Pozdrav….iako nisam siguran držat ću se toga da je Bera izjavio ovu rečenicu o slici i tisuću riječi Stjepan ga poništava riječima „hebeš sliku daj pikanterije s meča“

Prije svega da ispravim Stjepana i kažem da su Lutalice osigurale domaćinstvo zbog naše nemogućnosti organizacije.
UVOD:Meč je imao malu svečanost prije gdje je kapetan Lutalica Dalibor Jurković uručio meni vlastiti dres svježe opran i ispeglan kojeg je ponio iz Brestovca jer sam ja isti zaboravio pa su dečki iz Brestovca trčali za automobilom ekipe Rebusa po kojima su ga poslali.
Hvala i jednima i drugima!!!

Prije meča sam vjerovao u tradiciju gdje je ekipa u kojoj ja igram s Lutalicama većinom igrala 5:5.
Želio sam i da se prvi put u povijesti SLAST-a (možda griješim) sastanu dva igrača istog imena i prezimena,ali naš Marko Bošnjaković je bio spriječen.
MEČ:
Očekivana pobjeda Jurkovića nad Babićem i po mojim nadanjima pobjeda Rosija nad Antoniom.Možda ipak izgleda lakše od očekivanog
Moj meč s Bošnjakovićem je dao naslutiti da bi moglo biti svega.Vidio sam da ako se upustim u fajt da mi dečko izbija reket iz ruke svojim bombama

pa sam morao povući kočnicu i prebaciti u fazu mrcvarenja i mrljavljenja.Dobio sam težak meč,ali mogao je prijeći i na njegovu stranu.
Prvi krug smo dobili 2:1,ali po zapisniku se vidi da je to bio samo uvod u dramu.
Cijeli krug u 5 setova.
Rosi vodi rovovsku bitku s Daliborom i dobija dva prva seta u fixevima i valjda pomišlja da ga je slomio.No Dalibor je preiskusan da bi lako pao i igra sigurnu i strpljivu igru koja tjera Rosija na pogreške i evo ih na 2:2.

Do kraja nekako Rosi lomi otpor protivnika i „bježimo“ na 3:1.

Na drugom stolu u tijeku je meč Babić-Bošnjaković.Boki lako dobija prvi set,a dosta sigurno i drugi i onda pravi pogrešku većine igrača kod visokog vodstva i spušta gard i samo vraća loptice te ulazi u žrvanj Markanovih bombi i jbg.3:2
Mata-Antonio….dečko mi laganini pokazuje tko je gazda u dvorištu,šeta me lijevo desno.Ja mislim da ću nešto napraviti bjesomučnim vraćanjem loptice na stol međutim ništa od toga.
Čak sam ponovio jedan poen „Let iznad kukavičjeg gnijezda“

kao u Brestovcu,ali ovaj put mi se nije otvorio padobran te je let završio poljupcem poda.

Presudni 3 set se nekako otkotrljao na moju stranu i do kraja je Antonio napokon počeo i griješiti što je meni otvorilo put prema pobjedi.4:2
Rosi-Marko….također tvrd i napet meč sa stalnim izmjenama vodstva,gdje je samo prvi set bio fix,a ostali setovi odlazili igraču koji je bolje krenuo u set.5:2
Nakon ovoga počinje rasplet na dva stola.
Mata – Jurković ….gubim meč,neću reći glatko,ali ne mogu reći ni da sam imao kakvih šansi.Iako i sebe vidim kao strpljivog igrača uvijek ću priznati da je Dalibor strpljiviji duplo.
Naravno i bolji,ali strpljivost i preciznost mu je najveći forte…barem protiv mene.5:3
Ali nadu polažemo u drugi stol.Boki vodi 2:0 u setovima i reoh to je to…ali ne u slijedeća dva seta Antonija rastura i 2:2…pomislim bit će svega,a i bilo je.
5 set Bokser otvara s 5:0,okreću strane i za tili čas je 5:5

i potom poen za poen do fixa gdje se ponovo kolo sreće okreće nama u korist.6:3
Parove smo dobili mi za konačnih 7:3
Sve u svemu mislim da je meč bio zanimljiv za sve fanove.
ZAKLJUČAK: Igrač utakmice: Miroslav Rosandić

…svaka mu čast doteglio nas je do pobjede.Razlog više mu je bila podrška cure koja mu je nakon svakog dobivenog poena slala pusice s dlana.

Nemojte me pitati s kojim gumama je igrao…neću vam reći
Moram pohvaliti i dečke iz publike Vedrana,Marka,Prleta i neke koje ne poznajem na korektnom praćenju meča.Iako su rasklopili sve stolove nisu nam htjeli smetati svojim treningom mada im ja ne bih ni zamjerio da jesu.
Možda ih je i naš meč prikovao za stolice.Korektno su pljeskali na svakom dobrom potezu bilo kojeg igrača.Nadam se i uživali,ne u nekom atomskom stolnom tenisu,ali uzbudljivom svakako.

Zdravi i veseli bili,po koju popili

i kako ja imam običaj napisati na kraju kome je dosadno čitati moje opservacije neka slobodno preskoči ovaj post (kad ga je već pročitao

)