Ne mogu odoljeti pozivima svih zainteresiranih pa ipak moram napisati sažetak ovog kruga.

Prije svega još ću jednom pohvaliti uzornu organizaciju turnira u objektu u kojemu sam se osjećao kao Superligaš,a ne bundesligaš

7.kolo:
Derbi kola na papiru je bio Strmac Veterani-Brestovac no taktička postava Brestovčana uništila je snove Strmca te je čak završilo „metlom“

Mi smo,uz dogovor triju ekipa i povjerenika regije, igrali susret 4 kola s Godinjakom i mogu reći da je bilo dosta dramatično.
Taktizirali smo i jedni i drugi na kraju je prešlo na našu stranu.
Josip Terzić je danas ostvario skor 8/0 i bio je nepobjediv.

Rosi je naoko glatko dobio Vladu 3:0,ali bilo je dosta knap.Nakon para smo vodili 3:1,ali znao sam da nije gotovo.Velika bitka Rosija nije urodila plodom jer je Terzić iskusan i predobar igrač da bi ga se pobjedilo bez glave.
Potom Rečić V. s dva fixa vodi 2:0 no Tomek se ne predaje i na moju žalost okreće rezultat te gura vrući krumpir u moje i Vladine ruke.Meni ni 2:1 iu setovima i 6:2 u 4 setu nije bilo dovoljno da privedem meč kraju već smo si priuštili pakao 5 seta

Oriovčani su imali muke s dečkima iz Graničara (kao i mi prošlo kolo),a Sekulić se pobrinuo da izgubi oba meča u 5 setova.

Goran Tonkić je skinuo skalpove travarošima iz vodeće ekipe,također u 5 setova pa je rezultat realan kao i u ostala dva meča.
8.kolo
U ovom kolu epitet papirnatog derbija nosi meč IMIA-Strmac Veterani.Mislim da je takav i bio.
Doajen stolnog tenisa u našoj regiji mi je čak i rekao (iako sam ja to i očekivao) da ide na Y.
No taktika je pala u vodu s izgubljenim parovima.Nije problem ni sramota izgubiti od para u kojem je Toma već smo izgubili bez otpora i ispaljenog metka i time sveli šanse za pobjedu na minimum.
Pogotovo što je Vlado(Ivković) poveo Vladi (Rečić) 11:4 i 10:5 u 2 setu,ali to kod Vlade bez brade ne pije vode već dolazi do 5 seta u kojem sad mi imamo 5:2 i gubimo na 9.

Malo mi je Toma kukao o žuči i ostalim tegobama.Kod nekoliko mojih backhanda iz trka se dobro protegnuo i jauknuo te sam mu ja kulturno ponudio da se preda,ali lisac nije htio .

Ostali rezultati pomalo očekivani uz neočekivanu „metlicu“ A.Vidakovića protiv ReBusa iako su dečki u dva meča imali vodstvo od 2:1 u setovima i gubili u 5.

9.kolo
Papirnati derbi je odigran unaprijed gdje je osnažena Marsonia dobila dotad neporaženu momčad A.Vidakovića.
I ovdje su oba meča u 5 setova otišla na stranu pobjedničke ekipe i automatski i visok poraz za vodećih.
Derbi začelja su odigrali Brod 4 i Graničar gdje je pobjeda pripala Graničarima.
G.Bogićevci su pružili jak otpor Brestovcu kao i Rebus Godinjaku gdje rezultat sugerira visoku pobjedu Godinjaka,ali su Rebusi izgubili 3 meča u 5 setova.
Meč Oriovac – IMIA je trebao biti puno zanimljiviji,ali je izostankom Petraka izostao i pravi fajt.
Goran i ja nismo imali reprize u 5 setova,a mislim da smo u parovima odigrali poen dana gdje smo u dugoj izmjeni mi poentirali,tj osobno ja leteći zrakom

dok su dečki u čudu gledali

E sad već seruckam ....