SLAST
Srpnja 27, 2026, 23:30:24 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OŠB  
 Str: [1] 2
  Ispis  
Autor Tema: Općenito o SLAST  (Posjeta: 3425 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« : Rujna 23, 2008, 16:02:44 »

Hm ,dečki da igrate ligu SLAST ne biste tako željno očekivali početak 5.lige Wink
Evidentirano

Domacc
Administrator
Nova Liga: Sibinj
Klub: STK Sibinj

« Odgovor #1 : Rujna 23, 2008, 21:51:15 »

za 2 godine tek...  Tongue Angel
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #2 : Rujna 23, 2008, 22:41:18 »

A joooooooooooooj Tongue kratak si s godinama?

Nadam se da će nam se Travar napokon oporaviti i posjetiti forum te objaviti rezultate i statistike koje je tako uredno dosad obavljao.
Ujedno imam prijedlog za njega i ostale članove foruma koji se registriraju ,a i one koji samo čitaju Huh?
Dakle....

Ja bih u tvom slučaju napravio presedan i dozvolio bih ti nastup u ligama SLAST Afro

ZAŠTO?

Pa malo mi je glupo da čovjek koji vodi ovaj forum-administrator ,i koji pokazuje toliku volju,želju i ljubav prema stolnom tenisu nema pravo igrati sa svima nama.
Zato ljudi javite se i podržite ovaj prijedlog i omogućimo Domccu igranje sporta koji obožava!!! Angel Angel Angel
Evidentirano

Đuka
Yoose
Moderator

« Odgovor #3 : Rujna 24, 2008, 15:37:22 »

Čuj Mata,ljepo od tebe što lobiraš za Domcca(U stvari za Sibinj),ali na osnivačkoj skupštini su odlučene neke stvari kojih se trebamo pridržavati Roll Eyes i preko kojih se ne bi trebalo ići (koliko se sjećam čak su i dečki iz Obrtničke trebali čekati nekoliko kola da bi mogli igrati...Dabić,Klaić ako se na varam)
Ono što je izglasala većina  Police i što kaže pravilnik Angel to ti je to...bože moj ,uvijek je bilo presedana ,ali mislim da je Domccu trenutno i 5 liga dovoljna.
SLAST je više za nas starije  Tongue 8) da se međusobno dokazujemo tko je napredniji Afro Afro u Table Tennis

Normalno,od svega na stranicama STK Broda mi najviše nedostaje Travarova statistika međusobnih susreta,pokušali smo Domacc(njegova ideja ) i ja sa tablicom da umanjimo donekle taj nedostatak ,a i Bera je odlično informativno počeo,te nas nekoliko...sada jedino da se na stane sa info.Uvijek je dobro čuti poneki rezultat Grin Grin Grin
« Zadnja izmjena: Rujna 24, 2008, 15:52:22 Đuka » Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #4 : Rujna 24, 2008, 16:01:46 »

Pozdrav Đuka !
Nije da ja nešta lobiram za Sibinj i Domcca.Isto tako slučajno znam da jedan dečko u Oriovcu lijepo igra,a nema godina.Zatim u Ruščici koliko sam čuo najbolji je jedan 16-dogišnjak.
Uz dužno poštovanje prema svoj trojici mislim da oni ne mogu utjecati na krajnji rezultat i poredak ekipa dok gore spomenuta dva igrača itekako  mogu.
Lani sam spojio dečke iz Oriovca s Krešom da ih se ubaci u drugu ligu nakon  početka lige.To je prošlo jer je logično da ih primimo,a ne da im kažemo čekajte slijedeću sezonu :(poslije toga oni još organiziraju dva turnira 5 lige Wink

Zato ja to evo pišem jer mislim da ima logike.
Slažem se i ja da se treba držati pravilnika,ali u nekim stvarima koje ne utječu na konačni poredak možemo biti malo fleksibilniji. 
Evidentirano

Travar
Klub: STK BROD

« Odgovor #5 : Listopada 03, 2008, 11:51:37 »

Stranice kluba i Lige SLAST su danas donekle ažurirane i osvježene. Grin
Malo sam prizdravio  Smiley pa će uskoro sve biti ažurno i precizno. Sve ekipe molim da mi zapisnike susreta dostavljaju žurno i redovito !
Evidentirano

Nije bitno koliko si puta pao, bitno je koliko si puta ustao.
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #6 : Listopada 03, 2008, 12:13:13 »

Nadam se da imaš sve moje zapisnike od obadvije ekipe  Cheesy
Ako ne javi mi se sa adrese na koju je najbolje poslati bit će riješeno u  roku odmah!
Evidentirano

Travar

« Odgovor #7 : Listopada 03, 2008, 12:27:01 »

Mata, sve tvoje zapisnike sada imam i tebe posebno pohvaljujem za ažurnost.
Nemam iz 2. kola zapisnike susreta KUTI-POSAVAC i susreta KAMEN GRADNJA - IZGRADNJA.
Od 3. kola sam do sada dobio samo 2 zapisnika od ukupno 10 koliko trebam dobiti.
Evidentirano

Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #8 : Listopada 03, 2008, 13:06:58 »

Hm, da se malo našalim,pogledaj si pi džepovima pa ti si igrač Kamen-Gradnje Wink Cheesy Cheesy Afro
Za Kute ne mogu pomoći,ali s malo ozbiljnosti mogao si imati zapisnik u nedjelju jer igrač iz Kuta (Vačić) nastupa za Oriovac u 5.ligi.
Evidentirano

Travar

« Odgovor #9 : Listopada 08, 2008, 20:51:59 »

Pitanje za Matu i Đuku !!
Da li ste suglasni kao članovi predsjedništva i kao voditelji svojih ekipa da se Ljubanu Kolareviću odobri prelazak iz ekipe Deri Brko u ekipu Kamen-gradnja. Prema našem pravilniku isto je moguće do 4. kola lige, uz uvjet da nije do tada igrao za ekipu Deri brko. Ljubinjo je odigrao samo jednu partiju za njih, istu je izgubio, i nakon toga više nije igrao ( uz to nešto kod njih ne štima i Ljubinjo ne želi više igrati za njih ).
Zato molim za razumjevanje da se odstupi od pravila kako on ne bi cjelu sezonu sjedio i gledao, a ekipi Kamen-gradnje bi dobro došao da mogu kompletirati 3 igrača na susretima ( Krešo bolestan, Babler često na terenima, Dabić u Zagrebu ). 
Nadam se da će te biti tolerantni i da će te dati svoju suglasnost. Molim da se izjasnite što hitnije.
Evidentirano

Đuka
Yoose
Moderator

« Odgovor #10 : Listopada 08, 2008, 21:22:35 »

Za Ljubana je šteta da ne igra (maksimalno fer, korektan , a nadasve dobar igrač) i da se ne slaže sa trenutnom ekipom Deri Brko Huh? Huh? Huh?
Ipak je on legenda brodskog tenisa i svakako se slažem da napravimo presedan i dopustimo mu igrati za Kamen-gradnju. Što se mene osobno tiče Ljubinjo može preći u dotičnu ekipu Police
Evidentirano
Travar

« Odgovor #11 : Listopada 08, 2008, 21:55:17 »

Ok Đuka, hvala na brzom odgovoru !
Evidentirano

Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #12 : Listopada 08, 2008, 22:13:33 »

Poštovani!
Došao sam sada s treninga i nisam mogao prije reagirati.
Neću ponavljati epitete za Ljubana te ću samo reći
SLAŽEM SE!
Evidentirano

Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #13 : Listopada 08, 2008, 22:25:48 »

Dakle svoj stav sam rekao u postu prije.Pišem drugi  iz razloga da se ne povezuju puno .
Skoro nitko nije reagirao na moj prijedlog za Domcca i njemu slične.
Neću se ponavljati,ali molio bih mišljenje i drugih Angel
Javio se samo Đuka s mišljenjem da ja nešto lobiram,a on se izjasnio onako iz razloga obiteljske naravi. Cheesy
Po meni ja bih uvijek primio one koji imaju volju za igranje stolnog tenisa.
Svi se susrećemo sa problemom nagovaranja pojedinaca na igranje utakmica Sad,a na drugoj strani immo situaciju da neki ne mogu igrati zbog godina Angry
Ja sam svoje rekao!

Evidentirano

Bera11
Moderator

« Odgovor #14 : Listopada 08, 2008, 23:17:24 »

Ljuban s odjela psihijatrije seli na odjel neurologije Grin
Evidentirano
 Str: [1] 2
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!