…“

Pa kako „glatko“,pitam se ja….. jbg sa dva fixa

IMIA- A.VIDAKOVIĆ 3:4 ( el clasico)
Rosi-Željo 1:3 …ja sudim.Nakon razbijanja u prva 3 seta jednog i drugog tek je četvrti set postao zanimljiv.No kad se vidjelo da Željo to kontrolira i dobija Stjepko iza mene komentira „..ooo bit ćemo brzo gotovi danas moram javiti ženi da će ručak ipak biti ranije od očekivanog…“

Naravno s pravom jer je on suvereno dobio Vladimira,a očekivalo se da će i Vinko po milijunti put obrisati pod samnom.Rečić V.-Hinek 0:3
Pomislim i ja „…u pravu je čovjek…“
No stvari kreću ipak pozitivnije.
Rečić M.-Martić 1:3
Što reći…poveo sam prvi set i u drugom imao 10:8 i tada Vinko odigrava odlično i dobiva 4 poena za redom,a u 3 setu me demolira.
4 set je bio li-la do 9:9 i opet porazan završetak po mene.

Iako bi mnogi možda odigrali parove preko one muške stvari pa da ranije dođu kući toga kod mene nema.
Rosi i ja udaramo iz sve snage tako da su se Martić i Hinek nekoliko puta zapetljali u izmicanju pošto su jako pokretni.
Nakon para Rosi igra kao lud

i ne daje ni 1% šanse Stjepku i to je 2:3 u meču.

I onda izlaze ljudeskare odigrati još jedan meč za antologiju.
Mata-Željo 3:2
Prvi set Željo briše pod samnom,a u drugom setu ja s njim.
U 3 setu ja nastavljam istim tempom,ali samo do 10:6

i onda pushing.Gubim taj set,a pomalo i samopouzdanje.
I u 4 setu krećem sa 0:2 ili 0:3 i onda sam si udario šamarčinu i rekao sam sebi „umri muški“,a ne kao ona stvar

. I do kraja sam odigrao dobro i začudo i pobjedio.
I sad naravno imamo 3:3,ali i nemoguću misiju Vladimira jer je realno Vinko kvalitetniji igrač.
No briga Vladu za realnost te dobiva 1 set i budi nadu u čudesan preokret,koju je ugasio Vinko i rutinski dobio 3 seta za redom.
Mislim da smo pružili dostojan otpor i pravi meč favoritima,a i drago mi je da je Stjepkova žena morala podgrijavati ručak jer smo ih mi zadržali 1 sat duže.
Sličan meč se igrao na stolu do nas gdje je Rebus u dramatičnom meču dobio Oriovca i gdje je Božo svojom prvom jučerašnjom pobjedom donio bodove svojoj ekipi.

Koliko sam čuo bilo je još dobrih mečeva,ali jednostavno nisam stigao pogledati zbog naših teških okršaja u sva tri kola.