SLAST
Travnja 18, 2026, 10:06:15 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OŠB  
 Str: [1]
  Ispis  
Autor Tema: 6.KRUG - MALI PARIZ  (Posjeta: 3719 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« : Veljae 17, 2012, 05:36:57 »

Za one koji ne znaju u nedjelju se nastavlja natjecanje u 4 HL istok  Table Tennis Table Tennis
Evidentirano

Goran Sekulić
Klub: STK Poštari

« Odgovor #1 : Veljae 17, 2012, 05:44:58 »

ma da pa zar vec Huh?
Evidentirano

G.S.
Stjepko
Nova Liga: AD VIDAKOVIĆ
Klub: STK STRMAC

« Odgovor #2 : Veljae 17, 2012, 07:17:11 »

Zbog nemogućnosti dolaska ekipe STRMAC VETERANI,sinoć odigrano:
  GRANIČAR 3-STRMAC VETERANI  1:4
  STRMAC VETERANI-AD VIDAKOVIĆ 2:4
Evidentirano
ReBus
Moderator

Navijacica

« Odgovor #3 : Veljae 17, 2012, 07:37:40 »

Ti bokca, da nisi napisao ostao bih doma štrikati  Grin. Pazi sad što ćeš ponijeti tako da mirno možeš ostaviti  Evil
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #4 : Veljae 18, 2012, 19:26:31 »

Stjepko mogao si "nakeljiti" i zapisnike  Wink
Pretpostavka je da će Strmac Veterani odigrati i s Godinjakom meč  te sutra ne dolaze i još ako se dogodi da netko iznenada odustane od dolaska eto mini turnira s puno slobodnih ekipa  Sad
Rebus ponesi mi torbicu,a ja sutra igram u punoj spremi s torbom na ramenu i nema šanse da nešto zaboravim Wink
Evidentirano

ReBus
Moderator

Navijacica

« Odgovor #5 : Veljae 19, 2012, 15:52:22 »

U 15.kolu ekipa REBUS se sastala s G. BOGIĆEVCIMA 2. Rezulatat oslikava stanje na terenu  Grin jer ekipa BROD 4 (16. kolo) nije došla  Sad pa se nekako vrijeme moralo utući a nas četvorica došli, a 17. kolo slobodni.
Sreća pa je bilo slobodnih igrača voljnih malo tući lopticu nevezano od pisanja rezultata.

Evo i rezultata 15. kola.

G. BOGIĆEVCI 2 : REBUS    3:4

16. kolo

REBUS : BROD 4     4:0
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #6 : Veljae 19, 2012, 16:18:27 »

Opet sam ostao "zadnji gost u kavani"  doh sve ekipe su bile kod kuće,a mi smo derali s Brestovcem  Table Tennis

Bit će sve kasnije kad se slegnu dojmovi.Dečkima iz Brestovca mislim da možemo čestitati na tituli prvaka  champion
Mi smo im pružili nekakav otpor koliko smo mogli.
Za sad ću samo staviti dva rezultata:
Rosandić - Savić 10:12;11:4,11:13 i 7:11 navodno je Rosi imao 10:6 u trećem  kk
Rečić  -    Savić  9:11;11:7;11:5,10:12  sram i 11:13  doh i ja sam u 4 setu imao 7:3  nema pojma

Ovo ističem samo zbog toga jer čovjek nema poraza u ligi i jer je 2 koplja ispred nas svih,a eto još malo se i on poskliznuo.
Meni je pred meč loptu iskliznuo reket iz ruke i otpao mi dio drške pa sam meč lopticu igrao penholder stilom  sram
« Zadnja izmjena: Veljae 19, 2012, 16:22:08 Mata » Evidentirano

Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #7 : Veljae 19, 2012, 20:47:28 »

Evidentirano

Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #8 : Veljae 19, 2012, 20:48:23 »

Evidentirano

Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #9 : Veljae 19, 2012, 21:24:49 »

Evidentirano

ReBus
Moderator

Navijacica

« Odgovor #10 : Veljae 19, 2012, 23:16:07 »

Za sad ću samo staviti dva rezultata:
Rosandić - Savić 10:12;11:4,11:13 i 7:11 navodno je Rosi imao 10:6 u trećem  kk
Rečić  -    Savić  9:11;11:7;11:5,10:12  sram i 11:13  doh i ja sam u 4 setu imao 7:3  nema pojma
Ovo ističem samo zbog toga jer čovjek nema poraza u ligi i jer je 2 koplja ispred nas svih,a eto još malo se i on poskliznuo.
Meni je pred meč loptu iskliznuo reket iz ruke i otpao mi dio drške pa sam meč lopticu igrao penholder stilom  sram
Čestitam obojici na dobrim igrama protiv još boljeg Savića. Malo vam je falilo, a ja se baš spremio da igram protiv njega i da ga dobro izmorim, ali vi niste htjeli čekati da se to desi nego ste odmah krenuli u ljuti boj i Rosi odvede Savića i eto...a tako vam je malko nedostajalo. Drugi puta morate malo više paziti. Inače zvao sam ga da igra i poslije Rosija...ali ništa...znao je on da ga Mata čeka iza ćoška...od prejakog stiskanja i drška na reketu popustila  Evil

Još posebne čestitke samo Mati koji je uspio opet skupiti sve zapisnike i napraviti ovakav iscrpan izvještaj...daj bože da ti gorivo ne poskupi od sutra za nagradu  Grin Grin
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #11 : Veljae 20, 2012, 07:27:44 »

Evo me nakon skoro pa neprospavane noći.Kratak osvrt na jučerašnji dan.
Ekipno nije bilo nekih iznenađujućih rezultata dok se u pojedinačnim partijama moglo i to vidjeti.
Istakao bih dobru igru Bungića koji je dobio Žareta i odveo Baju u  fix 5 seta.  dobro

Što se tiče naše ekipe vidljivo je da smo se spasili protiv Godinjaka u parovima
gdje smo izvukli 0:2 u setovima i dobili 3 set 13:11  strah što nas je gurnulo prema pobjedi.
Graničar smo dobili također 4:2 puno sigurnije.
3 krug nam je donio vjerovatne prvake,a kad je izašao raspored igranja vuklo je na metlu. nema pojma
Rosi je odigrao odlično i pružio dobar otpor Saviću,ali nije bilo dovoljno momak je predobar igrač za ovu ligu.
Igor je poveo protiv Drage no onda stao.Gubimo 0:2 i ja igram protiv Roberta koji me jesenas odrao 3:0,a sad je još i travar.
Velika borba,dobar meč i mislim moja dobra igra donijeli su pobjedu za 1:2
Igra parova je bila otvorena,dva seta gubimo nakon 9:9,ali ipak gubimo.
Poraz je na vidiku,piši kući propalo je.  predaja
Rosi dobiva Dragu za 2:3 i ja ulazim u arenu s mišlju da me Savić ne osramoti na par poena. sram
No stvari idu potpuno drugim tijekom.
1 set dolazim na 9:9 ali dalje ne ide.No onda nekim čudom dobivam dva seta i u 4 setu imam 7:3.
Ponavljam ,čovjek je predobar da to ne bi stigao.Uopće ne vidim da sam negdje pogriješio.
Dolazi na 7:7 i onda do 10:10 igramo poen za poen gdje on to prelomi u svoju korist.
5 set je stalno bio knap do fixa i opet se lomi na njegovu stranu i to je
konačnih 2:4.
Žal ostaje,ali moram reći da sam zadovoljan pruženim otporom.

Mogu samo kopirati link koji je Bera dao i izjavu Ivaniševića s posebnim naglaskom od 18 sec

http://www.youtube.com/watch?v=rUUvhop16ho

I ovim putem još jednom čestitke dečkima iz Brestovca na ukupnoj pobjedi.  postovanje
Saviću mogu poručiti da je trebao promašiti koji servis jer bi se danas o o mojoj pobjedi ili njegovom porazu
čitalo i u Kini  clsdtopic kava kao svojedobno "slučaj Gigi" ovako je to samo jedna u nizu njegovih očekivanih pobjeda.
Evidentirano

Str: [1]
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!