Pozdrav svima...nakon turbulentnog dana i iscrpljućih partija sinoć me svladao umor i grčevi u nogama pa nisam stigao napisati kratak osvrt
na jučerašnji dan.
Sastav 4M je sretno stigao i na turnir i s turnira.
Jutro je kod mene osvanulo sa kišom ali i idejom o novom projektu.
Kupim Rosija i krećem po Beru kojemu onda predlažem potpisivanje ugovora za STK IMIA za slijedeću sezonu.

On objeručke prihvaća,ali uz uvjet da "sredim" i Gigija.OK...ništa lakše.
Kod Glogovice kupimo i našeg Miroslava i kreću pregovori.
Nakon dugotrajnih i iscrpljujućih pregovora i Gigi potpisuje kao svojedobno Ivica Olić za Dinamo.....gepek sistem!

Turnir je bio jak s manje -više očekivanim pobjednicima
Do 39 godina:
1.Horvat Ivan 2.Jurinić Matej 3.Slota Tamara 4. Jurković Miroslav
Ivan Horvat se pokazao prejakim za konkurenciju,Gigi je naletio na njega u polufinalu.

Od "mojih" igrača Rosi je prošao grupu kao drugi iako je sa Šakićem igrao 5 setova i lako je mogao biti i prvi.U 5 setu je imao 9:9 i servis.No Dejan je to rutinski odradio.
Rosi je odmah potom morao na "našeg" Gigija i tu mu je bio kraj.

Dečko iz moje Župe Vukovarac Bernard je igrao lijepo,ali je također u ranoj fazi naletio na Horvata i tu je zapeo.
Do 49 godina:
1.Milošević 2.Jumić 3.Jergić 4.Mulalić
Ispričavam se ako sam pogriješio s prezimenima.
Bera je prošao grupu na setove jer je izgubio od Jumića,a dobio Darka koji je dobio Jumića ali ispao zbog najlošijeg skora.
Berino oduševljenje prvim mjestom u grupi naglo je splasnulo pogledom na daljnji ždrijeb gdje ga je odmah dočekao kasniji pobjednik Milošević.
Jumić se kao drugi probio do finala dok je Darko dogurao samnom do kafića.
Ja sam očekivano "tijesno"

ispao iz grupe.Izgubio sam od momka iz Sarajeva 1:3 (Đono).Kod 1:1 sam skužio da čovjek igra s travom i počeo sam o tome razmišljati.Do tada sam igrao pristojno

Od Robija sam očekivano izgubio i pobjedio Udovičić Đuru koji je ne znam odakle,ali moguće iz BiH.
U našoj grupi je bila neizvjesna borba u 5 setova i nekoliko fixeva u meču Klobučar-Đono gdje je Robi na kraju dobio i završio kao prvi u grupi.
To mu je donijelo susret s drugim Sarajlijom (Mulalić) koji je dobio 3:1,ali također u 3 fixa.
Do 60 godina
1.Petrescu (RUM) 2. Tomić Ilija 3. Perković
Ovdje nisam siguran da li je ovako jer sam najmanje pratio,ali znam da je čovjek iz Rumunjske bio prvak.
Preko 60 godina
1.Brnčić 2. Ahmetović.............
Znam da je Tomica osvojio sve bez izgubljenog seta iako se žalio na sve moguće i nemogfuće boleštine.
Parovi:
1.Klobučar-Mujić 2.Milošević-Ilić 3.Beraković-Jurković 4.Mulalić-Đono
Rosi i ja smo ispali od para Španović/Jelančić.Nakon ždrijeba sam pomislio da ćemo biti pometeni,ali dali smo sve od sebe poveli 2:0 i 5:2 u 3 setu.I onda ja fulam servis i Rosi dva zicera i jebiga.
Bera i Gigi su "iskrvarili" za medalju i 3 mjesto.
Nizali su brojne jake parove,među ostalima i Horvat-Jumić 3:1 u četvrtfinalu.
U polufinalu drama s parom iz Srbije Milošević-Ilić
Prvi set gube na razliku,zatim dobivaju dva seta na razliku,ali oba sa mrmkom tj mrežicom.
No kako je loptica okrugla 4 set gube na isti način,da bi u 5 setu gubili 3:7 i 4:8 i ponovno se dovukli do fixa,ali to je bilo sve.
U meču za 3 mjesto su dobili Sarajlije Đono-Mulalić 3:1 i ipak se okitili medaljama.

Kako na turniru nije bilo utješnog dijela ja sam se "tješio" igrajući prijateljske mečeve ,a najviše sa Nožinom...dogurali smo valjda do 9:9 (u setovima)i onda su nas potjerali
Rosi je igrao još i više...svjedoci kažu da su Rosi i Vjeko tukli puna 3 sata u ćošku dvorane,a vidio sam da je Rosi prije toga igrao i sa Mršićem i Jularićem.
Sve u svemu odličan dan i turnir...."kafić uzdravlje" je radio punom parom,švedski stol oko podne i Čobanac za večeru uz svirače i piće.
Ocjena 5!!!