SLAST
Travnja 11, 2026, 16:01:57 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OŠB  
 Str: [1]
  Ispis  
Autor Tema: SASTANAK PRED SEZONU "PROLJEĆE 2018."  (Posjeta: 1975 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« : Sijenja 23, 2018, 08:12:24 »

Poštovani prijatelji!

Pred nama je sezona  „Proljeće 2018.“ te je red da obavimo pripremne radnje tj. Sastanak pred sezonu. Budući da smatram da je sve manje – više jasno odlučio sam da ovaj sastanak održimo na samom prvenstvu brzinski.

Dnevni red je već klasičan s malim dodacima.

1. Izbor rizničara tj. blagajnika.  Kako je Stjepan prezauzet svojim obavezama smatram da bi bio red da ga oslobodimo ove uloge koja uopće nije zahtjevna  i ne vidim ni jedan razlog da se bježi od nje.
2. Prijava ekipa za novu sezonu i uplata kotizacije novom blagajniku.  Ovo podrazumijeva prijavu novih ekipa, potvrdu nastupa starih ekipa , igrača itd.
3. Utvrđivanje konačnog popisa ekipa po kojem će voditelj NL napraviti raspored igranja
4. Razno iliti različito….pitanja, prijedlozi

To bi bilo otprilike sve što se tiče službenog dijela ovog sastanka. Ako se netko sjeti da bi još o nečemu trebali raspravljati neka se javi  s prijedlogom.

U propozicijama za PP sam naveo da neće biti kotizacije ako ne bude pića i kifli. Ako se netko javlja da to organizira  neka slobodno napiše, javi i bit će sve isto kao i prije. Nadam se da ne moram pojašnjavati o čemu se radi.

Za kraj sam ostavio jednu informaciju vezanu za samog sebe. Nakon  6 godina povlačim se iz Nove lige i sve što je vezano uz nju.  Odraditi ću ovaj turnir, napraviti bilten,  prirediti sve za nadolazeću sezonu i sve to predati u ruke novom čovjeku.

Zahvaljujem svima na suradnji i bilo mi je izuzetno zadovoljstvo voditi Novu ligu.  Ovo nije ostavka niti čin možebitne ljutnje već jednostavno  odlazak … možda i u Irsku  Cool
Evidentirano

Ray Ban
*
Nova Liga: Sibinj
Klub: STK Sibinj

« Odgovor #1 : Sijenja 23, 2018, 14:31:35 »

Ajoooj Mata, pa ovo je tužnija vijest i od Nadalove ozljede  Grin  Cry
Kad će oproštajka? Smo pozvani??  Wink
Evidentirano
stjepan
Moderator
Nova Liga: LUTALICE
Klub: STK SLAVONSKI BROD

« Odgovor #2 : Sijenja 23, 2018, 18:49:55 »

1. Izbor rizničara tj. blagajnika.  Kako je Stjepan prezauzet svojim obavezama smatram da bi bio red da ga oslobodimo ove uloge koja uopće nije zahtjevna  i ne vidim ni jedan razlog da se bježi od nje.

Dakle, Mata je već najavio, a ja potvrđujem. Zbog velikih obaveza koje sad imam, nisam se više u mogućnosti angažirati u stolnom tenisu niti približno kao ranije i praktično se rješavam svih obaveza. S ovom sezonom završava moj igrački i logistički angažman u ekipi OŠB Veterani u 2. HL, a sa sezonom "Proljeće 2018." i u ekipi Lutalice u Novoj ligi. Jednostavno više nemam vremena i dečki će dalje, ako hoće, morati bez mene. Isto se odnosi i na mjesto blagajnika (rizničara) Nove lige. Tu mi angažman prestaje u nedjelju 28.01. na PP-u. Stanje financija Nove lige možete vidjeti pod tom temom jer sam upravo objavio post s aktualnim stanjem nakon današnje uplate zadnjih kotizacija za proteklu sezonu. Ima nešto više od 3.000 kuna s tim da su svi pehari i medalje za lige i za PP već pripremljeni i plaćeni.

Zato lijepo molim da vidite tko će preuzeti blagajnu i obaveze oko toga i nastaviti to dalje raditi. Molim da mi se taj netko javi do subote kako bismo se dogovorili oko primopredaje novca i prateće dokumentacije kako bi u nedjelju taj netko na PP-u mogao prikupljati kotizaciju za PP (ako se bude plaćala) kao i kotizaciju za sezonu Proljeće 2018.. Kažem do subote jer ja u nedjelju neću biti u dvorani niti nastupiti na PP-u. 
Evidentirano

Nisi prestao igrati zato što si ostario, već si ostario zato što si prestao igrati ...
Đuka
Yoose
Moderator

« Odgovor #3 : Sijenja 23, 2018, 21:56:03 »

Poštujem odluku Mate i Stjepana te se zahvaljujem na dosadašnjem maksimalnom trudu i promidžbi stolnog tenisa kako na Forumu SLAST tako i preko aktivnog sudjelovanja  u stvaranju NOVE LIGE i igranju iste.
Tko god bude bio umjesto ovog nenadmašnog dvojca neće mu biti lako jer su oni jednostavno nezamjenjivi i nenadoknadivi
Nova Liga je stekla svoj status i poklonike gdje aktivno igra oko 100 igrača pa ce se morati naci ljudi koji ce odrađivati samu administraciju i vođenje NL.
Ako netko ima volju i želju da nastavi tamo gdje su Mata i Stjepan stali može u Nedjelju prije turnira na sastanku ponuditi svoje "usluge"  weee weee na dobrobit NL ili ovdje na forumu se javiti tako da riješimo taj trenutni problem.
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #4 : Sijenja 28, 2018, 23:10:38 »

Brzinski sastanak održan. Liga počinje 1. veljače po uhodanom rasporedu.

Prijave igrača moguće su do 31. 01. 2018.

Do istog datuma se može prijaviti i neka nova ekipa.

Ono što je najvažnije u ovom trenutku da su sve dosadašnje ekipa potvrdile nastup i slijedeće sezone.
Pohvalno je da su gotovo svi uplatili ekipnu kotizaciju (16 od 18 ekipa).

Kako sam u toku večeri završio pregovore o nastavku igranja tj. prelasku u ekipu KLAKAR uplatio sam i za njih kotizaciju jer je blagajna još uvijek kod mene. Dečki očekuju da bi samnom u ekipi mogli osigurati ostanak u ligi pa ih nisam mogao odbiti.  Cool

Ima još nekih zanimljivih transfera, razmjena igrača itd.

Na linku "Ekipe i igrači" provjerite stanje svojih ekipa možda nekoga nisam upisao.

Izmjene voditelja, telefona, dvorana, prijava igrača napravite do 31.01. 2018. godine.

Evidentirano

Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #5 : Sijenja 29, 2018, 21:49:22 »

Dosadašnje prijave novih igrača :

ALIBI  - Esad Ahmetović
SPINNERS  –  Ivan Garić
SIBINJ 2 -   Damir  Grgić i Juraj Lovrić
POŠTARI – Božidar Kovačević  i Matej Jurinić
KUTI 2  - Antun Želinski
POSAVAC  -  Danijel Mršić
BEKRIJE - Mladen Sedmak
KLAKAR  - Mato Rečić
VATROGASCI - David Popić i Stipo Glavaš
VRBA 2   -  Lehki Denis

Nova ekipa   TIM : Mihaljčuk, Martinović, Tišma, Vuković, Dekanović, Oroz J. i Oroz M.

Ako sam nekoga propustio ažurirati molim da me obavijestite.
Na linku "Skorovi i rang liste" ažurirana je jedinstvena rang lista s bodovima sa 12. PP-a.

« Zadnja izmjena: Veljae 11, 2018, 20:05:35 Mata » Evidentirano

Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #6 : Veljae 06, 2018, 20:13:28 »

Postoji mogućnost da se prijavi nova ekipa.
Osobno smatram da nema problema i da ju treba prihvatiti u naše okrilje.
Nova ekipa bi dobila broj 10. čime se ništa ne remeti jer uskaču na mjesto "SLOBODNI".
Sutra u ovo vrijeme bih trebao dobiti konačnu potvrdu i ubaciti ih u raspored.

Ako netko ima protiv neka sada to kaže ili neka zauvjek šuti  Cool
Evidentirano

Domacc
Administrator
Nova Liga: Sibinj

« Odgovor #7 : Veljae 06, 2018, 23:28:44 »

Slobodno, i dobro nam došli Smiley

Poslano sa mog SM-G935F koristeći Tapatalk
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #8 : Veljae 07, 2018, 18:23:23 »

Nova ekipa nastupa pod nazivom TIM 

Voditelj je Vlado MIHALJČUK zamjenik bi trebao biti Anđelko MARTINOVIĆ.

Ekipa je dobila natjecateljski broj 10

Dozvolio sam im mogućnost prijave još nekog igrača do kraja ovog tjedna.

Nisu prijavili domaćinstvo pa dok to ne naprave igrati će sve kao gosti.

Mollim sve ekipe da ih prve nazovu u vezi dogovaranja mečeva dok se dečki ne uhodaju.
Evidentirano

Str: [1]
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!