SLAST
Lipnja 05, 2026, 19:43:51 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OŠB  
 Str: [1]
  Ispis  
Autor Tema: 8. Pojedinačno prvenstvo Nove lige  (Posjeta: 1110 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
stjepan
Moderator
Nova Liga: LUTALICE
Klub: STK SLAVONSKI BROD

« : Prosinca 28, 2015, 19:00:49 »

Evo prošli su Božićni blagdani,  Cestitamo danas je konstituiran i Hrvatski sabor,  lol pred vratima je Nova godina i siječanj u kojemu se tradicionalno igra Pojedinačno (i parovno) prvenstvo Nove lige, sad već 8. po redu. Zato sam otvorio ovu temu da malo prodiskutiramo "što, gdje, kada i kako".

Mjesto odigravanja 8. PP-a mislim da nije upitno i da će dvorana OŠB i ovoga puta biti dobar domaćin i organizator  Table Tennis zajedno s ekipom koja već ima dosta "utakmica u nogama" što se tiče same organizacije i logistike.  kava Kao i obično, na sebe preuzimam obavezu dogovora i rezervacije dvorane za termin za koji se dogovorimo. Kupljene su i sve sportske nagrade i priznanja  champion pehar koja se dijele na PP-u: po 3 pehara za 3 prvoplasirane ekipe u 1. i 2. ligi u ligaškom natjecanju u sezoni "Jesen 2015.", zatim 4 pehara za prva 4 mjesta na PP-u, 4 medalje za najuspješnije u utješnom dijelu turnira te komplet od 8 medalja za 4 najbolja para na PP-u. Dakle, u tom je segmentu sve spremno.

Potrebno je dakle definirati termin odigravanja 8. PP-a. Do sada smo turnir uvijek igrali nedjeljom i predlažem da tu praksu ne mijenjamo jer mislim da većini nedjelja kao neradni dan najbolje odgovara, ali i zbog škole (dvorane) u kojoj tijekom subote zna često biti nekih aktivnosti. U nedjelju 10.01. je turnir u Starom Petrovom Selu na kojemu nastupi i do 30-ak igrača naše lige pa taj termin definitivno nije opcija. Mislim da bi slijedeća nedjelja 17.01. bila dobar termin, za organizaciju je dovoljno vremena, a da rezervni termin bude nedjelja 24.01. Tu imamo nepoznanicu oko kalendara Slavonske regije - zapad koji još nije objavljen za proljetni dio sezone  nemam pojma pa ne znamo kada se nastavlja 2. HL u kojoj su u prvom proljetnom kolu OŠB Veterani domaćini Flipu, a ova se liga igra nedjeljom.

Evo rasprava je otvorena pa svoja razmišljanja iznosite ovdje, a za sve ima još dosta vremena i mislim da neće biti nikakvih problema čim se ove neke nepoznanice saznaju.   

Evidentirano

Nisi prestao igrati zato što si ostario, već si ostario zato što si prestao igrati ...
Đuka
Yoose
Moderator
Klub: STK Sibinj

« Odgovor #1 : Prosinca 29, 2015, 09:10:27 »

Kao sto je Stjepan sugerirao 17.01. je termin koji bi vecinu igraca Nove Lige zadovoljio zbog navedenih problema sa drugim datumima.Moje osobno razmisljanje.
Evidentirano
stjepan
Moderator
Nova Liga: LUTALICE
Klub: STK SLAVONSKI BROD

« Odgovor #2 : Sijenja 04, 2016, 11:42:38 »

NEWS !  Smiley

Vezano za organizaciju 8. PP-a, jučer i danas sam odradio neke kontakte pa stvari stoje ovako:

Povjerenik Regije Marin Stipešević informirao me je da će tijekom ovoga tjedna na webu Regije biti objavljen prijedlog Kalendara Regije za proljetni dio sezone, no, ono što je za nas bitno je da se sezona nastavlja u vikendu 23. - 24.01., kada će se najprije u subotu (23.01.) igrati Regijski kvalifikacijski turnir za seniore za PH, a u nedjelju (24.01.) se utakmicama 12. kola nastavlja 2. HL.

To zapravo znači da je termin 17.01. za naše PP jedino mogući termin. Zato sam odmah danas kontaktirao te tražio i dobio suglasnost ravnatelja Obrtničke škole za korištenje dvorane dana 17.01. Još ga samo moram 3 dana prije PP-a podsjetiti radi osiguranja grijanja dvorane za tu nedjelju. Također, u dvorani OŠB se trenutno radi na uklanjanju starog problema oko rasvjete pa se nadam da ćemo na PP-u imati full rasvjetu.

Danas popodne pod posebnom temom bit će objavljeni Poziv i Propozicije za 8. Pojedinačno i parovno prvenstvo NL te će se od tada zaprimati i prijave igrača na jedan od načina koji će biti naveden u Propozicijama. U istoj temi u prvom postu ispod Poziva i Propozicija ažurirat će se trenutni popis prijava redoslijedom prema rejtingu sa Zajedničke rang liste igrača 1. i 2. NL, dok će se na naslovnici portala objavljivati trenutni ždrijeb po sustavu zmije kako koja prijava bude dolazila. Dakle, sve manje više onako kako smo to radili za ljetošnje 7. PP.

Preostaje vam jedino malo zatrenirati nakon ovih blagdana da se maknu suvišne kalorije i kilogrami, a i da se malo pripremite za 3 predstojeća stolnoteniska vikenda (turnir u SPS, naše PP te regijski turnir i 2. HL) ...      
« Zadnja izmjena: Sijenja 04, 2016, 11:50:33 stjepan » Evidentirano

Nisi prestao igrati zato što si ostario, već si ostario zato što si prestao igrati ...
 Str: [1]
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!