SLAST
Svibnja 05, 2026, 17:02:04 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OŠB  
 Str: 1 ... 7 8 [9]
  Ispis  
Autor Tema: NOGOMET  (Posjeta: 28801 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« Odgovor #120 : Srpnja 13, 2010, 12:17:59 »

Travar nismo experti nego smo iz podneblja gdje svi mislimo da sve znamo i da bi bili bolji treneri  lol i dan danas mislim da je Kiro pogriješio ne pozvavši  1998 u repku Beru i mene  doh ...ta zvao je razne Mamiće,Pamiće,Šeriće i kojekakve šuftere da ih proda.
Bera bi zasigurno probušio Bartheza barem dvaput,a ne bi mene Thuram onako odgurao kao Jarnija i Bobana  boxing biti ce dobro
Kako znam da Stjepan čita javno na hodniku ove opservacije moram mu odgovoriti .
U potpunosti se slažem za Cruyffa,no mala digresija na Hitlera  Tongue moji izvori kazuju da se u grobu okretao prije 10-ak godina kad je prvi crnac zaigrao za Njemačku (Assamoah),a navodno se sada pred SP ,kad je vidio sastav,ponovno ubio u bunkeru  idiot

Također se slažem ovo za velike i male mada realno i mi mali kad se smatramo oštećenima samo u tome vidimo razloge poraza.Kada je Babel gurnuo Jerkana,a Sammer zabio drugi gol prekršaj je bio...no....
Što je trebalo Štimcu da napravi prekršaj za drugi žuti na Schollu na centru ludi?Zašto Kiro nije uveo drugog stopera nego je Štimčeva strana curila pa je Jerkan išao zatvarati?Zašto je Jerkan igrao bez veze rukom za penal na gol aut liniji?Klinsmann je trebao dobiti crvendaća za start na Vlaoviću,ali nije jbg.
Sudac je bio Šveđanin,a mi prije toga zajebali Dance (druga postava  protiv Portugala)...to je skoro pa isto(Danska-Švedska).
Naravno da i ja žalim,ponajviše zbog onog Šukerovog rolanja Koepkea,sam taj čin zaslužuje prolaz dalje.
Nijemci dokazano igraju najbolje na turnirima,govori to i statistika...i kad imaju vrhunske igrače i kad imaju balvane oni su barem u 1/4 finalu,a većinom polufinale.
« Zadnja izmjena: Srpnja 13, 2010, 12:19:09 Mata » Evidentirano

Travar
Klub: STK BROD

« Odgovor #121 : Srpnja 13, 2010, 13:31:24 »

dobro weee
Evidentirano

Nije bitno koliko si puta pao, bitno je koliko si puta ustao.
Domacc
Administrator
Nova Liga: Sibinj
Klub: STK Sibinj

« Odgovor #122 : Srpnja 13, 2010, 14:20:07 »

Drago mi je zbog Forlana posebno jer je mlad, i nek to bude jedan dobar poticaj.

Baš i nije mlad. 31 godinu. Grin
To već spada u starije igrače.

Thomas Müller, 20 godina, apsolutno zasluženo zlatni opanak.
Evidentirano
stjepan
Moderator
Nova Liga: LUTALICE
Klub: STK SLAVONSKI BROD

« Odgovor #123 : Srpnja 13, 2010, 14:50:51 »

Mata, ti si živa legenda, tebi se još uvijek malih sivih stanica više stvara nego što ih odumire... Čovjek se sjeća u kojoj je minuti prije 12 godina koji igrač izbio loptu u aut i tko se zagrijavao iza gola, zna kako je sudac bio počešljan,

Najprije citiram sam sebe i to zato jer je Mata još jednom dokazao navedeno u citatu...

Kada je Babel gurnuo Jerkana,a Sammer zabio drugi gol prekršaj je bio...
no....Što je trebalo Štimcu da napravi prekršaj za drugi žuti na Schollu na centru ludi?Zašto Kiro nije uveo drugog stopera nego je Štimčeva strana curila pa je Jerkan išao zatvarati?Zašto je Jerkan igrao bez veze rukom za penal na gol aut liniji?Klinsmann je trebao dobiti crvendaća za start na Vlaoviću,ali nije jbg.
Sudac je bio Šveđanin,a mi prije toga zajebali Dance (druga postava  protiv Portugala)...to je skoro pa isto(Danska-Švedska).
Naravno da i ja žalim,ponajviše zbog onog Šukerovog rolanja Koepkea,sam taj čin zaslužuje prolaz dalje.

A ovaj citat Matinog posta je još jedan dokaz tome, a ujedno je i točan (Matin) ispravak netočnog (mog) navoda, dakle Babel je ruknuo u Jerkana, a Sammer (žutoglavi) je zabio Ladiću... Mata ovo izgleda ima sve na video kasetama ili DVD-ima ili ima fotografsku memoriju da pamti detalje. Još ako mi opiše osmi poen drugog seta protiv Latina ovog proljeća u OŠB (ali onako detaljno), skidam kapu...
« Zadnja izmjena: Srpnja 13, 2010, 14:52:26 stjepan » Evidentirano

Nisi prestao igrati zato što si ostario, već si ostario zato što si prestao igrati ...
zg
Brisač Postova
Klub: STK "Obrtnička škola-Brod"

« Odgovor #124 : Srpnja 13, 2010, 15:01:45 »

Da, na njega sam mislio. Opanak  lol lol
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #125 : Srpnja 13, 2010, 23:07:59 »

Citat: stjepan
Mata ovo izgleda ima sve na video kasetama ili DVD-ima ili ima fotografsku memoriju da pamti detalje. Još ako mi opiše osmi poen drugog seta protiv Latina ovog proljeća u OŠB (ali onako detaljno), skidam kapu...

Imam proširivu memoriju pa nadograđujem kako pojeftini  Tongue Tongue...
Što se tiče 8 poena...hm ne znam kako misliš? oops Ako misliš na moj 8 poen ne znam da li sam toliko skupio u 3 seta  kk trebao bih provjeriti pod "Zapisnici"
Ako misliš baš na 8 poen 2 seta vjerovatno je to bilo Latin servira,a ja ošinuo pokraj stola  sram no ne vjerujem da je taj mislim ipak da je to onaj poen kada sam vraćao sve živo i Latina je spasilo to što je meni zasmetala arena  biti ce dobro

No ovo je tema o nogometu...evo ti Stjepane izazov...
Ajde ti skupi 10 velikih pogrešaka sudaca na štetu male Hrvatske,a ja ću 10 poguranaca za Hrvatsku pa da vidimo tko je tu koga ...i kada ...i gdje... kava clsdtopic
Može i na e-mail da ne zamaramo ostale  lol

A spominjali smo puno igranje rukom.Napucana ,nije napucana...no vidite ove detalje.
Spomenuo sam Jerkanovo igranje 96,ali i onaj čudak Tomas je 2006 protiv Australije DVAPUT  Huh? igrao odbojku...čak jednu onaj debelguzi Pool nije vidio,a ove godine oni Srbi Vidić i Kuzmanović također  Tongue i što je interesantno  nijedna situacija nije bila da je 100%-tna prilika.
Šta se događa u glavama tih igrača na SP ili EP?Nijedan nije igrač Marsonie već europskih klubova.Zašto su to uradili...to čak ni ja nemam neku normalnu teoriju  lol kk
Evidentirano

stjepan
Moderator
Nova Liga: LUTALICE
Klub: STK SLAVONSKI BROD

« Odgovor #126 : Srpnja 14, 2010, 21:07:44 »

Ne mogu Mata prihvatiti izazov, pokušao sam, ali ne ide, mozak mi je prekipio od vrućine... Nekako mi se čini da smo češće imali suđenja i previda i grešaka u našu korist nego na našu štetu ...
Evidentirano

Nisi prestao igrati zato što si ostario, već si ostario zato što si prestao igrati ...
Maki
Klub: STK Gornji Bogićevci

« Odgovor #127 : Kolovoza 06, 2010, 14:22:25 »

Nisam namjerno htio komentirati igrice na svjetskom prvenstvu jer sam znao da to nije ništa naspram našim genijalnim partijama u europi! Spomenut ću samo DINAMO i njegovu(po ko zna koji put)vrhunsku izvedbu sa velikim pojačanjem(RUKAVINA).Tog dečka sam gledao uživo dok je igrao u Hajduku i nisam se mogao načuditi kada su ga Grci doveli u svoje redove,pa takvih igrača ima diljem naših slavonskih sela.Da ne ispadne da je on krivac,mislim da je glavni krivac maminjo i njegova ljubav prema DINAMU. Jedini čovjek koji je mogao zabiti(MANDŽO)je otišao a glavna špica je osta SLEpička koji se boji pucati penal,ma stvarno svašta.Sada su dobili mađare i govore da su imali sreće pri ždrijebu!? Pa ispali su od nekakvog kauboja pardon ŠERIFA iz nogometne Moldavije..Inače sam navijač Dinama(nekad bio vatreni)ali moram čestitati HAJDUKU na jučerašnjoj predstavi,jedino mi nije jasno šta im je Poklepović rekao na poluvremenu?Huh??? Pa oni su ušli u svoj gol,ali napokon je i nas malo pomazila sreća pa smo prošli dalje... klanjanje dobro
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #128 : Rujna 12, 2010, 23:21:34 »

Danas sam bio na utakmici u svome selu i moram ovo napisati.Liga je 3ŽNL dakle bundes  Tongue niže nema -
U goste mojoj Šokadiji došao glavni favorit za prvaka Gundinci,uz Slavonac CO iz Perkovaca koji je do jučer trebao igrati 1 HL.
Dakle Šokadija - Gundinci 0:3,ali prvo poluvrijeme  Afro
U 53 minuti gosti daju gol za 0:4 i počinju se zajebavati.I onda drama---u periodu od 60-64 minute dakle u 4 minute moji zabijaju 3 komada za 3:4,a potom koji minut kasnije i 4:4,a 20-ak minuta do kraja.
Sada moji malo zastaju zadovoljni izjednačenjem i ngdje u 80 minuti puše gol za 4:5 jbg...no to nije kraj stiskaju dalje ali ne ide.
U 89 minuti penal za goste...ruka...ali ona Beusanova nije namjerna.Vjerovatno sam subjektivan,ali čovjek u želji da ispuca loptu nabija ju sebi po ruci i po meni 100% nenamjerno,ali jbg i to je 4:6.
No igra se sudačka nadoknada 4 minute i u 2 minuti nadoknade moji daju gol iz slobodnjaka za 5:6 ,ali to je sve što su uspjeli  Huh? Huh?

Eto toliko...možda nekome bude zanimljivo za pročitati
Evidentirano

Travar
Klub: STK BROD

« Odgovor #129 : Rujna 12, 2010, 23:40:24 »

Šou, to je vrijedilo pogledati.
Evidentirano

Nije bitno koliko si puta pao, bitno je koliko si puta ustao.
 Str: 1 ... 7 8 [9]
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!