SLAST
Travnja 18, 2026, 11:25:20 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OŠB  
 Str: [1] 2
  Ispis  
Autor Tema: 7. Kolo  (Posjeta: 3663 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Domacc
Administrator
Nova Liga: Sibinj
Klub: STK Sibinj

« : Studenoga 02, 2011, 22:18:28 »

Sibinj - Alibi     5-5

Čanić J. 2/1    Dervišević 2/1
Čanić D. 2/1   Markovčić 2/1
Kabić D. 0/3   Arbanas 1/2
+par

* sibinj-alibi.JPG (203.68 KB, 800x1133 - (hitova: 391 ).)
Evidentirano
Travar
Klub: STK BROD

« Odgovor #1 : Studenoga 03, 2011, 22:52:18 »

BROD             -      SPIN           4 : 6
Lemaić 2/1             Župan 2/1
Klobučar 1/2           Beraković 2/1
--                        Ahmetović 2/1
+ par

Brod je sa igračem manje pružio odličan otpor. 
Evidentirano

Nije bitno koliko si puta pao, bitno je koliko si puta ustao.
Bera11
Moderator

« Odgovor #2 : Studenoga 03, 2011, 22:56:46 »

Uploaded with ImageShack.us

Težak meč, kada unaprijed vodiš 3-0, misliš da će biti lako ali naprotiv.
Kada je u prvom krugu Robi pobijedio mene, a Župan prosuo 2-0 u setovima i nekoliko meč lopti protiv Leme, bili smo zabrinuti i za bod, jer su Lema i Robi jak par i bit će ih teško dobiti ako nam par bude potreban za bod ili tri.
Ali srećom po nas tu je bio Sefo koji je dobio Klobučara i otvorio nam put ka pobjedi. Nakon toga sam ja dobio Lemu, a pravi meč su odigrali Robi i Robi. Tu je Župan bio smireniji u petom setu i dobio 3-2.
Tu je bilo kraj za Brod jer smo došli na nedostižnih 6-2.
U posljednjim mečevima Lema se ponovo vraća nakon 0-2 ovaj puta protiv Sefe i dobija 3-2, a u paru smo se Župan i ja borili do kraja, došli u 5 set, ali su Lema i Robi bili bolji i dobili 3-2.
« Zadnja izmjena: Studenoga 03, 2011, 23:11:48 Bera11 » Evidentirano
Backhand
Nova Liga: Posavac
Klub: STK Posavac-Kaniža

« Odgovor #3 : Studenoga 03, 2011, 23:39:46 »

Exteh     -     Posavac        2 : 8

Liović     1/2             Soltoković   3/0
Martić    1/2             Jularić         3/0
Bagarić   0/3             Mršić          1/2
                                              +par
Evidentirano
ReBus
Moderator

Navijacica

« Odgovor #4 : Studenoga 03, 2011, 23:46:49 »

Bogme kako se Jularić vratio i Soltoković dobio krila, jedino Mršič nekako "omekanio" :-)
Čestitke na pobjedi.

Večeras sva sila rezultata u obje lige...jedva se sve stigne pratiti  Grin
« Zadnja izmjena: Studenoga 04, 2011, 11:17:20 ReBus » Evidentirano
Travar

« Odgovor #5 : Studenoga 03, 2011, 23:57:50 »

Kako sam i rekao ekipa Posavca sa povratnikom Jularićem i standardno dobrim Soltokovićem je sasvim druga ekipa, koja će biti teška prepreka mnogima.
Evidentirano

Travar

« Odgovor #6 : Studenoga 05, 2011, 22:52:13 »

Sinoć odigran meč

DERI  BRKO       -      POŠTARI      8 : 2
Račić 2/1                 Zorko   2/1
Sigurnjak 2/1            Prša  0/3
Ninković 2/0             Lemajić 0/3
Jurković M. 1/0
+ par

Brkajlije su sigurnom igrom oprvadale status favorita ovog susreta. Poštarima predstoji teška borba ......
Evidentirano

Lema
*

« Odgovor #7 : Studenoga 06, 2011, 20:50:57 »

Hit moustache man : Postman 8:2 a nama preostaju teške boje ovaj teške borbe
Evidentirano
Travar

« Odgovor #8 : Studenoga 08, 2011, 22:43:25 »

AUTSAJDERI    -    AD  VIDAKOVIC      5 : 5
Babler   3/0          Hinek     2/1
Štetić   1/2          Mustafić 2/1
Tonkić  1/2          Marinović 0/3
                         + par

Dobar i zanimljiv meč u kojem smo imali 5:4, ali u 5. setu Hinek i Mustafić su pobjedili i izborili remi.
Evidentirano

stjepan
Moderator
Nova Liga: LUTALICE
Klub: STK SLAVONSKI BROD

« Odgovor #9 : Studenoga 08, 2011, 22:50:18 »

Navodno  kk su Sredanci (u skladu sa svojim imenom) sredili Lutalice na svom domaćem licenciranom terenu u Podvinju i to sa 7:3.  klanjanje Opet navodno, bilo je super zanimljivo i napeto  raketar s pola mečeva u 5 setova. No, ovo je sve neslužbeno, čeka se službena Matina ekspertiza meča s "priheftanim" zapisnikom. Naravno, ako Mata, Rosi i Boxer ne zaruže  shots negdje u Andrijevcima slaveći prvu ovosezonsku prvoligašku pobjedu. Mata, tvoj je red ...  kava  
Evidentirano

Nisi prestao igrati zato što si ostario, već si ostario zato što si prestao igrati ...
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« Odgovor #10 : Studenoga 08, 2011, 22:57:46 »

Evidentirano

Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #11 : Studenoga 08, 2011, 23:00:48 »

Nostradamus je rekao  nema pojma ili možda netko drugi  Tongue ,a možda i Bera " slika govori više od tisuću riječi"  postovanje

Nema ruženja odjurili smo svojoj djeci,a Rosi je ostao s curom  sram ipak je ostvario tricu + par
« Zadnja izmjena: Studenoga 08, 2011, 23:02:00 Mata » Evidentirano

Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #12 : Studenoga 09, 2011, 21:55:38 »

Pozdrav….iako nisam siguran držat ću se toga da je Bera izjavio ovu rečenicu o slici i tisuću riječi Stjepan ga poništava riječima „hebeš sliku daj pikanterije s meča“  Wink
Prije svega da ispravim Stjepana i kažem da su Lutalice osigurale domaćinstvo zbog naše nemogućnosti organizacije.
UVOD:Meč je imao malu svečanost prije gdje je kapetan Lutalica Dalibor Jurković uručio meni vlastiti dres svježe opran i ispeglan kojeg je ponio iz Brestovca jer sam ja isti zaboravio pa su dečki iz Brestovca trčali za automobilom ekipe Rebusa po kojima su ga poslali.
Hvala i jednima i drugima!!!  klanjanje
Prije meča sam vjerovao u tradiciju gdje je ekipa u kojoj ja igram s Lutalicama većinom igrala 5:5.
Želio sam i da se prvi put u povijesti SLAST-a (možda griješim) sastanu dva igrača istog imena i prezimena,ali naš  Marko Bošnjaković je bio spriječen.

MEČ:
Očekivana pobjeda Jurkovića nad Babićem i po mojim nadanjima pobjeda Rosija nad Antoniom.Možda ipak izgleda lakše od očekivanog
Moj meč s Bošnjakovićem je dao naslutiti da bi moglo biti svega.Vidio sam da ako se upustim u fajt da mi dečko izbija reket iz ruke svojim bombama  raketar pa sam morao povući kočnicu i prebaciti u fazu mrcvarenja i mrljavljenja.Dobio sam težak meč,ali mogao je prijeći i na njegovu stranu.
Prvi krug smo dobili 2:1,ali po zapisniku se vidi da je to bio samo uvod u dramu.
Cijeli krug u 5 setova.
Rosi vodi rovovsku bitku s Daliborom i dobija dva prva seta u fixevima i valjda pomišlja da ga je slomio.No Dalibor je preiskusan da bi lako pao i igra sigurnu i strpljivu igru koja tjera Rosija na pogreške i evo ih na 2:2. Huh?
Do kraja nekako Rosi lomi otpor protivnika i „bježimo“ na 3:1. Grin
Na drugom stolu u tijeku je meč Babić-Bošnjaković.Boki lako dobija prvi set,a dosta sigurno i drugi i onda pravi pogrešku većine igrača kod visokog vodstva i spušta gard i samo vraća loptice te ulazi u žrvanj Markanovih bombi i jbg.3:2
Mata-Antonio….dečko mi laganini pokazuje tko je gazda u dvorištu,šeta me lijevo desno.Ja mislim da ću nešto napraviti bjesomučnim vraćanjem loptice na stol međutim ništa od toga.
Čak sam ponovio jedan poen  „Let iznad kukavičjeg gnijezda“  leti kao u Brestovcu,ali ovaj put mi se nije otvorio padobran te je let završio poljupcem poda.  idiot
Presudni 3 set se nekako otkotrljao na moju stranu i do kraja je Antonio napokon počeo i griješiti što je meni otvorilo put prema pobjedi.4:2
Rosi-Marko….također tvrd i napet meč sa stalnim izmjenama vodstva,gdje je samo prvi set bio fix,a ostali setovi odlazili igraču koji je bolje krenuo u set.5:2
Nakon ovoga počinje rasplet na dva stola.
Mata – Jurković ….gubim meč,neću reći glatko,ali ne mogu reći ni da sam imao kakvih šansi.Iako i sebe vidim kao strpljivog igrača uvijek ću priznati da je Dalibor strpljiviji duplo.
Naravno i bolji,ali strpljivost i preciznost mu je najveći forte…barem protiv mene.5:3
Ali nadu polažemo u drugi stol.Boki vodi 2:0 u setovima i reoh to je to…ali ne u slijedeća dva seta Antonija rastura  i 2:2…pomislim bit će svega,a i bilo je.
5 set Bokser otvara s 5:0,okreću strane i za tili čas je 5:5  doh i potom poen za poen do fixa gdje se ponovo kolo sreće okreće nama u korist.6:3
Parove smo dobili  mi za konačnih 7:3

Sve u svemu mislim da je meč bio zanimljiv za sve fanove.
ZAKLJUČAK: Igrač utakmice: Miroslav Rosandić  champion…svaka mu čast doteglio nas je do pobjede.Razlog više mu je bila podrška cure koja mu je nakon svakog dobivenog poena slala pusice s dlana.  biti ce dobro
Nemojte me pitati s kojim gumama je igrao…neću vam reći
Moram pohvaliti i dečke iz publike Vedrana,Marka,Prleta i neke koje ne poznajem na korektnom praćenju meča.Iako su rasklopili sve stolove nisu nam htjeli smetati  svojim treningom mada im ja ne bih ni zamjerio da jesu.
Možda ih je i naš meč prikovao za stolice.Korektno su pljeskali na svakom dobrom potezu bilo kojeg igrača.Nadam se i uživali,ne u nekom atomskom stolnom tenisu,ali uzbudljivom svakako.  dobro

Zdravi i veseli bili,po koju popili  pice i kako ja imam običaj napisati na kraju kome je dosadno čitati moje opservacije neka slobodno preskoči ovaj post (kad ga je već pročitao  Tongue)
Evidentirano

Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #13 : Studenoga 11, 2011, 18:36:35 »

Još jedna pikanterija s meča  Tongue
Kako sam napisao da je u uvodu bila svečanost predaje mog zaboravljenog dresa,ja sam se potrudio  doh da svaki meč imam isto.
Ovaj put sam ostavio torbicu za reket u kojoj je zapakirana,tj neotvarana guma  kk
Sinoć zove Vedran Zorko:
-"Mata,jel netko od Vas zaboravio....." nisam mu dopustio ni da dovrši

"...zar još pitaš sinko,pa tko bi mogao ostaviti nešto od opreme,ako ne ja?"  sram

Eto i ovim putem šaljem još jednu javnu zahvalu dečkima iz Poštara i ostalima koji su se tamo zatekli  klanjanje klanjanje
Evidentirano

stjepan
Moderator
Nova Liga: LUTALICE
Klub: STK SLAVONSKI BROD

« Odgovor #14 : Studenoga 12, 2011, 23:02:49 »

Kao iz onog filma "Poštar uvijek zvoni dva put" ... No, Mata, ovo s ostavljanjem stvari postaje simptomatično i moraš promptno malo poraditi na sebi ...  idiot ludi
Evidentirano

Nisi prestao igrati zato što si ostario, već si ostario zato što si prestao igrati ...
 Str: [1] 2
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!