SLAST
Veljaèe 02, 2026, 02:30:59 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisniÄkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OÅ B  
 Str: [1] 2
  Ispis  
Autor Tema: STK Sibinj ll  (Posjeta: 6060 )
0 ÄŒlanova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Äuka
Yoose
Moderator
Klub: STK Sibinj

« : Prosinca 10, 2007, 15:47:12 »

Zaostala utakmica 11.kola Imia-Sibinj ll   1:4...sa ovim susretom smo zavr?ili jesensku sezonu
na prvom mjestu bez poraza ?to me doista iznena?uje jer je bilo dosta ekipa koje su podjednake.
?to dobra igra,sre?a,?to lo?iji dan izravnih suparnika su nam omogu?ili da predvodimo
ljestvicu me?u?upanijskih liga?a Istok. Grin
« Zadnja izmjena: Prosinca 10, 2007, 16:30:48 Domacc » Evidentirano
Bera11
Moderator

« Odgovor #1 : Prosinca 12, 2007, 08:46:19 »

?estitke prvacima, ali dobro se spremite za prolje?e a jo? bolje za 4. ligu jer vas ?eka pakao.
Ali prije svega morate se registrirati pri hsts, jer za vas ne?e biti milosti na plenumu, a ni za koga drugoga neregistriranoga.
Nije skupo, 10 metara drva, malo slika i malo papira...
Evidentirano
Travar
Klub: STK BROD

« Odgovor #2 : Prosinca 13, 2007, 20:28:35 »

?estitke prvacima,a ?to se ti?e prolje?a ra?unajte i na Brod 2. Bit ?e ?estoke i neizvjesne borbe.
Ako pro?e ovaj tekst, onda sam kona?no uspio. Pozdrav od onog sa Dr. Neubauer Inferno.  Shocked Shocked
Evidentirano

Nije bitno koliko si puta pao, bitno je koliko si puta ustao.
Äuka
Yoose
Moderator

« Odgovor #3 : Prosinca 14, 2007, 15:43:11 »

I te kako ra?unamo ,ali ima tu jo? nekoliko ekipa koje mogu biti prvaci(po meni najmanje pet).
Tako da preko zime moram dobro pokositi travu da ?to bolje re?e na prolje?e Grin Grin
Evidentirano
Brko
*

« Odgovor #4 : Veljaèe 19, 2008, 15:51:10 »

I te kako ra?unamo ,ali ima tu jo? nekoliko ekipa koje mogu biti prvaci(po meni najmanje pet).
Tako da preko zime moram dobro pokositi travu da ?to bolje re?e na prolje?e Grin Grin
Mislim da se broj ekipa koje mogu biti prve drasti?no smanjio i da je malo ?to toga upitno. Sibinja?i ili bro?ani zasigurno ?e zasjesti na prve dvije pozicije, i treba im zbog toga ?estitati, prvenstveno sibinju koji igra u stalnoj postavi bez dovo?enja aduta na pojedine takmice. Kako prvenstvo odmi?e, primjetan je rast kvalitete igre pojedinaca koji se valjda rje?avaju treme koja je o?igledno jako pristuna kod nekih igra?a i ne mogu se pokazati u pravom svjetlu.  Smiley
Evidentirano
Äuka
Yoose
Moderator

« Odgovor #5 : Veljaèe 22, 2008, 12:48:54 »

Pa sada se to malo razbistrilo ,?to zbog nekih iznana?enja  Shocked, a i nekakav kvalitet dolazi da izra?aja Roll Eyes
Ekipe koje imaju ujedna?eniji sastav imaju vi?e ?anse polu?iti bolji rezultat(Sibinj,?etvorka,Godinjak) nego ekipe koje ovise o jednom Roll Eyes igra?u koji je superiorniji od ostalih.
Evidentirano
Travar
Klub: STK BROD

« Odgovor #6 : Veljaèe 25, 2008, 22:43:21 »

Ne bi se ?tel mje?ati, ali ne znam na kojeg se to igra?a odnosi. Mi imamo jednog vrlo dobrog koji ne igra redovito, ali ne zato ?to ne?e ili ne ?eli nego zato ?to je vrlo ?esto slu?beno na terenu.
Tako?er vidim da me?u favoritima za prva mjesta nema ni spomena BROD 2, ali neka, vidjet ?emo kak bude izgledalo na kraju.
Svima ljepi pozdravi i ?elim puno sre?e u daljnjim susretima.
Evidentirano

Nije bitno koliko si puta pao, bitno je koliko si puta ustao.
Äuka
Yoose
Moderator

« Odgovor #7 : Veljaèe 25, 2008, 23:08:57 »

Replicirao sam Brki (on je iz Po?ege) i nije o favoritima za vrh,ali je  pri?a o jednom pravom igra?u ekipe i mo?e se odnositi i na vas(Brod)...vi imate samo Tonki?a koji stalno igra(ne ra?unam one koji igraju jedan turnir).
Evidentirano
Brko
*

« Odgovor #8 : Rujna 24, 2008, 20:52:49 »

Å¡ta je deÄki jeste li naoÅ¡trili rekete?  Afro
Evidentirano
Äuka
Yoose
Moderator

« Odgovor #9 : Rujna 25, 2008, 10:05:12 »

ÄŒudi me da povjerenik lige nije pismeno dostavio ekipama prvi bilten  Lips Sealed ,može se Äak dogoditi da neka ekipa  Huh? i ne doÄ‘e u nedjelju na prvi turnir, jer nemaju svi internet ( bilten dostupan samo u elektroniÄkom obliku) i ne Äitaju stolnoteniske  stranice Embarrassed Undecided Huh? Huh?

Pozdrav Brko!!
Skresali smo koliÄinu ekipa tako da smo ujedinili stare i mlade snage Grin Grin u jednu ,ali otiÅ¡ao nam je najbolji igraÄ Roll Eyes pa će rezultati biti donekle upitni Wink
« Zadnja izmjena: Rujna 25, 2008, 10:10:30 Äuka » Evidentirano
Mata
Co-Admin
StavljaÄ
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« Odgovor #10 : Rujna 25, 2008, 21:28:42 »

Moj Brko ovi momci ti većinom oÅ¡tre one priÅ¡tiće narodski reÄeno trave.

A Äuka okreće pilu naopako.Kako može biti slabiji kad je od dvije ekipe složio jednu jaku.
Jedino što možda neće imati omjer 22:0 nego recimo 20:2 Angry

Za bilten se donekle slažem ,ali ipak mislim da svi prate stranice regije kao i forum samo što se ne javljaju Angel
Evidentirano

Brko
*

« Odgovor #11 : Rujna 30, 2008, 15:02:36 »

ÄŒudi me da povjerenik lige nije pismeno dostavio ekipama prvi bilten  Lips Sealed ,može se Äak dogoditi da neka ekipa  Huh? i ne doÄ‘e u nedjelju na prvi turnir, jer nemaju svi internet ( bilten dostupan samo u elektroniÄkom obliku) i ne Äitaju stolnoteniske  stranice Embarrassed Undecided Huh? Huh?

Pozdrav Brko!!
Skresali smo koliÄinu ekipa tako da smo ujedinili stare i mlade snage Grin Grin u jednu ,ali otiÅ¡ao nam je najbolji igraÄ Roll Eyes pa će rezultati biti donekle upitni Wink
pa zar je Ivo bio bolji od tebe? Ili je sve to samo licemjerna farsa pa bi mi sad trebali reći, ma ti si care bolje od njega!  Laugh Laugh Laugh

Wink
Evidentirano
Äuka
Yoose
Moderator

« Odgovor #12 : Rujna 30, 2008, 16:50:45 »

Bolji,bolji...ali i sa njim da igra smo slabiji od vas zbog Gradeta Roll Eyes Angel
Evidentirano
Brko
*

« Odgovor #13 : Rujna 30, 2008, 18:47:31 »

Moj Brko ovi momci ti većinom oÅ¡tre one priÅ¡tiće narodski reÄeno trave.

A Äuka okreće pilu naopako.Kako može biti slabiji kad je od dvije ekipe složio jednu jaku.
Jedino što možda neće imati omjer 22:0 nego recimo 20:2 Angry

Za bilten se donekle slažem ,ali ipak mislim da svi prate stranice regije kao i forum samo što se ne javljaju Angel

pa mi smo htjeli odgoditi utakmice za idući tjedan jer nismo mogli sastaviti ekipu, no DELEGAT Afro je rekao da je to nemoguće bez zasjedanja, a i onda je teÅ¡ko moguće, pa smo imali Äak verziju doći s dva igraÄa, tek da se malo igra, no nekako smo se uspjeli skrpiti, naime, i nas je iznenadio termin - pojavio se najednom. Ali, Å¡to je tu je, ipak svi mi igramo za kikiriki i iskljuÄivo iz ljubavi prema stolnom pa je sve nekako proÅ¡lo u miru.  Police
Evidentirano
Äuka
Yoose
Moderator

« Odgovor #14 : Listopada 01, 2008, 13:09:48 »

Blago vama,Požega ima bar za kikiriki,nama ostaje samo ljubav prema Table Tennis Grin Grin
Evidentirano
 Str: [1] 2
  Ispis  

SkoÄi na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!