SLAST
Travnja 18, 2026, 08:26:15 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OŠB  
 Str: [1]
  Ispis  
Autor Tema: 8.KOLO  (Posjeta: 4356 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« : Studenoga 14, 2011, 08:56:48 »

Kako je u biltenu najavljeno KOLO DERBIJA vrha i začelja  gitara
SPIN-AUTSAJDERI …..susret finalista KUP-a,kako Gigi zna reći „…jel igramo po SVE?...“  Grin,bodove,kup,prestiž itd.Blaga prednost SPIN-u zbog domaće fanatične  publike  1 
ALIBI-BROD …..ovo je susret polufinalista KUP-a  brijem na X  nema pojma
DERI BRKO-SIBINJ….Mogu li Sibinjski brijači obrijati brkove Gigiju i komandosima?Teško,ali ne i nemoguće  1
POŠTARI-LUTALICE  …očekujem napet i neizvjestan meč tipujem X   boxing borba
A.VIDAKOVIĆ-EXTEH  ….X  što reći za meč u kojem se svijećom traži gologuza guma,90% prištića   sram
POSAVAC-SREDANCI….priželjkujem X i radi boda i radi većeg novčanog dobitka,ali bit će jaaaako teško.Kako reče Maminjo „…dobijem proljev kad gledam Real…“ tako i ja dok gledam ove dečke kako tuku onu malu lopticu..  strah raketar raketar
No možda povedemo u ranoj fazi utakmice pa onda opičimo po kukuruzima bunker sistemom 
Ipak 1  jer su favoriti ali nema  predaja predaja
Evidentirano

Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #1 : Studenoga 15, 2011, 00:12:45 »

Ipak poraz  nema pojma zaslužena pobjeda Posavca  pehar igraju dečki po principu brže,više,jače...svaka čast  dobro
Rosi je parirao ali ne može sve sam jbg
Možda smo imali neke šanse u paru...pojavio se tračak nade koji sam ja ugasio  sram sram

Evidentirano

Bera11
Moderator

« Odgovor #2 : Studenoga 15, 2011, 23:49:22 »

Spin - Autsajderi 7-3

Uploaded with ImageShack.us

U domu je na pozornici bila utakmica Hrvatska Turska preko projektora, a mi smo  odradili susret u prijateljskom tonu.
Bez najboljeg igrača Škripeka, povrijeđenim Krešom, i neraspoloženim Tonkićem gosti nisu mogli bolje. Jedina svjetla točka je bio Babler koji mi je okrenuo 2-0 u setovima i nakon toga dobio Ivana.
Mi smo nakon početnih 3-0 zamijenili Župana Ivanom koji je odigrao najbolju partiju dosada u ligi  i slavio protiv Tonkića sa čistih 3-0. To je bio 5-1 nakon dva kruga i utakmica je praktički bila riješena.
« Zadnja izmjena: Studenoga 15, 2011, 23:56:43 Bera11 » Evidentirano
stjepan
Moderator
Nova Liga: LUTALICE
Klub: STK SLAVONSKI BROD

« Odgovor #3 : Studenoga 16, 2011, 08:47:04 »

Kako mi ostali nismo znali da je u Slastu prijelazni rok ?  nemam pojma Ja mislio da za Alibi igraju Vjeko, Darko i Akan, ali oni su izgleda otišli nekud dalje. A Kreši, Goranu i Bableru dosadilo biti autsajderima pa prešli u Alibi ...  rofl
Evidentirano

Nisi prestao igrati zato što si ostario, već si ostario zato što si prestao igrati ...
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #4 : Studenoga 16, 2011, 15:53:05 »

Nakon jednodnevne apstinencije vraćam se u sedlo  dobro
Neki bager pokidao linije pa nisam imao telefon i net,a saznajem da je ovo bila diverzija od strane administratora da me malo smiri  lol lol
"NEĆEŠ RAZBOJNIČE..." povikao je Maminjo svojedobno ,a tako i ja i otišao sam i spojio žice...plava na plavu,žuta na žutu itd i eto me ponovno na radost mojih vjernih čitatelja  Grin i na žalost onih drugih  Sad

Čestitke Spin-u na pobjedi!
U dvije riječi sam opisao naš meč.Iako izgleda da smo bili blizu meni se čini miljama daleko.  nema pojma
Uzbudljivo je bilo u meču Rosi -Mršić,a odličan meč su odigrali Rosi i Soltoković...svaka im čast.
Sve ostalo je bilo jednosmjerno.

Citat: Bera11
U domu je na pozornici bila utakmica Hrvatska Turska preko projektora, a mi smo  odradili susret u  prijateljskom tonu.

I naš je meč odigran u prijateljskom tonu ( nema pojma kako bi drugačije),a u Kaniži je umjesto projektrora na bini bila gajba žuje,par litara Graševine i pokoji sokić  pice pice
Evidentirano

zg
Brisač Postova
Klub: STK "Obrtnička škola-Brod"

« Odgovor #5 : Studenoga 17, 2011, 15:18:34 »

Vidim da Bera redovito radi dvicu ili tricu. Mogao bi postati prvoligaski igrac  dobro Wink
Evidentirano
stjepan
Moderator

« Odgovor #6 : Studenoga 17, 2011, 15:32:44 »

On već je prvoligaški igrač ...  champion
Evidentirano

Nisi prestao igrati zato što si ostario, već si ostario zato što si prestao igrati ...
zg
Brisač Postova

« Odgovor #7 : Studenoga 17, 2011, 15:45:30 »

hsts lige mislim, a ne slast-a  ludi Cheesy
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #8 : Studenoga 17, 2011, 22:37:01 »

I kako je gledanje u filđan  gitara pokazalo navodno je susret  Poštari-Lutalice  završio rezultatom 5:5  borba boxing jedina informacija koju još imam je da je na početku bilo 0:0  nemam pojma
Evidentirano

stjepan
Moderator

« Odgovor #9 : Studenoga 17, 2011, 22:59:42 »

Imaš točan info, a tako si i prognozirao, evo jedan sudionik došao kući pa kaže da je bilo ovako:

POŠTARI - LUTALICE  5:5

V.Zorko       3/0          D.Jurković          2/1
M.Prša        1/2          M.Bošnjaković     2/1
N.Lemajić     0/3         A.Nožina            1/2
Zorko/Prša   1/0         Jurković/Nožina    0/1

« Zadnja izmjena: Studenoga 17, 2011, 23:00:32 stjepan » Evidentirano

Bera11
Moderator

« Odgovor #10 : Studenoga 17, 2011, 23:19:17 »

Ma Zorko je pravi prvoligaški igrač, ove godine je došao u 1 ligu i već u jesen je najbolji igrač lige. To je nevjerojatno... klanjanje
Evidentirano
zg
Brisač Postova

« Odgovor #11 : Studenoga 18, 2011, 13:12:44 »

I to Bera što kažeš, napravio je veliki napredak, imao na stk ošb kako je prošao u VUK, ali mislim kad bi i ti stavio travu na forhend da bi za 20 % napredovao . Namjerno sam napisao na forhend, jer ti je bekhend razoran, sjecam se kad smo igrali na BUD, nisam ni vidio gdje loptica ide... strah biti ce dobro oops dobro
Nagodinu Zorko ide u Kinu, ima tamo rođake, bit će 3 mjeseca sam i mjesec dana s curom, i kad se vrati, spreman je za prvu ligu, tako da kupujem klub u 2. HL i napadamo 1. ligu. Bera, i ti si pozvan, od organizacije, pa do trenerskih i igrackih kvaliteta, dobro bi dosao...  kokice klanjanje rocker
« Zadnja izmjena: Studenoga 18, 2011, 13:16:22 zg » Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #12 : Studenoga 18, 2011, 18:10:04 »

Ma ja mislim da je Zorko igrao negdje profesionalno  Wink i onda malo radi fore lani gubio u 2 ligi  doh i ove godine počeo čistiti 1 ligu  raketar raketar
Treba malo prošvrljati po googleu  kava ne bih se čudio da je igrao 2 bundes ligu  dobro

Inače na današnjem ultimate fightu  boxing (svinjokolja) saznao sam da je A.Vidaković pobijedio Exteh  s 8:2  pehar,a glavni igrač pobjednika je bio Zdravko Marinović koji je upisao tricu  gitara čime je moj kladioničarski listić pao u vodu  doh
Evidentirano

Đuka
Yoose
Moderator
Klub: STK Sibinj

« Odgovor #13 : Studenoga 18, 2011, 23:47:18 »

DERI BRKO - SIBINJ  7-3

Ninković V. 3/0   Čanić J. 2/1
Jurković M. 2/1   Bobinac M. 0/3
Sigurnjak T. 2/1  Čanić D. 0/3 
                         +par
Evidentirano
Travar
Klub: STK BROD

« Odgovor #14 : Studenoga 20, 2011, 23:50:18 »

ALIBI             -        BROD            5 : 5
Dervišević 2/1          Zorić 2/1
Arbanas  2/1            Lemaić 1/2
Markovčić 1/2          Klobučar 1/2
                             + par
Evidentirano

Nije bitno koliko si puta pao, bitno je koliko si puta ustao.
 Str: [1]
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!