Poštovani prijatelji!
Pred nama je sezona „Proljeće 2018.“ te je red da obavimo pripremne radnje tj. Sastanak pred sezonu. Budući da smatram da je sve manje – više jasno odlučio sam da ovaj sastanak održimo na samom prvenstvu brzinski.
Dnevni red je već klasičan s malim dodacima.
1. Izbor rizničara tj. blagajnika. Kako je Stjepan prezauzet svojim obavezama smatram da bi bio red da ga oslobodimo ove uloge koja uopće nije zahtjevna i ne vidim ni jedan razlog da se bježi od nje.
2. Prijava ekipa za novu sezonu i uplata kotizacije novom blagajniku. Ovo podrazumijeva prijavu novih ekipa, potvrdu nastupa starih ekipa , igrača itd.
3. Utvrđivanje konačnog popisa ekipa po kojem će voditelj NL napraviti raspored igranja
4. Razno iliti različito….pitanja, prijedlozi
To bi bilo otprilike sve što se tiče službenog dijela ovog sastanka. Ako se netko sjeti da bi još o nečemu trebali raspravljati neka se javi s prijedlogom.
U propozicijama za PP sam naveo da neće biti kotizacije ako ne bude pića i kifli. Ako se netko javlja da to organizira neka slobodno napiše, javi i bit će sve isto kao i prije. Nadam se da ne moram pojašnjavati o čemu se radi.
Za kraj sam ostavio jednu informaciju vezanu za samog sebe. Nakon 6 godina povlačim se iz Nove lige i sve što je vezano uz nju. Odraditi ću ovaj turnir, napraviti bilten, prirediti sve za nadolazeću sezonu i sve to predati u ruke novom čovjeku.
Zahvaljujem svima na suradnji i bilo mi je izuzetno zadovoljstvo voditi Novu ligu. Ovo nije ostavka niti čin možebitne ljutnje već jednostavno odlazak … možda i u Irsku