SLAST
Rujna 19, 2026, 06:58:42 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OŠB  
 Str: [1]
  Ispis  
Autor Tema: 17. KOLO  (Posjeta: 2342 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Travar
Klub: STK BROD

« : Svibnja 13, 2010, 08:36:13 »

Što se događa ? Hoće li drugo ligaši krenuti sa 17. kolom ?
Evidentirano

Nije bitno koliko si puta pao, bitno je koliko si puta ustao.
rakun
Nova Liga: Posavac
Klub: STK Posavac - Kaniža

GOSPODIN moj i BOG moj !!!

« Odgovor #1 : Svibnja 13, 2010, 08:39:26 »

Neslužbeno doznajem jučer odigran derbi začelja  Kaniža 2009 - Šokadija   4 : 6
Čestitam dečkima iz Šumeća na prvoj pobijedi  weee
Evidentirano

Nije bitno što kaže,nego je bitno TKO kaže!
Travar
Klub: STK BROD

« Odgovor #2 : Svibnja 13, 2010, 09:28:41 »

Ohooooo, u Šumeću će se danas piti i slaviti dubokoooooo u noć !!!!! weee postovanje
Evidentirano

Nije bitno koliko si puta pao, bitno je koliko si puta ustao.
Goran Sekulić
Klub: STK Poštari

« Odgovor #3 : Svibnja 13, 2010, 18:51:42 »

Danas u 20h u Kutima , KUTI - ORIOVAC
Evidentirano

G.S.
Goran Sekulić
Klub: STK Poštari

« Odgovor #4 : Svibnja 13, 2010, 22:54:16 »

KUTI  -  ORIOVAC          3:7

Dikanovic I.  1/2     Sekulic G.        3/0
Stivic J.        1/2     Petrak Z.         3/0
Dikanovic A.  1/2    Stefancic B.      0/3
                              par

setovi : Kuti      20
           Oriovac  24
Evidentirano

G.S.
joca

« Odgovor #5 : Svibnja 14, 2010, 01:18:09 »

Javljam se u moje "uobičajeno vrijeme" da bi čestitao Oriovcu na pobjedi, oni su bili brži kod objavljivanja rezultata pa su me lišili te obveze jer puno lakše mi je javiti rezultat kad pobjedimo. Umjesto slavlja vrijeme smo trošili na kalkulacije oko toga kako bi se još uvijek mogli domoći 3. mjesta. Možda da platimo avionsku kartu Vačiću da dođe iz Norveške?
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« Odgovor #6 : Svibnja 14, 2010, 22:49:37 »

SREDANCI - CB KREŠIMIR-HEBRANG   9 : 1 setovi 29:6

Pregrubo izgleda,ali tako je to...Šef izjednačio na 1:1 preokretom protiv Boxera,Pavić u slijedećem vodio Vinariću 2:1 no ... nemam pojma nemam pojma
Babić 2/1,Vinarić 3/0,Rečić 3/0 i par
Šef 1/2,Pavić i Tomić 0/3

Evidentirano

stjepan
Moderator
Nova Liga: LUTALICE
Klub: STK SLAVONSKI BROD

« Odgovor #7 : Svibnja 17, 2010, 21:50:30 »

Lutalice - Žuti mrav će meč 17. kola odigrati u četvrtak, 22.05. u dvorani OŠB s početkom u 20,00 sati, nažalost ranije nikako nije išlo ...
Evidentirano

Nisi prestao igrati zato što si ostario, već si ostario zato što si prestao igrati ...
Lema
*

« Odgovor #8 : Svibnja 19, 2010, 19:35:36 »

exteh-poštari 10:0

javascript:void(0);
Evidentirano
stjepan
Moderator

« Odgovor #9 : Svibnja 20, 2010, 22:12:23 »

LUTALICE - ŽUTI MRAV   8:2

Za Lutalice:                Za Žuti mrav:

Latinović   3/0             M.Bošnjaković  1/2
Zvačko     2/1             V.Rečić           1/2
Relić         2/1            Tomašević        0/3
+ par        1/0

Omjer setova:  27/10

Nekoliko zanimljivih situacija tijekom meča. Kod 1:0 za Lutalice, Šiki vodi 2/0 protiv Rečića, ali gubi 2/3 i tako je 1:1. Onda slijedeća 2 meča Zvačko dobije Tomaševića 12:10 u petom nakon što je gubio 3:7 u tom petom setu, a Šiki isto dobije 12:10 u petom Bošnjakovića što je 3:1 za Lutalice. Do kraja se otvorilo za mogućih 9:1, ali u trećem krugu Zvačko protiv Bošnjakovića nakon 1:1 u setovima, u 3. i 4. setu oba puta ima 9:7 i oba puta gubi 9:11 tako da je na kraju završilo 8:2. Ipak, imali smo dosta sreće, mravi su mogli (trebali) bolje proći.

Mravi su jesenas dobili također sa 8:2, ali Lutalice imaju 2 seta više. Sada se događa zanimljiva situacija odnosno borba za 3. mjesto. Prije zadnjeg kola Žuti mrav ima 30, Kuti imaju 29, a Lutalice imaju 28 bodova i svi mogu biti 3., 4. ili 5. na kraju. Trećem je mjestu ipak najbliži Žuti mrav jer sam odlučuje o sebi i pobjedom je siguran, a igra baš protiv Kuta. Pobijede li Kuti, oni su treći. Lutalice gostuju kod Poštara i također mogu biti treće, ali jedino u varijanti svoje pobjede i neriješenog ishoda u meču Žutog mrava i Kuta čime bi preskočili Kute, a u krugu sa Žutim mravom bili bolji za 2 seta. Inače, ovim je mečom konačno kompletirano predzadnje kolo u obje lige, još idući tjedan i gotovo, bar što se liga tiče.
« Zadnja izmjena: Svibnja 20, 2010, 22:38:42 stjepan » Evidentirano

Nisi prestao igrati zato što si ostario, već si ostario zato što si prestao igrati ...
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« Odgovor #10 : Svibnja 20, 2010, 23:19:42 »

Eh Stjepane ...ja sam očekivao da odradimo "live" ovu utakmicu kao nekad OŠB  reket ...znači sve otpočetka u stilu:
"Latinović servira Bošnjakoviću...dok za drugim stolom Šiki prima servis od Rečića"...i tako redom,poen po poen  dobro i potrošimo po 100 kn na mobitelu  rofl

No dobro...lijepo si opisao situaciju pred zadnje kolo...zamršeno do kraja  nema pojma
Evidentirano

stjepan
Moderator

« Odgovor #11 : Svibnja 21, 2010, 23:03:05 »

Nisam mogao, jednim okom motrim Zvačka, drugim Šikija, kod njih stalno nešto napeto, onda moram tražiti Latina kad mu dođe red za igranje, Busija se stalno zagrijava, preznojio se više nego oni što su igrali, na kraju je dobio Tomaševića, ali poslije, neslužbeno, Krištof mi zakasni odnosno uopće ne dođe, pa zapisnik ... gdje bih još mogao biti s tobom LIVE. Ali dobio si e-zapisnik za još bolju informaciju.
Evidentirano

ReBus
Moderator

Navijacica

« Odgovor #12 : Svibnja 24, 2010, 21:33:22 »

Nisam mogao, jednim okom motrim Zvačka, drugim Šikija, kod njih stalno nešto napeto, onda moram tražiti Latina kad mu dođe red za igranje, Busija se stalno zagrijava, preznojio se više nego oni što su igrali, na kraju je dobio Tomaševića, ali poslije, neslužbeno, Krištof mi zakasni odnosno uopće ne dođe, pa zapisnik ... gdje bih još mogao biti s tobom LIVE. Ali dobio si e-zapisnik za još bolju informaciju.
Kako se neću preznojavati....jedan s travom stoji i gleda...i muku muči...srčani bolesnik igra..moram biti spreman na sve ili ništa...
Trebali bi uvesti sustav..svaki protiv svakoga...pa tko dođe, dođe  wellcome
Evidentirano
 Str: [1]
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!