Zapisnik će pokazati činjenično stanje, ali neke stvari papir ne može dočarati.
Zapisničar: Majstorović Ivica

Ovjerovatelj zapisnika : Zorko Vedran

Snimatelj: Busija Renato
Skaut OŠB : Dabić Dario
Mnogobrojna publika znana i neznana

, neki su se najavili, ali kako su spušili karte za nogomet mislili su valjda da ne mogu doći na naš meč

Meč pun preokreta....Za jednim stolom Sefo vodi Bernardu 2:0 , a najgori igrač 1. lige Beri 1:0 i ima 9:9

. Obadva meča odlaze na stranu do tada gubitnika

Župan - Rosi 3:2

i domaćin ima prednost. Parove ostavljamo za kraj i naši mladići sigurnom igrom i pobjedama donose vodstvo Sredancima.
Nakon kratkih konzultacija moji me tjeraju u kut dvorane i ubacujemo Boksera koji nezagrijan gubi i to je 3:3
I onda kreće drama. Bernard dobiva Župana po setovima glatko, ali daleko je to od glatkog bilo

A za drugim stolom se igra meč dana.
Prvi set Rosi dobiva u fixu, ali Bera vraća odmah na 1:1

, razbija Rosija u trećem setu...vodi 9:3 i onda se Rosi diže iz ponora i okreće taj set i vodi 2:1. U 4 setu Rosi kontrolira meč i dolazi do vodstva 10:5 , Bera je na koljenima

, Rosiju iz očiju sijevaju munje, brkovi se smiju, ali neeee....sad se Bera vraća i poen za poen dobiva 15:13 .
5. set...Bera kontrolira igru, vodi po 2 poena razlike do 8:6 i tu ostaje. Rosi odlazi na 10:8. Bera servira kratku servu i Rosi vraća uz poljubac mrežice ...loptica se samo skotrljala da ju ne bi nitko vratio
Nadam se da ima snimljen jedan poen kojeg je teško dočarati, ali Bera je zabijao, a Rosi vraćao i onda Bera vuče spinčinu dijagonalno , loptica ide prema drugom stolu do prozora, Rosi i to stiže, u trku obilazi Župana i vraća lopticu koja udara u držač mrežice ...nije njegov poen ali

Domaćini su spasili bod pobjedom Ahmetovića nad Babićem i u parovima.
Mislim da se večeras imalo što vidjeti