SLAST
Veljaèe 03, 2026, 01:34:45 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisniÄkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OÅ B  
 Str: 1 [2]
  Ispis  
Autor Tema: 3. turnir (25.11.2012.)  (Posjeta: 4439 )
0 ÄŒlanova i 1 Gost pregledava ovu temu.
ReBus
Moderator

Navijacica

« Odgovor #15 : Studenoga 30, 2012, 21:40:40 »

A kud si baÅ¡ naÅ¡ao Hineka da igraÅ¡ protiv trave...on igra travom jer ja skupljam kapljice njegovog znoja pa to skupo prodajem jer ih ima manje nego Å¡to bi ulovio zmijskog otrova iz najgore zmije  Grin Grin.
Å to se tiÄe travice s kojom si ti igrao...možda ti nije legla kombinacija..travica, drvo...muÄimo se i mi u pronalasku odgovarajuće kombinacije, samo nemoj sad misliti da i tebe nagovaram da ponovo tražiÅ¡ travicu, tako smo Beru nagovarali, a sad se kajemo...razara Grin Grin
Evidentirano
Mata
Co-Admin
StavljaÄ
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« Odgovor #16 : Studenoga 30, 2012, 22:33:10 »

Citat: Maki
Šta kod Mate hladno!?!? Huh?.Toliko se peć zajapurila,da ju je Ilija naravno Bungić tako lupio da se skoro ugasila i raspala

Maki moraÅ¡ znati da je Rebusu uvijek hladno.DoduÅ¡e ne baÅ¡ uvijek...u nedjelju u Nazoru Äovjek se zagrijava u bundi i kaže "...a je u dvorani toplo..."
pa kako neće biti kad je i vani bilo +20 jbg,a ti navukao Bundu  sram

Ja sam se smrznuo kad je momak imao bliski susret s peći,ali eto srećom po njega dobro je završilo.

Žao mi je da uvjeti nisu bili vrhunski zbog općepoznatog problema s vlagom i ploÄicama.Ja sam se trudio osigurati Å¡to bolje,nisam do kraja uspio  sram.
Isto se odnosi i za goste iz Kaniže.
Obje ove utakmice sam planirao odigrati negdje drugo ,ali su mi se planovi poremetili.  nemam pojma
Evidentirano

Maki
Klub: STK Gornji Bogićevci

« Odgovor #17 : Prosinca 01, 2012, 20:47:54 »

Samo kratko:::::Gornji Bogićevci 2(BUNGIĆ BOYSI):::::::::::Brod 3::::::::::::::4:0.
Evidentirano
ReBus
Moderator

Navijacica

« Odgovor #18 : Prosinca 01, 2012, 21:41:19 »

Drugo se nije moglo ni oÄekivati nakon vježbi na travicu i bez travice  Grin Grin, Äestitam.

A Å¡to se tiÄe zimogrožljivosti...aaaa...proÅ¡lo je od kako sam nabacio drugu zimsku kilažu...jooj...
Evidentirano
Mata
Co-Admin
StavljaÄ
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« Odgovor #19 : Prosinca 03, 2012, 23:04:36 »

Marin je stavio rezultate na web stranicu  dobro ,a i ja sam  Tongue
Evidentirano

Str: 1 [2]
  Ispis  

SkoÄi na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!