Lijepo napravljeno,sažeto i pregledno
Druga liga će imati sljedeće ekipe:
1.dobro poznata diljem Hrvatske: ObrtniÄka Å¡kola Brod, SB , oÄekujem da će sljedeće sezone biti dosta bolje. Moram ću se malo naÅ¡aliti, sorry... uglavnom, prije dva mjeseca je xxx netko iz redova oÅ¡b-a poželio sreću na kvalifikacijama GraniÄaru, da uÄ‘e, ali onako veselo, a dotiÄni iz GraniÄara se onako zaÄudio i pita pa zaÅ¡to... a odgovor je bio: Pa zato da onda OÅ B ima siguran opstanak u drugoj ligi

:

Naravno, to je bila samo dobra šala... Uloga favorita ne dobiva uvijek....
2: GraniÄari stari, pitanje je Å¡to će iskemijati, hoće li dovesti pojaÄanje, ili će opet dati deÄkima uz Božu da se kale... Neće im biti lako opstati... ako kane opstati moraju naći jaÄeg od Bože, a u najmanju ruku sliÄnog...
3. Petrinja, za njih će igrati standardna postava, Ivković, Anušić, Knez i Arapović , ekipa koje može pucati među prvih 5, ovisno tko će i koliko igrati...
4. Mihovljani, Å enkovec,Vukovar,Nostro, Kutina, Podravka,Olimpija
Detalje o ovim ostalima možda su Stjepanu poznate...
Ove godine ne vidim favorita za prvo mjesto, kada bi možda oÅ¡b dovela igraÄa koji radi sigurnu dvicu, po meni bi bila favorit za prvu ligu...
Džaferović mislim da traži za koga će igrati (pitam se zašto

) , a kutina ako ne naÄ‘e trećeg jaÄeg, bit će im teÅ¡ko, ove godine su izvukli ,
dosta zahvaljujući i paru ali svaka nova godina , nova "nakafa" , ne znam jel se tako kaže..