SLAST
Travnja 29, 2026, 12:26:51 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OŠB  
 Str: [1]
  Ispis  
Autor Tema: 7. KOLO  (Posjeta: 4641 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« : Svibnja 01, 2013, 14:37:03 »

OPTIKA ZORKO  -  ALIBI  4 : 5

U utakmici "2 na 2" dobili smo prvaka za sezonu "Proljeće 2013" a to je ekipa ALIBI   champion
2. mjesto je pripalo ekipi OPTIKA ZORKO  pehar pehar
3. mjesto i s utakmicom manje osvojila je ekipa CB MARTEL  pehar

Exteh je "osigurao" ispadanje dok su 4. ekipe kartu za ispadanje izvadile na kolodvoru s mogućnošću povrata sredstava ako izbore ostanak.
Kombinacija ima nekoliko, ali o tom potom. Spin je gotovo siguran, a povratak love od karte po svemu sudeći neće tražiti Sredanci  sram

Čestitam pobjednicima i osvajačima pehara  
« Zadnja izmjena: Svibnja 01, 2013, 14:56:36 Mata » Evidentirano

Đuka
Yoose
Moderator
Klub: STK Sibinj

« Odgovor #1 : Svibnja 01, 2013, 18:45:59 »

Čestitke nositeljima pehara.Malo čudno da ovako odigraju završnicu Huh? Huh? dvije trenutno najkvalitetnije ekipe Huh? Huh? Huh?
Evidentirano
Bera11
Moderator

« Odgovor #2 : Svibnja 07, 2013, 23:27:26 »

Spin - Exteh 6-4

* spin exteh.xlsx (30.99 KB - (downloada: 229 ).)
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #3 : Svibnja 08, 2013, 14:12:42 »

Čestitke Spinu na drvenoj medalji  Grin i sretan put Extehu i let u 2. liga svijet  leti uz poruku ne žurite eto i nas za vama samo da odradimo meč s AD Vidakovićima  biti ce dobro
Evidentirano

Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #4 : Svibnja 11, 2013, 00:22:25 »

DERI BRKO - CB MARTEL  8 : 2

čestitke Brkajlijama na pobjedi i opstanku 

Ažurirano sve... clsdtopic
Evidentirano

ReBus
Moderator

Navijacica

« Odgovor #5 : Svibnja 11, 2013, 07:53:42 »

Sinoćnji meč je bio baš revija dobrih mečeva. Rezultatski ukupno nije bilo napeto, međutim partije su bile napete a bogme i toliko lijepih poena u jednom meču nisam već dugo vidio. Žare jo po mom mišljenju sinoć bio igrač večeri a samo nijansu iza njega je bio Antonio, koji je fenomenalnom igrom pobijedio Veselka koji je također igrao izuzetno dobro. Veselkove spinove ju kupio na stolu kao da mu se loptica lijepi za reket, Veselko je tukao, napadao, ali nije ništa pomoglo
U meču sa Žaretom, Antonio je poveo 2:0 izvrsnom igrom i onda kao da se zrnce umora uvuklo u njegovu igru što je Žare znalački iskoristio i uz primjerene količine "dopinga" u vidu piva. Antonio je napadao, vukao spinove, a Žare je s 2 metra od stola i maltene pri podu tukao lopice koje su sjedale na stol prije nego bi se Antonio vratio u početni položaj...
Oreč je bio malo pod ujecajem događaja noć prije  Grin pa nije pružio svoj maksimum, Ivica je bio na svom standardnom nivou, ali pomalo nervozan tako da nije postigao neki rezultat, Gigi standardan, Bajo jako dobar. Sigurnjak nije igrao iako se zagrijavao, kaže, zaboravio gumicu za kosu pa mu smeta u igri  Grin
Iskreno mi je žao što nisam bar nešto snimio od tih mečeva jer se stvarno imalo što vidjeti. Publika je bila više nego zadovoljna.
Čestitke svim igračima na prikazanoj igri.
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #6 : Svibnja 14, 2013, 09:34:50 »

Posljednji susret 1. lige AD VIDAKOVIĆ vs SREDANCI igrati će se slijedeći tjedan dok utvrdimo točan termin.

Ovaj susret je od krucijalne važnosti za obadvije ekipe  Wink , a sve televizije su ovaj tjedan zauzete snimanjem predizbornih skupova pa smo se mi odlučili igrati malo kasnije  Grin
Kolika je važnost govori i činjenica da mu neki daju povijesne konotacije  Cool , a čak uspoređuju i sa iskrcavanjem savezničkih trupa u Normandiji  pet pet

Evidentirano

ReBus
Moderator

Navijacica

« Odgovor #7 : Svibnja 14, 2013, 11:59:06 »

Ne znam koju ekipu više poželiti u 2. ligi, zato bi najbolje bilo da dođu obje, a Exteh neka još tamo služi za napucavanje  Grin. Da i mi osjetimo kako je to kad nam neki Biber zabiberi  Grin
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #8 : Svibnja 18, 2013, 19:55:02 »

Potvrđeno je ...igra se u utorak na Budainci u 21.00 h

Pričuvni položaji za nedajbože zauzetosti doma na Budainci:

1. Podvinje  (Dom)
2. Sredanci  (Dom)
3. Sredanci pod vedrim nebom (na slici)  dobro

Evidentirano

ReBus
Moderator

Navijacica

« Odgovor #9 : Svibnja 19, 2013, 10:38:21 »

Izbor pod 3 je super...malo me jedino muči kako stavljate mrežicu  Grin Grin

Evo ti i prijedlog broj 4, publika viri kroz prozor ma gdje bili  cheer gitara rocker dijete srece weee woohoo leti

* Putni_stol_za_Matu.jpg (428.33 KB, 1342x874 - (hitova: 415 ).)
« Zadnja izmjena: Svibnja 19, 2013, 11:42:10 ReBus » Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #10 : Svibnja 21, 2013, 23:58:54 »

AD VIDAKOVIĆ - SREDANCI 7 : 3

Hinek  3/0          Vukovarac  2/1
Jurković 2/1       Babić         0/3
Mustafić 2/1       Rečić        0/3
                       + par

Zaslužena pobjeda domaćina  kojima čestitam na izborenom ostanku u liZi  , a mi s pjesmom "...putuj Selma i ne naginji se kroz prozor..." odlazimo u pakao 2. lige 
Evidentirano

Stjepko
Nova Liga: AD VIDAKOVIĆ
Klub: STK STRMAC

« Odgovor #11 : Svibnja 22, 2013, 08:48:08 »

Šteta što gosti nisu došli u najjačem sastavu,utakmica bi sigurno bila puno neizvjesnija i time zanimljivija zq malobrojnu publiku.Sezona je gotova,čestitke osvajačima trofeja u obje lige,ekipama Exteha i Sredanaca više sreče i povratak u prvu ligu.
Evidentirano
stjepan
Moderator
Nova Liga: LUTALICE
Klub: STK SLAVONSKI BROD

« Odgovor #12 : Svibnja 22, 2013, 13:37:58 »

a mi s pjesmom "...putuj Selma i ne naginji se kroz prozor..." odlazimo u pakao 2. lige 

wellcome  Dobro si to rekao, sad ćeš tek vidjeti što je liga  pice

Inače, baš gledam,  kava vaše je ispadanje priličan kuriozitet. Dobiješ 2 utakmice, dodaš još jedan bod (remi) pride, a na kraju predzadnji, nije bilo dovoljno za opstanak  nemam pojma . Gadno je ispasti iz lige, poslije se teško vratiti ...  biti ce dobro   
Evidentirano

Nisi prestao igrati zato što si ostario, već si ostario zato što si prestao igrati ...
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #13 : Svibnja 22, 2013, 14:34:58 »

Citat: stjepan
vaše je ispadanje priličan kuriozitet. Dobiješ 2 utakmice, dodaš još jedan bod

kuriozitet je zajebana riječ čim počinje sa kur... još veći kur... bi bio da smo kojim slučajem mi pobjedili Spin onda bi od 4 ekipe samo jedna ispadala, a imali bi svi 6 bodova, ali da su Mari muda bila bi Marijan. po meni je to dokaz izjednačene i zanimljive lige....

Citat: stjepan
Dobro si to rekao, sad ćeš tek vidjeti što je liga  pice

Veselim se igranju u njoj  dobro i ne mislim da je put do pobjeda posut ružama

Citat: Stjepko
Šteta što gosti nisu došli u najjačem sastavu,utakmica bi sigurno bila puno neizvjesnija i time zanimljivija

Ispravak netočnog navoda, Sredanci su bili u najjačem mogućem sastavu. što bi bilo kad bi bilo napisao sam koji red prije o Mari ....

Malo o samom meču. Što reći osim čestitati boljima  Cestitamo
Bokseru sve pohvale da je uopće stao na stol jer nije bio predviđen za igru. Pokušao je , vidio je da može prebacivati lopticu i odigrao je hrabro do kraja.
Bernard, dobio je dvije partije dok u trećoj ne znam što je bilo , dok sam ja uzeo pauzu bilo je sve gotovo.

Osobno sam znao da ne mogu puno pomoći jer ovogodišnji skorovi na to upućuju no ipak čovjek se nada, možda ubodem 33 pardona po meču i eto pobjede. No sinoć nije bio taj dan. Danijel me razbio , a Stjepko i Dalibor su me dokrajčili. Ništa novo i ništa neočekivano. Doživio sam satisfakciju jer sam potegao jedan backhand Stjepku kroz uši i publiku digao na noge i pljeskom to poprati.  Iako znam da je pljesak trajao par sekundi meni je izgledalo da se nije stišavalo 10 minuta  Grin i sad vidim da je to bio praktično prolazak kroz špalir ljudi i ispraćaj u 2 ligu

Nekih drugih pikanterija nemam pa je to sve od mene  postovanje
Evidentirano

Str: [1]
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!