SLAST
Travnja 27, 2026, 18:37:14 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OŠB  
 Str: [1]
  Ispis  
Autor Tema: 2.KOLO  (Posjeta: 3298 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
ReBus
Moderator

Navijacica

« : Veljae 22, 2013, 23:23:06 »

Dok Matini dečki dođu kući da objavim....
SPIN - SREDANCI 5:5

Dobrih mečeva kao u priči, napeto do pucanja..i skoro je pukao jedan reket nakon izgubljenog meča u 5. setu.
Gledatelju uglavnom više nego zadovoljni viđenim.
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« Odgovor #1 : Veljae 23, 2013, 00:15:14 »

Zapisnik će pokazati činjenično stanje, ali neke stvari papir ne može dočarati.

Zapisničar: Majstorović Ivica  dobro
Ovjerovatelj zapisnika : Zorko Vedran  kava
Snimatelj:  Busija Renato
Skaut OŠB : Dabić Dario
Mnogobrojna publika znana i neznana  Tongue, neki su se najavili, ali kako su spušili karte za nogomet mislili su valjda da ne mogu doći na naš meč  Tongue
Meč pun preokreta....Za jednim stolom Sefo vodi Bernardu 2:0 , a najgori igrač 1. lige Beri 1:0 i ima 9:9  sram. Obadva meča odlaze na stranu do tada gubitnika  kk
Župan - Rosi 3:2  nemam pojma i domaćin ima prednost. Parove ostavljamo za kraj i naši mladići sigurnom igrom i pobjedama donose vodstvo Sredancima.
Nakon kratkih konzultacija moji me tjeraju u kut dvorane i ubacujemo Boksera koji nezagrijan gubi i to je 3:3
I onda kreće drama. Bernard dobiva Župana po setovima glatko, ali daleko je to od glatkog bilo  boxing
A za drugim stolom se igra meč dana.
Prvi set  Rosi dobiva u fixu, ali Bera vraća odmah na 1:1  raketar , razbija Rosija  u trećem setu...vodi 9:3 i onda se Rosi diže iz ponora i okreće taj set i vodi 2:1. U 4 setu Rosi kontrolira meč i dolazi do vodstva 10:5 , Bera je na koljenima  polupan, Rosiju iz očiju sijevaju munje, brkovi se smiju, ali neeee....sad se Bera vraća i poen za poen dobiva 15:13 .
5. set...Bera kontrolira igru, vodi po 2 poena razlike do 8:6 i tu ostaje. Rosi odlazi na 10:8. Bera servira kratku servu i Rosi vraća uz poljubac mrežice ...loptica se samo skotrljala da ju ne bi nitko vratio
Nadam se da ima snimljen jedan poen kojeg je teško dočarati, ali Bera je zabijao, a Rosi vraćao i onda Bera vuče spinčinu dijagonalno , loptica ide prema drugom stolu do prozora, Rosi i to stiže, u trku obilazi Župana i vraća lopticu koja udara u držač mrežice ...nije njegov poen ali  klanjanje klanjanje klanjanje
Domaćini su spasili bod pobjedom Ahmetovića nad Babićem i u parovima.
Mislim da se večeras imalo što vidjeti  postovanje
Evidentirano

Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #2 : Veljae 25, 2013, 22:29:33 »

CB MARTEL - AD VIDAKOVIĆ  8:2

citat:Rebus
Citat:
Zar ovi još nisu završili meč?Kad sam odlazio u pola 9 bilo je 5:1 za Martel..bar je tako Oreč rekao.

Ispričavam se Rebusu  Wink  što sam tek maloprije objavio sve ažurirane podatke sa ove utakmice i obećavam da više neću gledati i snimati Sulejmana veličanstvenoga  sram nego ću ubuduće drežditi na compu i samo čekati zapisnik i odmah ga raditi  kk

Ovo iz citata sam našao u inboxu  Grin
Evidentirano

ReBus
Moderator

Navijacica

« Odgovor #3 : Veljae 26, 2013, 10:06:50 »

A 100 EUR- koje si našao u mail-u nisi spomenuo...  Shocked
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #4 : Veljae 26, 2013, 10:54:52 »

Pa daj to čak ni ti ne bi povjerovao  lol
Evidentirano

Domacc
Administrator
Nova Liga: Sibinj
Klub: STK Sibinj

« Odgovor #5 : Veljae 26, 2013, 11:44:38 »

A 100 EUR- koje si našao u mail-u nisi spomenuo...  Shocked

Ovaj post ćemo staviti na glasanje je li najsmješniji, ali ovaj definitivno ostaje u pamćenju: http://slast.biz/smf/index.php?topic=936.msg9008#msg9008 Grin Grin

ludi rofl rofl
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #6 : Veljae 26, 2013, 12:25:53 »

Za glasanje se slažem, ali da li upit sročiti kao najsmješniji ili kao najnevjerovatniji to ne znam  Grin

Inače potpuno sam zaboravio na ovaj Berin post koji je do današnjih dana nenadjebiv  srednjaci
Evidentirano

ReBus
Moderator

Navijacica

« Odgovor #7 : Oujka 01, 2013, 09:46:11 »

Sinoć OPTIKA ZORKO - DERI BRKO, meč za poželjeti gledati...gledatelja bogme više nego se moglo i zamisliti, svi napeto iščekuju bitku. Tako je i bilo. No, većina je očekivala ekipu iz Novske kao i zadnji puta, no sinoć nisu došli.
Nekako bih izdvojio meč Zorko - Ninković jer je uspio toliko Zorka nasekirati da ga je oblio hladan znoj....šala....ali Zorko se dobro namučio, a Bajo tuče li tuče i ne odustaje....iako je bilo dosta prostora za igru, ponekad je Bajo a ponekad i Zorko došao do samih gledatelja. srećom nikom nisu sjeli u krilo  Grin.
Novajlija u Novoj ligi, Ćutuk je opravdao svoj dolazak i mora mu se čestitati na borbenosti jer je igrao poprilično bolestan. Kako bi mu protivnici tek prošli da je igrao zdrav to nećemo tako brzo saznati.
Očekivalo se da će za Brkajlije zaigrati i Žare koji se na početku žestoko zagrijavao i nakon svakog njegovog udraca ostajala rupa u stolu  Grin, ali pojedinačno nije igrao, tek u parovima, kaže, pukla tetiva..ili tako nešto...
Sigurnjak je u svom dobro poznatom stilu igrao sigurno i dobro, no to mu nije pomoglo protiv Zorka.
Gigi je također igrao svoju standardnu igru, ali previše je trava i softova bilo s druge strane stola tako da je malo zakazao.
Babler vrlo solidan u igri iako ga dugo nema na treninzima pa tim više iznenađuje svojom dobrom igrom.

Sve u svemu dobar meč, možda je rezultatski moglo biti i drugačije da se osjeti napetost, ali što je tu je...

Što se tiče zapisnika, od mene ga ne morate očekivati jer me izdala baterija na mobu kad sam ga htio uslikati, dakle...vođa Optike bi se trebao potruditi i poslati ga.
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #8 : Oujka 01, 2013, 09:59:00 »

Golubijom poštom zapisnik je došao  Wink , skorove nisam obradio, ali budem čim prije
Evidentirano

zg
Brisač Postova
Klub: STK "Obrtnička škola-Brod"

« Odgovor #9 : Oujka 04, 2013, 17:53:51 »

Mata, priča se po gradu da se opasno pripremaš za 4. kolo, ajde bolje se prihvati dimljenja, da kulin bude suh do 4. kola Smiley
Evidentirano
Bera11
Moderator

« Odgovor #10 : Oujka 07, 2013, 00:31:33 »

Zaboravih čestitati ekipi Sredanaca na bodu i sjajnom meču posebno Rosiju koji je  odigrao za 5. Bit će kost u grlu mnogim protivnicim dok nas je Bernard  prešišao sve i ne možemo mu više ništa. Još da Mata ubode koju...bit će zanimljiva borba za opstanak.
« Zadnja izmjena: Oujka 07, 2013, 06:24:03 Mata, Razlog: izmjena imena ekipe koja će biti kost heheheheh » Evidentirano
 Str: [1]
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!