SLAST
Lipnja 05, 2026, 19:44:10 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OŠB  
 Str: [1]
  Ispis  
Autor Tema: KOTIZACIJA za sezonu Jesen 2014.  (Posjeta: 1769 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
stjepan
Moderator
Nova Liga: LUTALICE
Klub: STK SLAVONSKI BROD

« : Listopada 08, 2014, 21:23:34 »

Nova liga se već uveliko rasplamsala (jučer, danas i sutra igra se čak 5 utakmica), a prikupljeno je tek 50 % kotizacija za tekuću sezonu. Kako nismo imali Plenuma prije lige i kako su okolnosti takve kakve jesu, zamoljen sam da budem taj koji će nekako pokupiti kotizacije od ekipa iz kojih se inače kupuju pehari za 3 prva mjesta u obje lige te pehari i medalje za PP, kao i piće koje se za PP nabavi za okrjepu. Mislio sam da će to ići lakše i brže i da će me voditelji ili članovi ekipa već nekako naći ili kontaktirati kako bi platili tih 100 kuna, ali evo, nakon 5 tjedana od početka lige, svoju je obavezu riješilo 9 ekipa od ukupno 18. Stoga molim sve one ekipe koje nisu do sada platile kotizaciju da to učine, da me kontaktiraju (098/1979-373) kako bi se dogovorili gdje se i kad možemo naći radi toga. Ne bih baš želio skupljati novce do Božića nego bih to htio riješiti i predati novac dalje za planirane potrebe. Znam da za jednu ekipu to nije velik iznos i da se jednostavno zaboravi, ali evo molim da se ekipe koje nisu platile pobrinu to što prije riješiti. U nastavku dajem pregled plaćenih i neplaćenih kotizacija po ekipama i ligama, nije to nikakav stup srama kao kod Porezne uprave, već podsjetnik onim ekipama koje nisu platile da to učine. Podrazumijeva se da će svatko tko plati biti prebačen s crvenog na plavi popis tj. da ću popis odmah ažurirati.  

Prva liga:

PLATILI SVI:   Sredanci, Sibinj, CB Martel, Exteh, Posavac, Kuti, Spin, Poštari, Alibi                

Druga liga:

PLATILI SVI:   Lutalice, Vrba, Bebrina&Šumeće, Bekrije, Kokolo, Klakar, Sava, Brodplin                  

« Zadnja izmjena: Studenoga 25, 2014, 08:31:47 stjepan, Razlog: Uplata kotizacije Brodplin » Evidentirano

Nisi prestao igrati zato što si ostario, već si ostario zato što si prestao igrati ...
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« Odgovor #1 : Listopada 14, 2014, 20:06:55 »

Bojeći se suspenzije  sram i ispadanja u niži rang  ekipa Save na biciklu donijela potrebiti iznos do mene na čuvanje  naravno tako da i oni mogu među "plavce"

Koliko mi se čini Stjepanov post je ipak utjecao na ažurnost i velika većina je reagirala na "opomenu" (koja to nije), a ne sumnjam ni da će ostatak ekipa podmiriti svoje "režije".
Evidentirano

stjepan
Moderator

« Odgovor #2 : Listopada 21, 2014, 18:05:52 »

Klakar danas platio svoje ...  postovanje
Evidentirano

Nisi prestao igrati zato što si ostario, već si ostario zato što si prestao igrati ...
stjepan
Moderator

« Odgovor #3 : Studenoga 02, 2014, 19:42:17 »

Danas platio i Alibi, svi prvoligaši riješeni ...  postovanje
Evidentirano

stjepan
Moderator

« Odgovor #4 : Studenoga 10, 2014, 22:51:49 »

Uplatu kotizacije riješila i ekipa Save.  dobro Kako je ekipa Dubrave odustala od lige, preostaje još samo ekipa Brodplina, ali to neće biti problem jer je počela sezona grijanja pa glavni sponzor ima pojačan priljev sredstava na račun ...  lol
Evidentirano

stjepan
Moderator

« Odgovor #5 : Studenoga 25, 2014, 08:35:32 »

Sinoć je uplatu kotizacije za sezonu "Jesen 2014." izvršila i ekipa Brodplina tako da je sada taj posao zaključen - uplatilo je svih 17 ekipa (9 iz Prve i 8 iz Druge lige) osim ekipe Dubrave koja je odustala od natjecanja i uprihodovano je 1.700,00 kuna.  dobro
Evidentirano

Str: [1]
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!