Djeluje malo senzacionalistički,ali citirat ću sam sebe:

Sastav 4M je sretno stigao i na turnir i s turnira.
Kupim Rosija i krećem po Beru kojemu onda predlažem potpisivanje ugovora za STK IMIA za slijedeću sezonu.
On objeručke prihvaća,ali uz uvjet da "sredim" i Gigija.OK...ništa lakše.
Kod Glogovice kupimo i našeg Miroslava i kreću pregovori.
Nakon dugotrajnih i iscrpljujućih pregovora i Gigi potpisuje kao svojedobno Ivica Olić za Dinamo.....gepek sistem!
Ovo je bilo 9 siječnja ,a radi se o turniru u S.P.Selu...
Već smo tamo djelovali kao tim....čak sam ja u meču Rosi-Gigi bio tih kao kineski trener kad igraju njegova dva igrača

..dok sam Beri bio desna ruka u susretu protiv Miloševića ,ali nije me slušao ili nije skužio savjete te je izgubio meč koji je "morao" dobiti .

Putujući sinoć kući,Gigi je spavao kao beba
Gigs je toliko uživao u vožnji da mi je rekao: "...Mata s tobom bih se vozio i na kraj svijeta..:"

,čak mi je ponudio da mu budem osobni vozač u misiji za koju se sprema no rekoh da imam važnijeg posla ovdje.
Dakle vidi se da se sve radi ciljano,javno i transparentno...ulazimo u 3 HL istok,a s Berom se držimo vrha i onda kad se Gigi vrati igra kvalifikacije za 2 HL a ja se definitivno selim na klupu

Plan je dočepati se kvalifikacija za 1 HL istok gdje uskače još jedan momak s velikim patikama

Nastavka plana još nisam ni ja napisao pa ne mogu ništa reći,ali samo je nebo granica...idemo do kraja

Kako Škoro pjeva "..od Požege i Županje...",tako i ja razmišljam ...povučem crtu na karti Brod,Županja,Vinkovci,Đakovo i vidim da se najbolji

igra u Sredancima

to je činjenica (naravno da ne ulazimo u nabrojane gradove

) tako da ne treba čuditi što pojedini igrači trče kod nas