SLAST
Veljae 02, 2026, 00:57:36 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OŠB  
 Str: [1]
  Ispis  
Autor Tema: 8.KRUG - STK GRANIČAR  (Posjeta: 3386 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« : Travnja 18, 2012, 00:03:01 »

8. krug  - 22.04.2012 - 10.00 h  /Organizator: STK GRANIČAR/

21. kolo                                             22. kolo

A. VIDAKOVIĆ            -   slobodan                :          slobodan               -   ORIOVAC                 :
MARSONIA                -   GODINJAK                :         STRMAC VETERANI  -   GOR. BOGIĆEVCI 2        :
REBUS                      -   GRANIČAR 3              :        IMIA                     -   BROD 4                  :
BROD 4                    -   BRESTOVAC               :        BRESTOVAC           -   REBUS                   :
GOR. BOGIĆEVCI 2      -   IMIA                    :            GRANIČAR 3            -   MARSONIA                :
ORIOVAC                  -   STRMAC VETERANI         :    GODINJAK               -   A. VIDAKOVIĆ            :

Pošto je sve praktično riješeno ostala je još sam dilema da li će Savić ostati neporažen...uspije li izbjeći Rebusa gotovo sam siguran da hoće  Wink,ali ako se raspored poklopi onda ćemo gledati sudar divova i stavljam novac na Rebusa  Grin
« Zadnja izmjena: Travnja 18, 2012, 00:03:56 Mata » Evidentirano

ReBus
Moderator

Navijacica

« Odgovor #1 : Travnja 18, 2012, 00:10:53 »

Pošto je sve praktično riješeno ostala je još sam dilema da li će Savić ostati neporažen...uspije li izbjeći Rebusa gotovo sam siguran da hoće  Wink,ali ako se raspored poklopi onda ćemo gledati sudar divova i stavljam novac na Rebusa  Grin
Ako stavljaš toliko love da se ne vidim od količine, onda ću morati opravdati tvoje povjerenje i reći da si pametno odabrao... Grin Grin...ja ću već naći način kako ga pobijediti pa makar mahao toliko da se turbo brzo prehladi i preda meč... Laugh Laugh
Evidentirano
Stjepko
Nova Liga: AD VIDAKOVIĆ
Klub: STK STRMAC

« Odgovor #2 : Travnja 20, 2012, 07:06:48 »

Sinoć u Godinjaku,u prijateljskoj atmosferi,odigrano:
  Godinjak:AD Vidaković   2:4
Evidentirano
ReBus
Moderator

Navijacica

« Odgovor #3 : Travnja 20, 2012, 12:27:07 »

Još malo pa će nas biti taman za igrati na 2 stola...  Sad
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #4 : Travnja 22, 2012, 15:13:12 »

Bilo nas je koliko nas je bilo,ali odigrali smo  svoje za ovu sezonu.  Table Tennis
Ja sam već odavno stavio zapisnike,tablice,scoreove i sve prateće stvari na svoje mjesto  kava
No sačekajte i službene rezultate  postovanje

Ovdje ću vam staviti slike podjele pehara  gitara

Ja sam danas napunio torbu s iznenadnim trofejima,ali se nisam mogao sam slikati   nemam pojma pa sam evo jedan od trofeja nakeljio na avatar  Grin hvala onima koji su me počastili  postovanje
Isto tako voditelj regije me je iznenadio trofejom,poklonom...torbicom za rekete pa mu se i ovim putem zahvaljujem.
Ne znam točno što sam mu rekao kod primopredaje   nema pojma "hvala ,nisi trebao" ili "hvala i drugi put"  Wink

Evidentirano

Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #5 : Travnja 22, 2012, 15:15:45 »

Priprema podjele:

Pehar za 3.mjesto STRMAC-VETERANI

Pehar za 2.mjesto  AUTO-DOM VIDAKOVIĆ

Pehar za 1. mjesto BRESTOVAC
Evidentirano

Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #6 : Travnja 22, 2012, 15:17:24 »

« Zadnja izmjena: Travnja 22, 2012, 15:17:44 Mata » Evidentirano

Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #7 : Travnja 22, 2012, 15:30:40 »

Ovih dana sam s Rebusom komentirao kao njegova momčad nikako ne može biti na 5 mjestu no eto i to se dogodilo.
Naime Godinjak bi s istim brojem bodova imao bolji međusobni omjer i zadržao bi to 5.mjesto no oni se danas nisu pojavili i kod mene nisu dobili ni bod za poraz.
Sačekajmo službene rezultate jer možda dečki nisu došli pošto su unaprijed odigrali meč s A.Vidakovićem,a znali su da se "Marsonia" neće pojaviti.

Uglavnom sve je proteklo u super atmosferi,u podne je sve bilo obavljeno.Čestitke od srca svim klubovima,posebno osvajačima trofeja  dobro
Evidentirano

ReBus
Moderator

Navijacica

« Odgovor #8 : Travnja 22, 2012, 19:36:40 »

Kako god bilo, Rebusovci su jako zadovoljni igranjem i postignutim rezultatom u 4. HL. S obzirom da nismo u početku igrali u najjačem sastavu, a bogme ni zadnja dva kruga uspjeh je tim veći.
Kako je danas bilo nekih naznaka za moguća iznenađenja, skoro su nas iznenadili dečki iz Graničara 3 dok smo mi razmišljali što i kako napraviti protiv nedokučivih prvaka iz Brestovca jer je i tu bilo naznaka da neće igrati u najjačem sastavu, no očito su se dečki ipak predomislili što nam je bilo drago jer smo i ovaj puta osjetili moć njihovih reketa, guma i materijala, no to je bio i neki znak za respekt u odnosu na našu ekipu da se ne dese moguća iznenađenja  Grin, tako da je i ovaj krug završio ipak očekivano našom pobjedom protiv Graničara 3, a isto tako i pobjedom Brestovca nad Rebusovcima.
Čestitam Brestovcu na ostvarenom uspjehu i jedino mi je žao što ih neće biti u idućoj sezoni u našoj ligi, ali koliko ih ima i koliko su dobri mogu komotno napraviti 2 ekipe jednu za 3. ligu i jednu za 4. Možda o tome i razmisle do početka nove sezone.
Šteta je samo što je danas Marin morao žuriti pa se nije moglo odigrati puno neslužbenih mečeva iako nas je dočekalo čak 6 spremnih stolova za igru.

Evo i malo video zapisa.

Markanjevic Robert-Busija Renato
http://www.youtube.com/watch?v=ZrXN0kLFyGk&feature=youtu.be

Savic/Pipinc-Jurakic/Busija
http://www.youtube.com/watch?v=-AGWR04Zy9c&feature=youtu.be
Napomena: Ovdje treba obratiti pozornost kad u kadar ulazi složeni stol  Grin, dečki Graničara 3 su valjda smatrali da taj meč naprosto nije za snimanje...  Grin Grin

i podjela nagrada iz leđne perspektive  Grin
http://www.youtube.com/watch?v=_gdECAOvnMg&feature=youtu.be
« Zadnja izmjena: Travnja 22, 2012, 21:05:21 ReBus » Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #9 : Travnja 22, 2012, 23:02:03 »

Citat: ReBus
jer je i tu bilo naznaka da neće igrati u najjačem sastavu, no očito su se dečki ipak predomislili što nam je bilo drago jer smo i ovaj puta osjetili moć njihovih reketa, guma i materijala, no to je bio i neki znak za respekt u odnosu na našu ekipu da se ne dese moguća iznenađenja

Kako neće igrati u najjačem sastavu kad si se prijetio Saviću  Grin a Božo došao u majici STK Libertas Marinkolor  doh
Evidentirano

ReBus
Moderator

Navijacica

« Odgovor #10 : Travnja 22, 2012, 23:18:20 »

A s druge strane, možda im se samo žurilo da što prije uzmu pehar u svoje ruke i odu negdje na piće  dijete srece
Božo je ipak donio prvu pobjedu Rebusovcima u prvom krugu protiv Oriovca...nije to bio mačji kašalj  Grin
Evidentirano
 Str: [1]
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!