Evo prošli su Božićni blagdani,

danas je konstituiran i Hrvatski sabor,

pred vratima je Nova godina i siječanj u kojemu se tradicionalno igra Pojedinačno (i parovno) prvenstvo Nove lige, sad već 8. po redu. Zato sam otvorio ovu temu da malo prodiskutiramo "što, gdje, kada i kako".
Mjesto odigravanja 8. PP-a mislim da nije upitno i da će dvorana OŠB i ovoga puta biti dobar domaćin i organizator

zajedno s ekipom koja već ima dosta "utakmica u nogama" što se tiče same organizacije i logistike.

Kao i obično, na sebe preuzimam obavezu dogovora i rezervacije dvorane za termin za koji se dogovorimo. Kupljene su i sve sportske nagrade i priznanja

koja se dijele na PP-u: po 3 pehara za 3 prvoplasirane ekipe u 1. i 2. ligi u ligaškom natjecanju u sezoni "Jesen 2015.", zatim 4 pehara za prva 4 mjesta na PP-u, 4 medalje za najuspješnije u utješnom dijelu turnira te komplet od 8 medalja za 4 najbolja para na PP-u. Dakle, u tom je segmentu sve spremno.
Potrebno je dakle definirati termin odigravanja 8. PP-a. Do sada smo turnir uvijek igrali nedjeljom i predlažem da tu praksu ne mijenjamo jer mislim da većini nedjelja kao neradni dan najbolje odgovara, ali i zbog škole (dvorane) u kojoj tijekom subote zna često biti nekih aktivnosti. U nedjelju 10.01. je turnir u Starom Petrovom Selu na kojemu nastupi i do 30-ak igrača naše lige pa taj termin definitivno nije opcija. Mislim da bi slijedeća nedjelja 17.01. bila dobar termin, za organizaciju je dovoljno vremena, a da rezervni termin bude nedjelja 24.01. Tu imamo nepoznanicu oko kalendara Slavonske regije - zapad koji još nije objavljen za proljetni dio sezone

pa ne znamo kada se nastavlja 2. HL u kojoj su u prvom proljetnom kolu OŠB Veterani domaćini Flipu, a ova se liga igra nedjeljom.
Evo rasprava je otvorena pa svoja razmišljanja iznosite ovdje, a za sve ima još dosta vremena i mislim da neće biti nikakvih problema čim se ove neke nepoznanice saznaju.