SLAST
Svibnja 05, 2026, 18:33:06 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OŠB  
 Str: [1] 2 3
  Ispis  
Autor Tema: Završnica seta s vodstvom 10-0  (Posjeta: 10024 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Domacc
Administrator
Nova Liga: Sibinj
Klub: STK Sibinj

« : Veljae 13, 2012, 22:33:22 »

Imate vodstvo 10-0 i na redu je vaš servis... Znate jedan servis koji ste sigurni da protivnik ne vraća ili da vraća vam zicer. Hoćete li to odservirati i završiti 11-0 ili taj prvi servis propustiti (servom u mrežu) pa onda drugi servis servirati ubojitu servu? Postoje dvije opcije ovakvog vodstva - protiv igrača koji vama može napraviti isto (vodstvo 10-0) i oni gdje su velike razlike u kvaliteti. U prvoj opciji postoji mogućnost (nije nemoguće) da ako namjerno propustite servis da izgubite taj set 12-10.

Komentari, mišljenja dobrodošli Grin

Primjer vodstva 10-0:
http://slast.biz/smf/index.php?topic=982.msg9322#msg9322

Sad opet su tu pitanja jel Ma Lin namjerno servirao as... Grin
« Zadnja izmjena: Veljae 13, 2012, 22:35:23 Domacc » Evidentirano
zg
Brisač Postova
Klub: STK "Obrtnička škola-Brod"

« Odgovor #1 : Veljae 14, 2012, 22:53:25 »

Domac, to pitanje pobjediti 11:0, ili pustiti poen, kao da nas pitas sto je prvo bilo kokos ili jaje. Ne znam, postujem svaciju odluku, primjetio sam da u ligi slast vecina pobjeduje 11:0, ali ja sam ipak za onu, pusti poen. A opet, neki smatraju da ne treba pustiti poen, tj. ne zele da im se pusti, jer je to onda kao sazaljevanje itd.
Evidentirano
zg
Brisač Postova

« Odgovor #2 : Veljae 14, 2012, 23:00:03 »

Treba napraviti anketu koliko igraci toleriraju protivnikovo "izivljavanje", psovanje, bacanje reketa, paravana, nabijanje loptice, urlikanje, ne pruzanje ruke na kraju meca, podcjenivanje i tako stalno... Koliko im to smeta. I kada treba stati na kraj tome. Ili kome to nije problem tj. ne smeta. Bas me zanimaju rezultati takve ankete
« Zadnja izmjena: Veljae 14, 2012, 23:00:45 zg » Evidentirano
Domacc
Administrator

« Odgovor #3 : Veljae 14, 2012, 23:41:54 »

Ja osobno sam za to da se odigra maksimalno do kraja, ali UPISATI 11-1.
Nabijanje loptice u mrežicu i namjerno puštanje poena je jedna vrsta podcjenjivanja. Barem tako mislim. Wink

Kako da složim anketu, pitanja... Samo reci i napravit ću je...
Na protivnikovo "izivljavanje", psovanje, bacanje reketa, paravana, nabijanje loptice, urlikanje, ne pruzanje ruke na kraju meca, podcjenjivanje bih reagirao tako da bih upitao problematičnog: Gdje se ti nalaziš? Svjestan si da igraš stolni tenis, a ne hokej gdje je tuča sastavni dio igre. Nije kriv ni reket, ni stol ni loptica već ti sam jer si LOŠ i trebaš još puno vremena provesti za stolom da bi se mogao ljutiti na reket i protivnik je trenutno BOLJI od tebe. Trenutno te ne ide, van forme si... Šuti i igraj. To je IGRA. Što drugo reći... Angel
Evidentirano
zg
Brisač Postova

« Odgovor #4 : Veljae 15, 2012, 00:05:37 »

Sto se tice 11:0, to ne prolazi. Upisati 11:1. To jedino u ligi slast, sokazu moze, da upises tako jer sam upisujes... Sad govorimo kada igras na turniru gdje je sudac prisutan...

Ovo si dobro objasnio, i prokomentirao... To je dobro ako bi tako islo. Ali ako ne bi tako, i dalje se nastavi po svom, ovo sto sam naveo, ma takvima nije mjesto u sportu, i civiliziranom drustvu, posebno ne u stolnom tenisu koji je prelijep sport, kraljevski, gdje su potrebne razne vjestine, od snage, brzine, ritma, osjecaja, mirnoce, stalozenosti ili agresivnosti, jednom rijecju potrebna je TAKTIKA...  i naravno hexer hd, te trava dornenglanz hehehe. Nije sport za svakog. Tko ne moze to podnijeti, nek si nade neku drugu zanimaciju, trcanje prema poloju itd.
« Zadnja izmjena: Veljae 15, 2012, 00:05:53 zg » Evidentirano
Domacc
Administrator

« Odgovor #5 : Veljae 15, 2012, 00:16:38 »

Što se tiče tako turnira, za mene nikad problem jer pri vodstvu 6-0 ja pokušam nešto izvesti travom neki ludi potez i uvijek fulam, tako da protivnik ima siguran poen ludi , a i nikad nisam vodio na službenom turniru 10-0 (a ni gubio baeh ) hahahaha
Zanima me što drugi misle o tome.

Slažem se s tobom. Vreća za boks i deri do jutra ako si ljut. box2
Evidentirano
zg
Brisač Postova

« Odgovor #6 : Veljae 15, 2012, 00:24:26 »

Valjda ce se javiti od "standardne ekipe" netko... Mata, Stjepan, Bera, Duka, Babler, Bishop, Foggy, Goran S., Stef, Pejo....
Evidentirano
ReBus
Moderator

Navijacica

« Odgovor #7 : Veljae 15, 2012, 07:57:10 »

Evo, netko od "nestandardne ekipe"....meni se to desilo u Kutima...došao sam do 10:0 i on servira, rekoh, ajde nema smisla baš s nulom, pustiti ću ovaj poen ionako je i zadnji set i......... čovjek promaši servu...  oops
« Zadnja izmjena: Veljae 15, 2012, 15:27:05 Domacc, Razlog: Nema smisla navoditi imena u ovakvim situacijama. » Evidentirano
ReBus
Moderator

Navijacica

« Odgovor #8 : Veljae 15, 2012, 07:59:40 »

Treba napraviti anketu koliko igraci toleriraju protivnikovo "izivljavanje", psovanje, bacanje reketa, paravana, nabijanje loptice, urlikanje, ne pruzanje ruke na kraju meca, podcjenivanje i tako stalno... Koliko im to smeta. I kada treba stati na kraj tome. Ili kome to nije problem tj. ne smeta. Bas me zanimaju rezultati takve ankete
Nekima smeta i kad muha prolazi, naravno tamo gdje se vidi a negdje se ne vidi ni slon od zadimljenosti...čisto "sportski"
Evidentirano
BABLER
**
Nova Liga: SIBINJ
Klub: SIBINJ

« Odgovor #9 : Veljae 15, 2012, 08:35:32 »

Ja oko tog pitanja-11:0 nisam nikad imao dvojbu.Za mene je podcjenjivanje sportaša namjerno puštanje poena.Kakvu poruku šaljem kolegi s druge strane stola kad namjerno profulam servu ili bacim lopticu "kao slučajno"van stola?
Ja bih to doživio kao uvredu.Zašto je tako strašno izgubiti 11:0?
Ako je čovjek u tom setu bio toliko bolji-svaka čast.Ne znači da u idućem setu neće izgubiti.Ja i inače nikad i nikom nisam pustio ni poen.Uvijek se maksimalno trudim bez obzira da li je protivnik bolji ili slabiji od mene.Time između ostalog pokazuješ i poštovanje prema protivniku.Mislim da ljudi to cijene.
Prema tome-molim sve moje buduće protivnike da protiv mene igraju najbolje što znaju i da ne očekuju "milost"od mene.To je sport.
Što se tiče nedoličnog ponašanja za vrijeme i poslije meča,i o tome nemam dvojbi.Mogu bit ljut samo na sebe zbog "kukavičke igre"(pimplanja u nedogled),ali te ću frustracije riješiti sam sa sobom.Nekakav "pardon" ili nešto slično me neće izbaciti iz takta da ne pružim protivniku ruku poslije meča i priznam poraz.Tko to ne može,nije mu mjesto u dvorani.
Evidentirano

" Ko tebe forehand-om, ti njega kamenom..."
                                        dr.N.Babler
ReBus
Moderator

Navijacica

« Odgovor #10 : Veljae 15, 2012, 09:09:03 »

Alaj će biti s tobom "reklamacija"  Grin Grin...brzo dođi da vidiš u čemu...
Evidentirano
zg
Brisač Postova

« Odgovor #11 : Veljae 15, 2012, 09:14:48 »

Citat:
Evo, netko od "nestandardne ekipe"....

Nemojte se uvrijediti, gledao sam u imena clanova i onda one koji se nekad jave napisao... a promaklo mi je slovo R.
Evidentirano
BABLER
**

« Odgovor #12 : Veljae 15, 2012, 09:21:02 »

Rebus Ti ako imaš neke inkrimirajuće video zapise-briši to odmah.Tražiti ću sudskim putem zabranu prilaska meni sa kamerom.
Evidentirano

dr.N.Babler
ReBus
Moderator

Navijacica

« Odgovor #13 : Veljae 15, 2012, 09:24:17 »

Rebus Ti ako imaš neke inkrimirajuće video zapise-briši to odmah.Tražiti ću sudskim putem zabranu prilaska meni sa kamerom.
Hm, nigdje smajlija  Huh?
Evidentirano
BABLER
**

« Odgovor #14 : Veljae 15, 2012, 09:28:12 »

To je zato što ne znam ukucati smajlija...he he
Evidentirano

dr.N.Babler
 Str: [1] 2 3
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!