SLAST
Kolovoza 04, 2026, 01:29:59 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OŠB  
 Str: 1 [2]
  Ispis  
Autor Tema: 2. HL - istok (10. kolo)  (Posjeta: 6496 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
stjepan
Moderator
Nova Liga: LUTALICE
Klub: STK SLAVONSKI BROD

« Odgovor #15 : Oujka 28, 2009, 19:59:25 »

Predlažem moderatoru ili administratoru da zadnjih nekoliko postova s ove teme uključujući i ovaj prebaci na temu OŠB - 10. kolo radi preciznosti.

Dakle, "zg" je vrlo precizno i slikovito opisao meč između MAROFA i OŠB i nema se tu što dodati ni oduzeti. Domaćini su bili ful našpanani kao da im je to ključni meč prvenstva. Kad vidim njihove rezultate iz prošlog kola i mučenje, rekao bih da to nisu isti igrači. Očekivao sam naš malo jači otpor, možda partiju ili dvije, ali bez Damira i s malo impresioniranim Darijom zbog debija u 2. HL, baš i nije išlo, a ovi se razigrali... Doduše, Dario je zbog skauta iz "Donata" namjerno igrao nešto slabije tako da će nam ipak ostati do kraja sezone.

Bili smo i pod velikim pritiskom brojne domaće publike (negdje oko 700 domaćih gledatelja) koja je stvarala nesnošljivu buku i bila vrlo provokativna čim bi mi dobili pokoji poen. To je utjecalo i na gospođu sutkinju koja je evidentno navijala za domaće dečke. Uostalom, sve se moglo vidjeti i na Z1 televiziji. Nažalost, 3 autobusa naših navijača zaglavila su na "Starim hrastovima" i nisu ni došli do Zagreba.

U svakom slučaju lijepo iskustvo (iako ne rezultatski) jer kakve uvjete ima ovaj klub i kakve mogućnosti, vidjeti će se tek slijedeće sezone kada budu harali Prvom ligom. Tada se više neće zvati Marof nego Privatna gimnazija Časl... Za njih će se čuti, imaju goleme ambicije, a lova uopće nije problem, love ima koliko treba, a s njom će si pribaviti najbolje moguće igrače na tržištu za 1. HL.

No, sutra je novi dan, a u slijedeću subotu je novo kolo i na njega smo maksimalno fokusirani. Trebamo se skupiti i dobro pripremiti tijekom idućeg tjedna, vraća se i Damir, biti ćemo puno jači te se nadamo dvjema pobjedama protiv Nostra i Putjana kojima bi se približili osvajanju konačnog 3. mjesta. To ćemo najaviti idući tjedan.

Bera, gdje si ovo našao, genijalno je ... Nadam se da će Dario, ali i ostali dečki tako slaviti u subotu ... 
Evidentirano

Nisi prestao igrati zato što si ostario, već si ostario zato što si prestao igrati ...
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« Odgovor #16 : Oujka 28, 2009, 20:54:23 »

Nakon dugog i mukotrpnog rada i prolivenog znoja izgleda da sam uspio premjestiti ove zadnje postove Angel Angel Angel
Već sam pomislio da sam nešto krivo napravio Huh? Huh? Huh? ali izgleda ipak da sam uspio...
Dakle evo rezultati rezultatima,a mrmci mrmcima Tongue Tongue Tongue
Pogledajte mi avatar,tako sam ja premještao postove Grin Grin Grin Grin Grin

Citat:
Bili smo i pod velikim pritiskom brojne domaće publike (negdje oko 700 domaćih gledatelja) koja je stvarala nesnošljivu buku i bila vrlo provokativna čim bi mi dobili pokoji poen

Zašto su onda meni prošle godine oduzeti navijački rekviziti na ulazu u OŠB Angry mislim baš protiv vaših slijedećih suparnika?I onda tako razoružan zapljeskam prije reda na jedan Damirov poen,a sudac(Zvačko) me onako mrko pogledao da sam se smrzo Embarrassed Embarrassed Embarrassed
Može li se gdje kupiti karta samo za jedan meč u subotu?Radi proljetnih radova,mislim da bih mogao doći tek na popodnevnu utakmicu,a na net-u su u prodaji samo cjelodnevne ulaznice,s ručkom i posjetom zoo vrtu 8) 8)
« Zadnja izmjena: Oujka 28, 2009, 21:21:44 Mata » Evidentirano

Bera11
Moderator

« Odgovor #17 : Oujka 28, 2009, 22:40:21 »

evo još jedne snimke.
ovu sam ja uploadao.

http://video.google.com/videoplay?docid=-6232597504189018656&ei=h5jOSYrLApXy2wLhz_GlCA&q=stk+premium
Evidentirano
foggy

« Odgovor #18 : Oujka 28, 2009, 22:49:46 »

Bravo Bera, ovo su već debelo arhivske snimke! Grin
Vraća me u mlade dane, mada nisam ni znao za stolni tenis! Afro
Evidentirano

More je slano, zašećerimo ga!!
stjepan
Moderator

« Odgovor #19 : Oujka 29, 2009, 20:14:01 »

Evo svih rezultata 10. kola 2. HL - istok:

MAROF - OŠB               4:0
MAROF - KUTINA           4:0
MLADOST - OŠB            0:4 w.o.
MLADOST - KUTINA       0:4 w.o.
PUTJANE - MIHOVLJAN   4:2
PUTJANE - PODRAVKA    3:4
NOSTRO - PODRAVKA     1:4
NOSTRO - MIHOVLJAN    2:4

Obilježja kola: 2 pobjede Marofa i matematička potvrda ulaska u 1. HL. Također 2 pobjede Podravke koja se s Lokomotivom i OŠB bori za 3., 4. i 5. mjesto. Sa 2 poraza Nostro će vjerojatno u kvalifikacije za ostanak u 2. HL. Mihovljan se polako spašava iako je sa 1 pobjedom nakon prvog dijela praktično bio izgubljen. Još ima 2 kola do kraja s tim da Marof, Podravka, Mihovljan i Mladost imaju igrati po 2 meča jer nisu bili slobodni, a ostale ekipe imaju 4 meča do kraja odnosno više mogućnosti za bodove. Uz Mladost koja ispada sigurno (odustala od lige), u kvalifikacije će ili Nostro ili Mihovljan, a moguće i Olimpija koja ovog proljeća sve gubi.
Evidentirano

Nisi prestao igrati zato što si ostario, već si ostario zato što si prestao igrati ...
stjepan
Moderator

« Odgovor #20 : Oujka 29, 2009, 20:36:50 »

Evo i tablice 2. HL - istok nakon 10. kola:

1.  MAROF            16     16/0      64:12    32
 2.  PODRAVKA       16       9/7      52:44    25
 3.  KUTINA           14     10/4      46:26    24
 4.  LOKOMOTIVA   14       9/5      43:33    23
 5.  OŠB               14       8/6       8:35     22
 6.  PUTJANE         14       6/8      39:43    20  (2/0)
 7.  MIHOVLJAN      16      4/12     32:54    20  (0/2)
 8.  OLIMPIJA         14      5/9       32:47    19
 9.  NOSTRO          14      4/10      33:51   18
10.  MLADOST        16     3/13      22:56    12  (-7)

Tablica nije baš realna jer sve ekipe nemaju isti broj utakmica. Realno je 1. Marof, 2. Kutina, 3. Lokomotiva, Podravka i OŠB su podjednakih omjera, ali mi imamo s njima 2/0 i vjerojatno ćemo na kraju biti ispred njih. S Lokomotivom bi se mogli boriti za 3. mjesto ako u subotu dobijemo Nostro i Putjane u Brodu. Imamo s Lokomotivom visoku pobjedu s 4:1 i idemo kod njih u zadnjem kolu što će vjerojatno odlučivati 3. mjesto. U donjem dijelu u najgoroj su situaciji Nostro i Mihovljan sa po 4 pobjede. Mihovljan ima samo 2 meča do kraja, a Nostro 4, ali Mihovljan ima 2/0 protiv Nostra i u prednosti je kod istog broja bodova. Nostro će imati još gratis bodove protiv Mladosti. Ako Mihovljan u subotu dobije Olimpiju kod kuće, vjerojatno izbjegava kvalifikacije, a tada u velike probleme dolazi Olimpija, a prošle godine su igrali u 1. HL... Borba za ostanak odnosno izbjegavanje kvalifikacija biti će jako zanimljiva do zadnjeg poena.
Evidentirano

stjepan
Moderator

« Odgovor #21 : Oujka 29, 2009, 20:44:49 »

I konačno osvrt na Tomijevu prognozu:

U potpunosti (točan rezultat) si pogodio mečeve Putjane-Mihovljan i Nostro-Podravka. Vrlo blizu si i kod Nostro-Mihovljan (bilo 2:4, a ti stavio 3:4). Kod meča Putjane-Podravka 7. je meč otišao na drugu stranu (bilo 3:4, a ti stavio 4:3). Jedino si potcijenio Marofa, a precijenio nas (posebno) i Kutinu, a i mi i Kutina dobili metle. No, sve u svemu, ako zanemarimo nerealni optimizam odnosno subjektivnost kod našeg meča (pa nećemo valjda prognozirati vlastiti poraz !), vrlo dobra prognoza. Čestitam.
Evidentirano

tomi
Nova Liga: Optika Zorko
Klub: STK "Slavonski Brod"

« Odgovor #22 : Oujka 30, 2009, 00:33:35 »

E ovako. Fulao sam 2 para od 6. Da ste igrali kombinaciju 4 od 6, mogli ste dici veliku lovu! iduci put vise srece.  Tongue
Evidentirano
stjepan
Moderator

« Odgovor #23 : Oujka 30, 2009, 12:03:52 »

Damir, Tomi i Dario

Vaš komentar rezultata 10. kola i tablice s aspekta OŠB ? Da li nam to odgovara ? Ja mislim manje-više da odgovara... Jedan info: čuo se sinoć sa Samirom Kučevićem iz Nostra. Deprimiran je porazom od Mihovljana i već računa da će u kvalifikacije. Rekao mi je da u subotu protiv nas neće igrati Magdalenić (najvjerojatnije) jer ima ispit na faxu. To bi nam trebalo olakšati posao. Iako mi najprije moramo gledati sebe i spremiti se najbolje što možemo. Pozdrav.
Evidentirano

tomi
Nova Liga: Optika Zorko
Klub: STK "Slavonski Brod"

« Odgovor #24 : Oujka 30, 2009, 13:14:38 »

O pa super! Da to bi nam trebalo olaksati posao, ali treba se spremat kao da ce i magdalenic igrati. Zadnji put je dobio po usima, pa nam je svejedno tko bude igrao.  Grin  Wink
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« Odgovor #25 : Oujka 30, 2009, 15:28:42 »

Grin Grin Grin
Ne znam dečki da li vi znate,ali ovaj forum je dostupan svima na net-u. Angel Angel

Nemojte previše provocirati pa će doći i taj Magdalenić Tongue Tongue
Isto ste radili i pred prošlo kolo i Marof je skupio sve najbolje što ima Angel Angel Angel
Evidentirano

Str: 1 [2]
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!