SLAST
Travnja 17, 2026, 10:24:25 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OŠB  
 Str: [1]
  Ispis  
Autor Tema: POZIV NA SASTANAK ZA SEZONU "JESEN 2017."  (Posjeta: 1480 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« : Kolovoza 24, 2017, 13:19:23 »

P O Z I V
na sastanak Upravnog odbora NOVE LIGE

U ime Natjecateljskog odbora, sazivam sastanak Upravnog odbora Nove lige (voditelja ili predstavnika ekipa NL) koji će se održati u ponedjeljak, 28. kolovoza 2017. godine s početkom u 19,30 sati u Mjesnom domu u Podvinju. Za sastanak se predlaže slijedeći

Dnevni red:

1. Prijava ekipa (i igrača) za natjecateljsku sezonu "Jesen 2017."
2. Uplata kotizacije za natjecateljsku sezonu "Jesen 2017."
3. Utvrđivanje konačnog popisa ekipa odnosno sastava liga (1. i 2. NL) za natjecateljsku sezonu "Jesen 2017."
4. Ždrijeb (izvlačenje natjecateljskih brojeva ekipa za 1. i 2. NL)
5. Pravilnik o natjecanjima NL (izmjene i dopune - usvajanje)
6. Izbor čuvara blagajne
7. Izbor ekipe za nabavku pića i kifli kod organizacije PP-a
8. Izbor voditelja natjecanja Nove lige
9. Razno

Molim sve voditelje ekipa NL da se OBAVEZNO odazovu sastanku, a u slučaju vlastite spriječenosti molim da pošalju svoje zamjenike ili suigrače. Nedolazak na sastanak, neprijavljivanje ekipe i igrača ili nejavljanje po ovom Pozivu smatrat će se odustajanjem od igranja u sezoni "Jesen 2017.".

Za Natjecateljski odbor Nove lige
Mato Rečić
« Zadnja izmjena: Kolovoza 25, 2017, 08:51:01 Mata, Razlog: Dodane nove točke dnevnog reda » Evidentirano

Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #1 : Kolovoza 27, 2017, 23:45:39 »

Budući da nije bilo nikakvih komentara mogu se samo nadati da su svi vidjeli poziv i da će se svi odazvati na sastanak.

Malo pojašnenje točaka dnevnog reda.

Točke od 1. – 4. su klasične i tu je sve jasno .

5. točka također…ako ima nekih prijedloga za dodavanje u postojeći pravilnik to ćemo obaviti na sastanku i odglasati.

6. točka je vezana za blagajnu. Koliko znam Stjepan je zatrpan obvezama i trebao bi zamjenu na ovoj „funkciji“. Znači traži se jedan dragovoljac da obavlja dužnost čuvanja financija i vođenja  uplata/isplata.

7. točka je vezana za organizaciju PP-a tj. nabavke i dostave pića i kifli za isto. Do sada je to uredno obavljao Antonio, ali nema smisla da to uvijek obavlja jedan te isti čovjek. Nije stvar u težini posla već u principima. Puno je imena na spiskovima, a uvijek jedno ime vuče torbe tj gajbe.

8. točka je vezana uz vođenje natjecanja…ekipno i pojedinačno. Taj dio sam obavljao ja. Kako vidite sve manje sam aktivan i sve manje mi to u životu znači nudim mandat na raspolaganje. Dakle traži se dragovoljac i za ovaj dio posla.

Sve to bismo trebali riješiti na sastanku.
Evidentirano

Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #2 : Kolovoza 28, 2017, 22:18:23 »

Izvješće sa sastanka Upravnog odbora Nove lige

Večeras je održan sastanak pred sezonu „Jesen 2017.“  kojemu je nazočilo 14 predstavnika ekipa ili igrača Nove lige.

Nožina u ime CB MARTEL, VATROGASCI i BEKRIJE
Arbanas, Markovčić u ime ekipe ALIBI
Čanić Josip za SIBINJ i SIBINJ 2
Liović EXTEH
Stjepan Bošnjaković za LUTALICE
Jularić i Soltoković za POSAVAC
Ivan Vuleta za VRBA i VRBA 2
Čorluka za BEBRINA/ŠUMEĆE
Busija u ime ekipe POŠTARI
Stanić Antun za KLAKAR
Grgić Mario za SPINNERS
Mata kao voditelj NL i predstavnik ekipa KUTI i KUTI 2

Sastanak je započeo u dogovoreno vrijeme znači u 19,30 sati, a vodio sam ga ja dok su svi u tišini slušali.

1. Prijava ekipa ….potvrđen je nastup svih ekipa osim ekipe SAVA koja je odustala od daljnjeg natjecanja.
2. Uplata kotizacije….8 ekipa je obavilo svoju dužnost, a to su ALIBI, KLAKAR,  LUTALICE, POŠTARI, BEBRINA/ŠUMEĆE, VATROGASCI, BEKRIJE i SPINNERS
3. Utvrđeno je da će lige imati po 9 ekipa,
4. Ždrijeb će napraviti voditelj natjecanja prema dosadašnjem obrascu
5. Nema promjena u Pravilniku o natjecanjima
6. Sjepan i dalje vodi  financije
7. Pred PP će biti javni natječaj tko će dofurati kifle i piće, ali to ne može više biti Antonio
8. Propao je i pokušaj mog povlačenja sa funkcije
9. Malo smo čavrljali o nekim detaljima, a najviše o pitanjju Busije u vezi loptica no zaključeno je da ostaje sve po starom. Ekipa domaćin je dužna osigurati loptice, svejedno koje vrste , ali meč treba biti odigran sa istima od početka do kraja. Ne može se na jednom stolu igrati sa „starom“ a na drugom sa plastičnom. A naravno igrači se mogu pojedinačno dogovarati.

Sastanak je završen u 20,15
« Zadnja izmjena: Kolovoza 28, 2017, 22:18:56 Mata » Evidentirano

Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #3 : Kolovoza 28, 2017, 22:24:03 »

Početak lige je 1. rujna, a raspored igranja će biti objavljen u svim rokovima

Do 31.08.2017. mogu se prijaviti novi igrači u ekipe.
Isto tako do tog datuma se može prijaviti i neka nova ekipa ili ekipe nakon tog roka nema više izmjena do zimskog prijelaznog roka.
Evidentirano

Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #4 : Kolovoza 30, 2017, 17:35:39 »

Raspored igranja objavljen  Cool ...pogledajte pa javite ako ima nekakva nelogičnost.

Objavio sam i skorove i bodovne liste. U skorovima sam igrače poredao po imenima  ekipa pa vas molim da provjerite da li vam netko fali na spisku.

Isto tako  provjerite stanje sa bodovima da nisam nekome nešto uskratio.
Evidentirano

Str: [1]
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!