SLAST
Svibnja 05, 2026, 19:49:14 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OŠB  
 Str: [1]
  Ispis  
Autor Tema: 2. HL (žene)  (Posjeta: 3227 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Travar
Klub: STK BROD

« : Rujna 11, 2011, 22:59:27 »

Obzirom da nema posebno mjesto za 2. HL za žene ovdje ću vas obavjestiti da je novi Brodski klub Marsonia uspješno startao u 2. HL za žene.
U prvom za STK Marsonia značajnom meču Brođanke ( Vilenica A., Štetić B. i Palčec K.) su sa 4:0 pobjedile ekipu Čazme 2, a mečeve protiv Virovitice i Vukovja su dobile sa po 4:0  bez borbe, a zbog nedolaska protivnica u Čazmu ( koja je puno,puno bliža njima nego li nama ).
U svakom slučaju Marsonia-Slavonski Brod je upisala 3 pobjede i 6 bodova u 2. HL.
Slijedeći ligaški turnir 2. HL za žene se igra 30. listopada u Slavonskom Brodu. 
Evidentirano

Nije bitno koliko si puta pao, bitno je koliko si puta ustao.
stjepan
Moderator
Nova Liga: LUTALICE
Klub: STK SLAVONSKI BROD

« Odgovor #1 : Rujna 12, 2011, 00:13:25 »

Čestitke našoj ženskoj ekipi na pobjedi u odigranom meču, a za ovo neodigrano što reći ...? Kud liga ima samo 7 ekipa, onda još 2 ne dođu na turnir, jad i čemer ...
Evidentirano

Nisi prestao igrati zato što si ostario, već si ostario zato što si prestao igrati ...
Flah
*

« Odgovor #2 : Rujna 12, 2011, 17:54:34 »

Dragi Travaru!
Kao što dijete čeka lizalicu,tako sam i ja dočekao tvoj post-a vjerujem,da će na ovu temu (ne dolaska ekipa na takmičenje)biti još reagiranja.
Kao što sam na Plenumu klubova pokušao natuknuti,pokušat ću,evo sad na forumu pitati još jednom:Kako kazniti ekipu(klub)ne dolaskom na meč i to bez objašnjenja,onako šeretski se oglušiti na nekakvi sportski poziv i sportsku i ljudsku obavezu.(?)Pogledajmo,ne toliko daleko u prošlost,pa ćemo vidjeti da se kroz zapisnike provlači ne velik broj klubova,tj. ekipa.Uvijek su to "oni" isti,koji misle da su ostali budale,poput Travara koji će potegnuti do Draganca,a nekima kojima je bliže,je bitno samo TO, DA JE EKIPA PRIJAVLJENA KAKO BI MOGLI OPRAVDATI 55.000 Kn PRED LOKALNOM I SPORTSKOM ZAJEDNICOM GRADA.To nije prvi put i TO će se još događati-budite svi uvjereni,jer prvi dokaz slijedi već na prvom gostovanju,bilo muške ili ženske ekipe van grada Daruvara.Još jedna mala digresija Povjereniku Regije:daj si mašti na volju i smisli nešto.Ostalim "konstantama"sportski pozdrav i puno uspjeha u obuzdavanju celuloidne loptice!

P.S.Znam da nije od celuloida.
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« Odgovor #3 : Rujna 12, 2011, 21:07:43 »

Prije svega čestitam i ja na uspješnom startu STK Marsonia  dobro

A što se tiče nedolaska ekipa upravo je danas prijepodne na web stranici regije objavljeno kako se odgađaju utakmice iz opravdanih razloga.

Za neopravdane izostanke mislim da se ide po pravilniku HSTS-a-Čini mi se da smo komentirali to prije 2 godine i Mladost Petrinju.
Odigrali su 50% utakmica što im je bilo dovoljno da ne ispadaju u najniži rang već samo 1 rang niže
Nisam siguran koliko neopravdanih utakmica može ekipa imati nakon kojih se smatra da su odustali od natjecanja,ali mislim da imamo i za to eksperte

A mi na forumu komentiramo,predlažemo,pitamo da ne kažem trkeljamo,ali to ništa nije službeno znamo svi gdje se treba obratiti.

U svakom slučaju ovo nije lijep potez ovih ekipa i znam kako je to kad dereš 100 km a protivnik nikome i ne javi da neće doći...boli ga puška  Tongue
Evidentirano

Travar
Klub: STK BROD

« Odgovor #4 : Rujna 12, 2011, 23:18:57 »

Vidim Flah da dijelimo mišljenje. Nego iznenadilo me je da neki klub dobije od lokalne zajednice čak 55.000 kuna godišnje. Pa to je za mene i naš klub fantazija. Kada bi toliko novca dobili mislim da bi čuda napravili za godinu dana. Ovako, čini mi se da je kod nas velike većine više u pitanju veliki entuzijazam i ljubav prema stolnom tenisu, a kod pojedinaca možda nekakvi drugi interesi. 
Evidentirano

Nije bitno koliko si puta pao, bitno je koliko si puta ustao.
Flah
*

« Odgovor #5 : Rujna 13, 2011, 10:12:55 »

Prošle godine je bilo 55.000kn,a ove 57.000kn, plus besplatna školska dvorana sa 10-11 stolova, plus čista kotizacija od organizacije turnira, plus članarina od djece s kojom se ne radi od 120kn godišnje, plus pokoji sponzor,minus onaj iznos koji treba dati voditelju regije,zadnje dvije godine(rekao mu je da nema), minus odlazak na ligu žena, minus odlazak na 4.ligu muških=ne dolazak na Plenum.
Evidentirano
mcs
*

« Odgovor #6 : Rujna 13, 2011, 11:13:39 »

Gospodine <Flah> jel Vaš klub registriran u nekoj drugoj državi ili možda igrate neki drugi sport... Šalim se malo, ali u srcu me zapravo boli, kako se tesko lova nalazi za pingac, ah dobro treba se snac, evo cestitke.....
Evidentirano

Life is open book, can you read it?
rakun
Nova Liga: Posavac
Klub: STK Posavac - Kaniža

GOSPODIN moj i BOG moj !!!

« Odgovor #7 : Rujna 13, 2011, 11:30:00 »

Stvarno nevjerovatno postovanje..mi se moramo doslovno moliti za 1000-2000 kuna a neko ima toliki novac na raspolaganju ....nas će očito držati u igri entuzijazam i ljubav prema stolnom tenisu  idiotHuh? samo do kada?
Evidentirano

Nije bitno što kaže,nego je bitno TKO kaže!
ReBus
Moderator

Navijacica

« Odgovor #8 : Rujna 13, 2011, 14:07:31 »

Nisam pobožan ali bih se molio za 1.000 ili 2.000 kn ako treba, samo kome?  Sad
Evidentirano
 Str: [1]
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!