Travar nismo experti nego smo iz podneblja gdje svi mislimo da sve znamo i da bi bili bolji treneri

i dan danas mislim da je Kiro pogriješio ne pozvavši 1998 u repku Beru i mene

...ta zvao je razne Mamiće,Pamiće,Šeriće i kojekakve šuftere da ih proda.
Bera bi zasigurno probušio Bartheza barem dvaput,a ne bi mene Thuram onako odgurao kao Jarnija i Bobana

Kako znam da Stjepan čita javno na hodniku ove opservacije moram mu odgovoriti .
U potpunosti se slažem za Cruyffa,no mala digresija na Hitlera

moji izvori kazuju da se u grobu okretao prije 10-ak godina kad je prvi crnac zaigrao za Njemačku (Assamoah),a navodno se sada pred SP ,kad je vidio sastav,ponovno ubio u bunkeru

Također se slažem ovo za velike i male mada realno i mi mali kad se smatramo oštećenima samo u tome vidimo razloge poraza.Kada je Babel gurnuo Jerkana,a Sammer zabio drugi gol prekršaj je bio...no....
Što je trebalo Štimcu da napravi prekršaj za drugi žuti na Schollu na centru

?Zašto Kiro nije uveo drugog stopera nego je Štimčeva strana curila pa je Jerkan išao zatvarati?Zašto je Jerkan igrao bez veze rukom za penal na gol aut liniji?Klinsmann je trebao dobiti crvendaća za start na Vlaoviću,ali nije jbg.
Sudac je bio Šveđanin,a mi prije toga zajebali Dance (druga postava protiv Portugala)...to je skoro pa isto(Danska-Švedska).
Naravno da i ja žalim,ponajviše zbog onog Šukerovog rolanja Koepkea,sam taj čin zaslužuje prolaz dalje.
Nijemci dokazano igraju najbolje na turnirima,govori to i statistika...i kad imaju vrhunske igrače i kad imaju balvane oni su barem u 1/4 finalu,a većinom polufinale.