SLAST
Travnja 18, 2026, 06:54:49 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OŠB  
 Str: 1 [2]
  Ispis  
Autor Tema: BRESTOVAC 6.11.2011. (3.KRUG)  (Posjeta: 7682 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« Odgovor #15 : Studenoga 06, 2011, 23:04:16 »

Mobiteli mi zvone ,gdje su rezultati pa idemo onda polako:

Zaostali susret Godinjak-IMIA (4 kolo)

i kompletno 7 kolo:

« Zadnja izmjena: Studenoga 07, 2011, 17:40:28 Mata » Evidentirano

Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #16 : Studenoga 06, 2011, 23:04:48 »

8 kolo:

Evidentirano

Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #17 : Studenoga 06, 2011, 23:06:11 »

9. kolo:
Ovo mi je poslao momak iz Brestovca koji je vodio zapisnički stol na čemu mu javno zahvaljujem  postovanje

Evidentirano

Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #18 : Studenoga 06, 2011, 23:07:12 »

TABLICA I PAROVI:

« Zadnja izmjena: Studenoga 07, 2011, 21:26:49 Mata » Evidentirano

Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #19 : Studenoga 07, 2011, 13:26:38 »

Kaže Bera,Matin trud uzalud  Wink
Nije uzalud,pa ja sam od sinoć poslao 37 e-mailova s opisom mečeva moje ekipe  kk
9 stranica texta opširno opisanih mečeva Godinjak-IMIA ,IMIA-Strmac Veterani s podnaslovom "SUDAR TITANA" (Mata vs Toma Brnčić  Tongue) te Oriovac-IMIA gdje sam opisao kako se nisam uspio sučeliti sa svojim velikim suparnikom Sekulićem jer mi se žurilo kući a naši mečevi uvijek idu u 5 setova i do 20-og poena  Grin
Sve one koje zanimaju moje opservacije pozivam da mi se jave na e-mail,ali ih i obavještavam da će u subotnjem broju SN sve biti objavljeno na duplerici...naravno bit će i slika gole ženske  Wink
Evidentirano

Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #20 : Studenoga 07, 2011, 17:24:45 »

« Zadnja izmjena: Studenoga 11, 2011, 19:12:14 Mata » Evidentirano

Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #21 : Studenoga 07, 2011, 17:47:14 »

Evo...to bi bilo to  kava
Uočenu grešku u susretu Rebus-Marsonia sam ispravio jer sam upisao krivu šifru igrača
Sporan mi je momak iz Bogićevaca.Kako mi je aparat u kvaru nisu mi baš zapisnici ispali najbolje  Huh? ,a po defaultu se škrabalo u jednom meču sam upisao Bungić David,ali takav još nije igrao pa ako maki ovo pročita neka me ispravi  clsdtopic

Ako sam nekome nešto krivo upisao neka ne zamjeri jer sigurno nisam namjerno to napravio  sram i slobodno neka se javi i riješit ćemo to,a u svakom slučaju je ovo neslužbeno dok se ne  amen na regiji.
Evidentirano

Goran Sekulić
Klub: STK Poštari

« Odgovor #22 : Studenoga 07, 2011, 18:36:32 »

Bravo Mata  Smiley Smiley Smiley Smiley , živio ...
Evidentirano

G.S.
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #23 : Studenoga 08, 2011, 17:10:10 »

Ne mogu odoljeti pozivima svih zainteresiranih pa ipak moram napisati sažetak ovog kruga.  Wink
Prije svega još ću jednom pohvaliti uzornu organizaciju turnira u objektu u kojemu sam se osjećao kao Superligaš,a ne bundesligaš  klanjanje

7.kolo:
Derbi kola na papiru je bio Strmac Veterani-Brestovac no taktička postava Brestovčana uništila je snove Strmca te je čak završilo „metlom“ nema pojma
Mi smo,uz dogovor triju ekipa i povjerenika regije, igrali susret 4 kola s Godinjakom  i mogu reći da je bilo dosta dramatično.
Taktizirali smo i jedni i drugi na kraju je prešlo na našu stranu.
Josip Terzić je danas ostvario skor 8/0 i bio je nepobjediv. dobro
Rosi je naoko glatko dobio Vladu 3:0,ali bilo je dosta knap.Nakon para smo vodili 3:1,ali znao sam da nije gotovo.Velika bitka Rosija nije urodila plodom jer je Terzić iskusan i predobar igrač da bi ga se pobjedilo bez glave.
Potom Rečić V. s dva fixa vodi 2:0 no Tomek se ne predaje i na moju žalost okreće rezultat te gura vrući krumpir u moje i Vladine ruke.Meni ni 2:1 iu setovima i 6:2 u 4 setu nije bilo dovoljno da privedem meč kraju već smo si priuštili pakao 5 seta  strah

Oriovčani su imali muke s dečkima iz Graničara (kao i mi prošlo kolo),a Sekulić se pobrinuo da izgubi oba meča u 5 setova. Tongue
Goran Tonkić je skinuo skalpove travarošima iz vodeće ekipe,također u 5 setova pa je rezultat realan kao i u ostala dva meča.

8.kolo
U ovom kolu epitet  papirnatog derbija nosi meč IMIA-Strmac Veterani.Mislim da je takav i bio.
Doajen stolnog tenisa u našoj regiji mi je čak i rekao (iako sam ja to i očekivao) da ide na Y.
No taktika je pala u vodu s izgubljenim parovima.Nije problem ni sramota izgubiti od para u kojem je Toma već smo izgubili bez otpora i ispaljenog metka i time sveli šanse za pobjedu na minimum.
Pogotovo što je Vlado(Ivković) poveo Vladi (Rečić) 11:4 i 10:5 u 2 setu,ali to kod Vlade bez brade ne pije vode već dolazi do 5 seta u kojem sad mi imamo 5:2 i gubimo na 9. Huh?
Malo mi je Toma kukao o žuči i ostalim tegobama.Kod nekoliko mojih backhanda iz trka se dobro protegnuo i jauknuo te sam mu ja kulturno ponudio da se preda,ali lisac nije htio .  nemam pojma

Ostali rezultati pomalo očekivani uz neočekivanu „metlicu“ A.Vidakovića protiv ReBusa iako su dečki u dva meča imali vodstvo od 2:1 u setovima i gubili u 5.  Wink

9.kolo
Papirnati derbi je odigran unaprijed gdje je osnažena Marsonia dobila dotad neporaženu momčad A.Vidakovića.
I ovdje su oba meča u 5 setova otišla na stranu pobjedničke ekipe i automatski i visok poraz za vodećih.
Derbi začelja su odigrali Brod 4 i Graničar gdje je pobjeda pripala Graničarima.
G.Bogićevci su pružili jak otpor Brestovcu kao i Rebus Godinjaku gdje rezultat sugerira visoku pobjedu Godinjaka,ali su Rebusi izgubili 3 meča u 5 setova.
Meč Oriovac – IMIA je trebao biti puno zanimljiviji,ali je izostankom Petraka izostao i pravi fajt.
Goran i ja nismo imali reprize u 5 setova,a mislim da smo u parovima odigrali poen dana gdje smo u dugoj izmjeni mi poentirali,tj osobno ja leteći zrakom  leti dok su dečki u čudu gledali  Grin

E sad već seruckam ....
Evidentirano

MaPi36
*
Klub: STK Brestovac

« Odgovor #24 : Studenoga 09, 2011, 14:11:57 »

Pozdrav !

Eto zahvaljujemo se na lijepim komentarima,koji su vezani uz nas i naše domaćinstvo...
Zahvaljujemo se svima na njihovom dolasku i sportskoj i korektnoj igri...
Posebno pozdravljam Matu koji si je stvarno dao truda sa rezultatima i tablicama u malom vremenskom roku.
   Lijep pozdrav iz Brestovca !!!

Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #25 : Studenoga 11, 2011, 16:09:41 »

Citat: MaPi36
Posebno pozdravljam Matu koji si je stvarno dao truda sa rezultatima i tablicama u malom vremenskom roku

Pozdrav i tebi i hvala.  dobro dobro dobro

Boldao sam ovo o brzini tj kratkom roku.U brzini čovjek i pogriješi pa tako i ja.
Kako su objavljeni službeni rezultati na web stranici regije tako sam pronašao  nekoliko greškica koje sam naravno ispravio,ali ne da mi se sad mijenjati na forumu,možda napravim kasnije.
Nekim igračima sam dao pobjedu više ili manje kao i poraz,slučajno a nikako namjerno.
Kažem promptno sam to ispravio  Wink

Ostalo nam je mjesec dana da se pripremimo za posljednji krug,taman da odradimo svinjokolje  Grin i onda s čvarcima u torbi u nove pobjede  Table Tennis
Evidentirano

Str: 1 [2]
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!