SLAST
Travnja 17, 2026, 15:50:54 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OŠB  
 Str: [1]
  Ispis  
Autor Tema: POJEDINAČNO PRVENSTVO  (Posjeta: 2424 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« : Studenoga 30, 2012, 22:47:30 »

Evo otvaram novu temu pod raspravu,a kad dođe vrijeme propozicija ide pod "Turniri"

Nakon dugih i neprospavanih noći  Tongue predlažem termin 13 siječnja 2013.godine.

6.siječnja je tradicionalni turnir u Starom Petrovom Selu koji organiziraju dečki iz Godinjaka

Prvi slijedeći vikend je ovaj 13.siječnja.

Vodeći se sjećanjem mislim da se oko 20-og  igra Top turnir lige SLAST,a imamo dosta članova obje lige te mislim da se ne bi trebali "preklapati"

Eto ,to je ukratko o tome.Budite ljubazni pa svoje visprene komentare ostavljajte ovdje da ponovno organiziramo ovaj turnir za pamćenje.
Na prošlom smo digli letvicu visoko i ne bismo trebali ići ispod nje.
Evidentirano

Stjepko
Nova Liga: AD VIDAKOVIĆ
Klub: STK STRMAC

« Odgovor #1 : Prosinca 03, 2012, 07:13:32 »

Termin je dobar,ali ga mora amenovati Stjepan,bez dvorane nemožemo.Moja briga je piće,klopa i go-go plesačice.Možda bi bilo dobro održati sastanak voditelja ekipa tjedan prije turnira,mogli bi obaviti i prijave ekipa za novu sezonu,a i prijave igrača za turnir.Do tada ću imati čistu i financijsku situaciju,mislim da bi za kotizaciju od 40 kuna mogli sasvim dobro omastiti brke.
Evidentirano
ReBus
Moderator

Navijacica

« Odgovor #2 : Prosinca 03, 2012, 07:39:40 »

Ti bi mastio brkove, koje još nisi ni pustio, a praznici će tek proći i većina će htjeti skinuti koju kilu...neki možda i desetak kila  ludi sram
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #3 : Prosinca 03, 2012, 07:44:59 »

Citat: Stjepko
Termin je dobar,ali ga mora amenovati Stjepan,bez dvorane nemožemo.

Stjepko zar misliš da bih išao u eter bez pripreme  biti ce dobro

Citat: ReBus
a praznici će tek proći i većina će htjeti skinuti koju kilu...neki možda i desetak kila  ludi sram

Postoji opcija i za takve.....kotizacija 60,00 kn pa dok mi jedemo oni imaju dvoranu samo za sebe i igraju do mile volje  Table Tennis
Evidentirano

ReBus
Moderator

Navijacica

« Odgovor #4 : Prosinca 03, 2012, 08:02:33 »

Citat: ReBus
a praznici će tek proći i većina će htjeti skinuti koju kilu...neki možda i desetak kila  ludi sram

Postoji opcija i za takve.....kotizacija 60,00 kn pa dok mi jedemo oni imaju dvoranu samo za sebe i igraju do mile volje  Table Tennis

Aaaa, nažalost ne bi pomoglo ni 600,00 kn za moj slučaj, tuče se po loptici ali bogme i po tanjuru, mada ni tanjur nije nužan  Grin
Evidentirano
foggy

« Odgovor #5 : Prosinca 05, 2012, 13:46:54 »

Možda bi pomogli leteći tanjuri! lol
Evidentirano

More je slano, zašećerimo ga!!
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #6 : Svibnja 15, 2013, 10:06:02 »

Da ne otvaram novu temu ubacujem se u ovu od zimus. Naime bliži se kraj ligaškog dijela natjecanja i trebamo planirati igranje 3. Pojedinačnog prvenstva. Budući da se vidi na naslovnici koji su datumi pojedinih turnira logičnim se nameće onaj termin 8. ili 9. lipnja ili slijedeći 15. i 16. lipnja.

E sad koliko ja znam tog 15-og bi se trebao održati turnir u Đakovu kojeg organizira Antonio Šulina pa ne bismo trebali preklapati termine
Isto tako u ovom prvom terminu je Zagreb pro tour, ali mislim da nemamo svojih predstavnika na istom  Wink .

Eto dajte svoje mišljenje... postovanje
Evidentirano

ReBus
Moderator

Navijacica

« Odgovor #7 : Svibnja 15, 2013, 11:15:43 »

Što kažu boys-i iz OŠB u vezi termina jer pretpostavljam da bi opet tamo igrali? Pašu svi, samo da ne bude kasnije.
Evidentirano
Stjepko
Nova Liga: AD VIDAKOVIĆ
Klub: STK STRMAC

« Odgovor #8 : Svibnja 16, 2013, 11:49:35 »

S obzirom na to da je turnir u Đakovu 15.6.(jako dobar turnir),i ne ostaje nam previše izbora.8.ili 9.6. je dobar termin,ja osobno nažalost ne mogu taj vikend sudjelovati,uvijek će biti da netko nemože i netreba se time opterećivati.Bitno je da termin odgovara većini i ,naravno,da imamo slobodnu dvoranu.
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #9 : Svibnja 19, 2013, 09:41:51 »

Temeljem razgovora i dogovora idemo na termin 9. lipnja. propozicije ću napisati kad riješim tehničke detalje (dvorana).

Iskreno mi je žao da Stjepko već sad zna da ne može, ali Bože moj u ovim trenucima ni za sebe ne znam da li ću moći tog datuma , kao ni slijedećeg.
Lipanj je pretrpan događanjima i morali smo izabrati datum.

Prošlogodišnje ljetno PP smo počeli u 9.00 sati pa tako planiram i ove godine staviti u propozicije.
« Zadnja izmjena: Svibnja 19, 2013, 09:43:38 Mata » Evidentirano

Str: [1]
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!