SLAST
Kolovoza 04, 2026, 08:51:49 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OŠB  
 Str: 1 2 [3] 4 5 ... 7
  Ispis  
Autor Tema: 2. HL - OŠB Komentari, Informacije  (Posjeta: 18873 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
stjepan
Moderator
Nova Liga: LUTALICE
Klub: STK SLAVONSKI BROD

« Odgovor #30 : Oujka 21, 2009, 21:05:03 »

Dečki moji, postali smo najkomentiranija tema na forumu, a tako je i red po onoj da "se za dobrim konjem prašina diže"... Ipak bih volio da se prašina diže oko rezultata i sličnih stvari, a ne ovoga što je komentirano.

Damir dobro zaključuje šta nam fali i to ćemo napraviti od iduće sezone, mislim na klupsku web stranicu, nije skupo, a dobro je imati, ali treba oko toga gotovo svakodnevno raditi, unositi rezultate, stavljati članke, slike, najave i sve ostalo što ide. Obzirom da ćemo ove godine obilježiti 15. godišnjicu našeg kluba, red je i da imamo svoju stranicu jer je imaju i neki manje uspješni klubovi od OŠB.

"zg" će sigurno složiti dobru taktiku protiv Kuleja i ostale ekipe iz Virovitice i to će sigurno biti dobra i napeta utakmica. Mislim i da su klinci u formi, I.Garić je danas jako namučio Marina Runjića na Lovrinom memorijalu, izgubio 1/3, ali bilo je li-la. Očekujemo svi sutra 2 pobjede za potvrdu 1. mjesta u 3. HL i da pokažemo onima u Savezu da smo zaslužili igrati kvalifikacije...

Evidentirano

Nisi prestao igrati zato što si ostario, već si ostario zato što si prestao igrati ...
tomi
Nova Liga: Optika Zorko
Klub: STK "Slavonski Brod"

« Odgovor #31 : Oujka 21, 2009, 21:10:08 »

Evo upravo sam razgovarao sam tatom i on nama svima daje podrsku, kaze da je ideja dobra i da je voljan nam pomoci. Stjepane imate pozdrav od tate!
Evidentirano
damir1988
*
Klub: STK Obrtnička škola

« Odgovor #32 : Oujka 21, 2009, 21:11:20 »

Stjepane ako mozete slat sve rezultate danas s lovre pa cu ja to sutra stavitii
Evidentirano

damir1988
*

« Odgovor #33 : Oujka 21, 2009, 21:20:51 »

www.stk-obs.bloger.hr/
Evidentirano

damir1988
*

« Odgovor #34 : Oujka 21, 2009, 21:35:08 »

a to ti je mala besplatna stranica..nista pametno
Evidentirano

stjepan
Moderator

« Odgovor #35 : Oujka 21, 2009, 21:38:15 »

Nemam sve rezultate s Lovre, tek su se dečki vratili večeras oko 20,30 sati. Marko mi je ostavio bilten, istuširao se i otišao malo van tako da nismo stigli pričati. Znam po biltenu slijedeće:

* I.Garić je bio 3. u grupi, dobio je Perhota iz Bjelovara 3/2, a on mu je bio ubačen u grupu umjesto Đurinovića iz VL (sada Zagreb). Izgubio je od Ivana Zeljka (Frim) sa 0/3 i M.Runjića 1/3 (-15, 10, -6, -8).
* Janč je izgubio od Ivkovića iz Petrinje 0/3 (0, -6, -7), Frane Runjića 1/3 (-7, -9, 3, -3) i 2/3 od igrača ubačenog umjesto Šameca (Frim), a čije prezime iz Latinovog krasopisa nisam uspio pročitati.
* Marko je izgubio od Lončara 0/3 (-5, -6, -6), Omble iz zadarskog Donata (sada igra za Zagreb) 0/3 (-5, -8, -6) i od Lopušinskog (Split) 0/3 (-9, -5, -5). U toj grupi je Lončar dobio ostalu dvojicu sa 3/2...

Uglavnom za naše je to bio prejak turnir, iako su, sudeći po poenima i setovima, solidno odigrali protiv puno jačih igrača koji igraju u 1. i 2. HL. Ukupne rezultate turnira ne znam.

Na kraju dečki, šta drmite pred računalom, šta ne idete malo u život, cure i te stvari... Ili je još rano... Sutra nemate mečeve osim "zg"-a, on mora u krevet, bojim se da od silne treme neće moći spavati... Ah da, sigurno spremate ispite...

Evidentirano

Nisi prestao igrati zato što si ostario, već si ostario zato što si prestao igrati ...
damir1988
*

« Odgovor #36 : Oujka 21, 2009, 21:40:43 »

hehe...jos je rano...pa imamo praznog hoda... Grin
Evidentirano

damir1988
*

« Odgovor #37 : Oujka 21, 2009, 21:50:07 »

hehe...ima i toga... Police
Evidentirano

stjepan
Moderator

« Odgovor #38 : Oujka 21, 2009, 21:58:41 »

Bio sam na blogu, svaka čast za trud, čak i nekoliko linkova, ali blog je ipak osobnog karaktera i kreira ga vlasnik. Web stranica daje puno više i opširnije informacije i s tim ćemo krenuti iduće sezone. Najteže će biti prikupiti podatke za prvih 10 godina, a ovih zadnjih 5 godina ja imam sve. Valjda ćemo se nekako snaći.

A damir ne smije u grad, ako mu cura ne ide. Ne smije sam.  Grin.
Vidjeti ćemo dokad će se oglašavati ovdje, dokad će trajati prazni hod... Nisam to trebao reći, sad će on prestati postati da mi mislimo da je vani s malom ...

Evidentirano

damir1988
*

« Odgovor #39 : Oujka 21, 2009, 22:05:19 »

hehe.adj bar sam se fino nasmijao...a sad stvarno idem...a vi uzivajte na  forumu..
Evidentirano

stjepan
Moderator

« Odgovor #40 : Oujka 21, 2009, 22:13:58 »

Hm, sad će čitati dalje, otvarati, a neće se oglašavati. Jednim okom gleda film ili neku tekmu, a drugim comp.

Zaboravio pitati Damira da li maže ruku s nečim što sam mu dao i da li šta pomaže... Ali morati ću pričekati na odgovor do sutra, jer on je sad vani ...

Na blogu u anketi sam dao drugi po redu odgovor i za sad smo još uvijek na 100 % da bi OŠB trebala ići u 1. HL. A mogao bih se i ja malo skinuti s foruma ... kao Damir...
Evidentirano

Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« Odgovor #41 : Oujka 21, 2009, 22:43:36 »

Citat:
Dečki moji, postali smo najkomentiranija tema na forumu, a tako je i red po onoj da "se za dobrim konjem prašina diže"... Ipak bih volio da se prašina diže oko rezultata i sličnih stvari, a ne ovoga što je komentirano.

Stjepane nije bitno oko čega je počelo,bitno je da ste u roku 24 sata toliko toga napisali,pokrenuli blog i inicijativu za web stranicu Wink

Dakle "ONO" je bio fitilj za ove dečke Laugh

Citat:
Zaboravio pitati Damira da li maže ruku s nečim što sam mu dao i da li šta pomaže

Čim može pisati znači pomaže  Tongue

Citat:
Na blogu u anketi sam dao drugi po redu odgovor i za sad smo još uvijek na 100 % da bi OŠB trebala ići u 1. HL

Ja sam se ovdje izjasnio da trebate ići na 1 ligu da otvorite put 2 ekipi za 2 ligu.

Ne znam da li mi ostali smijemo otići pogledati blog i glasovati Angel Angel
Evidentirano

stjepan
Moderator

« Odgovor #42 : Oujka 21, 2009, 22:59:11 »

Mata, dečki su pravi i ti ih sve znaš. Vidiš, "zg" je u karanteni jer sutra igra pa je otišao spavati i sanjati Kuleja i društvo, Tomi i Damir ruže malo u gradu jer sutra ne igraju, ali će doći pogledati "zg"-a i klince kako mažu Viroviticu... Svi smo mi u klubu međusobno dobri, ali opet nekada nastanu neki problemi i trzavice. To ti je kao i kod kuće, posvađaš se sa ženom, pa se pomiriš i opet idete dalje zajedno. Doduše, nekada dođe i do rastave...

Sretno sutra tebi i tvojima u Starom Petrovom Selu.
Evidentirano

Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« Odgovor #43 : Oujka 21, 2009, 23:17:13 »

Citat:
Mata, dečki su pravi i ti ih sve znaš

Znam ih,a naglasio sam da im je trebalo nešto da ih potpali i da se raspišu.Valjda ćemo sad imati malo opširnije informacije o njihovim mečevima i od tebe,ali i od njih.
Kako je HSTS kasnio s objavom rezultata ,već sam napisao moj izvor informacija je bio "List Međimurje" Huh? Sad

Citat:
Svi smo mi u klubu međusobno dobri, ali opet nekada nastanu neki problemi i trzavice

Tako je to svugdje,ali eto želim vam da skupite glave,pozovete hondu,Božu i Anđelka na piće i pravac 1 liga Wink Cheesy

Citat:
Doduše, nekada dođe i do rastave...

...i većinom ispaštaju djeca zato....

Citat:
Sretno sutra tebi i tvojima u Starom Petrovom Selu.

Hvala!Sretno svima Wink
« Zadnja izmjena: Oujka 21, 2009, 23:18:11 Mata » Evidentirano

RUSKA ŠKOLA BECHENDA
*

« Odgovor #44 : Oujka 22, 2009, 08:53:00 »

DOBAR DAN! U KOLIKO SE IGRA 3 LIGA DANAS?
Evidentirano
 Str: 1 2 [3] 4 5 ... 7
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!