vaše je ispadanje priličan kuriozitet. Dobiješ 2 utakmice, dodaš još jedan bod
kuriozitet je zajebana riječ čim počinje sa kur... još veći kur... bi bio da smo kojim slučajem mi pobjedili Spin onda bi od 4 ekipe samo jedna ispadala, a imali bi svi 6 bodova, ali da su Mari muda bila bi Marijan. po meni je to dokaz izjednačene i zanimljive lige....
Dobro si to rekao, sad ćeš tek vidjeti što je liga

Veselim se igranju u njoj

i ne mislim da je put do pobjeda posut ružama
Šteta što gosti nisu došli u najjačem sastavu,utakmica bi sigurno bila puno neizvjesnija i time zanimljivija
Ispravak netočnog navoda, Sredanci su bili u najjačem mogućem sastavu. što bi bilo kad bi bilo napisao sam koji red prije o Mari ....
Malo o samom meču. Što reći osim čestitati boljima
Bokseru sve pohvale da je uopće stao na stol jer nije bio predviđen za igru. Pokušao je , vidio je da može prebacivati lopticu i odigrao je hrabro do kraja.
Bernard, dobio je dvije partije dok u trećoj ne znam što je bilo , dok sam ja uzeo pauzu bilo je sve gotovo.
Osobno sam znao da ne mogu puno pomoći jer ovogodišnji skorovi na to upućuju no ipak čovjek se nada, možda ubodem 33 pardona po meču i eto pobjede. No sinoć nije bio taj dan. Danijel me razbio , a Stjepko i Dalibor su me dokrajčili. Ništa novo i ništa neočekivano. Doživio sam satisfakciju jer sam potegao jedan backhand Stjepku kroz uši i publiku digao na noge i pljeskom to poprati.

Iako znam da je pljesak trajao par sekundi meni je izgledalo da se nije stišavalo 10 minuta

i sad vidim da je to bio praktično prolazak kroz špalir ljudi i ispraćaj u 2 ligu
Nekih drugih pikanterija nemam pa je to sve od mene