SLAST
Travnja 17, 2026, 14:54:37 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OŠB  
 Str: [1]
  Ispis  
Autor Tema: Najnovije odluke predsjedništva?! ostatka Lige SLAST  (Posjeta: 7983 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Domacc
Administrator
Nova Liga: Sibinj
Klub: STK Sibinj

« : Oujka 08, 2012, 16:12:32 »

Zahtjevom gosp. Štetića (predsjedništva?!) da se uklone SVI dosadašnji postovi koji imaju ikakve veze sa Ligom SLAST i da se promijeni naziv foruma (možda misli na domenu, ne znam) jer ima DIO naziva kao "službena" web stranica (domena) same Lige SLAST pa mislim da je red je da dam nekoliko odgovora:

1. Domena je KOMERCIJALNA I MEĐUNARODNA .biz i nema veze sa DOMENOM NITI WEB PROSTOROM LIGE SLAST - liga-slast.hr (točan puni naziv foruma je SLAVONSKI STOLNI TENIS - slast.biz)
2. OVAJ forum je oduvijek smatran kao NESLUŽBENI u svezi lige - Slavonska Liga Amatera Stolnog Tenisa (SLAST) i SVI postovi su pisani DOBROVOLJNO!!! Nijedan član foruma nije prisiljavan da se registrira, piše rezultate, niti komentare!
3. To što su forum članovi udruge financirali do sada (3 godine - 150kn, 190kn i 250kn ako me sjećanje dobro služi) ne znači da ga je financiralo predsjedništvo udruge SLAST nego SVI članovi te udruge
4. Forum SLAST je napravljen prije "službene" web stranice Lige SLAST i nema nikakve namjere u otuđivanju dijela imena (domene) Lige SLAST
5. Nikome nije bilo zabranjeno da napravi "službeni" forum Lige SLAST na "službenim" web-stranicama kao što npr. STK-OŠB ima svoj forum (jako mlad forum koji već sada broji 50 članova i 5000 poruka)!
6. Neću se ponavljati pa ću samo citirati napisano u studenome prošle godine kome je namjenjeno, kako i zašto:

Imaju tri stavke vezane uz forum, odnose se na prvu rečenicu privatne poruke koju sam poslao moderatorima na zamolbu Travara, a na koje ja mogu kao Administrator dati odgovor ili pojašnjenje:
1. Forum nije namjenjen ligi SLAST, nego prvenstveno članovima (igračima) kako bi se omogućio brži protok informacija o rezultatima i svemu ostalomu što spada pod lige SLAST, apsolutno, ali i Superligi, 1., 2., 3. i 4. HL. Nije ograničen svojim sadržajima iako je prvenstveno namjenjen stolnom tenisu! Ako bude potrebe, otvoriti će se tema i za pecanje.
2. Članovi lige ga plaćaju 250kn godišnje (za razdoblje 7/2011-7/2012, ranije je bilo oko 190kn godišnje), što je mjesečno 20.83kn!*
3. Liga NIJE vlasnik foruma. Odmah da bude jasno. Na info o domeni sve piše, pa koga zanima: http://publicdomainregistry.com/whois/ - potrebno upisati pod domain name: "slast.biz" bez navodnika naravno i sigurnosni kôd koji se pojavi pod security key.

*Osobno ne gledam tih plaćenih 250kn kao PREUZIMANJE VLASNIŠTVA nad forumom nego SEBI neku minimalnu naknadu (ponavljam: 20.83kn mjesečno, što je dnevnica od 70 lipa) za trud oko foruma.
Evidentirano
zg
Brisač Postova
Klub: STK "Obrtnička škola-Brod"

« Odgovor #1 : Oujka 08, 2012, 17:53:02 »

Još jedna u nizu glupih, devastirajućih i beznačajnih odluka... Meni, kao vjerujem i većini, više je pun k... , odluka "predsjedništva". No, budimo strpljivi, stvari će krenuti i krenule su znatno na bolje. Sve ide svojim tokom. Ovo nije vrijedno komentara... Samo se nadam se da neće biti poteza očajnika...
Evidentirano
Bera11
Moderator

« Odgovor #2 : Oujka 08, 2012, 23:27:55 »

A kome da se mi obratimo u svezi laptopa Lige Slast koji smo i mi dijelom financirali, kome da se obratimo  u svezi digiltalnog fotoaparata Lige koji smo i mi dijelom financirali, kome da se obratimo u svezi stola za stolni tenis Lige Slast koji trune u Mjesnom domu A. Mihanović koji smo i mi dijelom financirali...
Od Lige Slast ne tražimo  ništa, samo nas ostavite na miru...
Svako sudjelovanje smo plaćali i to dobro, 400 +100 za kup na koji i ne moraš doći!
Svako pojedinačno prvenstvo smo plaćali 40 kn, bez obzira što smo platili kotizaciju, pa se pojavio Top igrač, ponovo 40 kn...pa turniri  u Domiju koji se boduju za rang listu Lige, opet 40 kn.
Svi igrači  naše Lige mogu igrati Ligu Slast bez disciplinskog progona, možete na forumu napisati što hoćete, neće Vam nitko ništa, ovdje smo samo da igramo stolni tenis bez presinga.
Ako imate jedan stol, nema problema igrat će se na jednom, nema verifikacije dvorana.
Svaki trud oko pronalaska prostora za stolni tenis je za pohvalu pa bio to i prostor za jedan stol.
Na ovome forumu neće biti nikakvog vrijeđanja Lige Slast, niti ćete se ovdje voditi rasprava o Ligi Slast.
Samo Vas molim ostavite nas na miru...
« Zadnja izmjena: Oujka 08, 2012, 23:28:41 Bera11 » Evidentirano
stjepan
Moderator
Nova Liga: LUTALICE
Klub: STK SLAVONSKI BROD

« Odgovor #3 : Oujka 09, 2012, 00:30:45 »

Osobno se ne kanim više živcirati sa ligom SLAST i sa njenim vodstvom tko god ga činio i kako god se zvalo. Kao niti sa njihovim potezima, djelima, zahtjevima itd. To toplo savjetujem i drugima, nikome ne treba čir na želucu od ovih događanja i provokacija. Budući smo se "razdružili", mislim da je to najbolje napraviti baš u svakom segmentu. Pa tako i u virtualnom odnosno internetskom segmentu. Mislim da nova liga treba imati svoj vizualni identitet odnosno svoju web stranicu s forumom. Za web stranicu STK OŠB plaćamo godišnje zakup domene 150 kuna. Što je ništa spram činjenice da sam za igranje sezone u Slastu zajedno sa svojom ekipom plaćao više od 3 godine zakupa domene. A koliko nas je ekipa bilo... Uz troškove domene ide još web dizajn stranice što mislim da ne bi trebao biti problem. A laptope, kompiće, fotiće i mobiće manje više imamo svi i ne treba ništa kupovati. Bit će fotki i snimaka koliko hoćeš. Evo, Rebus ne treba niti igrati novu ligu, ionako mu bolje ide snimanje ...  srednjaci

Neka predsjedniku i predsjedništvu Slasta ostane i laptop i digitalni fotoaparat i stol i sav novac od sezone i domena i logo i web stranica, neka mu (im) sve ostane - samo da nas ostavi na miru. Zato mislim da nam se najbolje maknuti odavde i krenuti od početka, baš u svakom segmentu pa tako i ovom internetskom - forumskom.
Evidentirano

Nisi prestao igrati zato što si ostario, već si ostario zato što si prestao igrati ...
ReBus
Moderator

Navijacica

« Odgovor #4 : Oujka 09, 2012, 08:28:04 »

Osobno se ne kanim više živcirati sa ligom SLAST....
Evo, Rebus ne treba niti igrati novu ligu, ionako mu bolje ide snimanje ...  srednjaci

biti ce dobro za tebe...onda se nemoj živcirati.
Moje je mišljenje na tragu Domčevog, čemu rušiti "spomenike". Zašto se ne bi znalo što se dešavalo i kako je nešto nastalo i prestalo, a bolji tenis se sigurno neće igrati ako se napravi još jedan forum.
Ja sam više zainteresiran da se u dvorani Vijuš dobije neki prostor za treniranje pa da se u tom smjeru nekako napregnemo.
Što se tiče snimanja...kupi mi kameru već jednom...onu prostotu na kraju reda bolje ne komentirati, sram te bilo da te bilo, ja sam prefin za tako nešto  Grin
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« Odgovor #5 : Oujka 09, 2012, 10:22:24 »

Noli turbarecirculos meos!

Još davno je Arhimed rekao rimskom vojniku dok ga je probadao kopljem:
"momčino,uzmi moj "leptop" i ne diraj moje postove,sačuvaj ih za generacije koje dolaze"  Wink

Tako i ja...zar baciti u vjetar moju "zbirku"?To je kao da uništite Ivanine "Priče iz davnine"

Potpisujem izlaganje velikom mislioca naših dana Bere  Tongue 

Inače se više uopće ne sekiram raznoraznim odlukama i naputcima pa tako i ovu smatram jednom u nizu samoozlijeđivanja koljenom u jaja.
Evidentirano

rakun
Nova Liga: Posavac
Klub: STK Posavac - Kaniža

GOSPODIN moj i BOG moj !!!

« Odgovor #6 : Oujka 09, 2012, 13:02:47 »

Citat:
Inače se više uopće ne sekiram raznoraznim odlukama i naputcima pa tako i ovu smatram jednom u nizu samoozlijeđivanja koljenom u jaja.
postovanje lol lol lol
Evidentirano

Nije bitno što kaže,nego je bitno TKO kaže!
zg
Brisač Postova

« Odgovor #7 : Oujka 09, 2012, 13:52:11 »

Rebus, nije mi jasno sto to vidite u tom Vijusu...  Huh? Cool Mislim da je puno bolje, lakse, jeftinije da se pronade neki "kutak" za stolni tenis. No, treba malo skupiti ljude, mrdnuti se, kupiti stol... Za mene je Vijuš nužno "zlo" tj. zadnja opcija. Evo primjer u Podvinju, pa nije se samo od sebe našlo  Wink Puno toga mi se ne sviđa tamo od uvjeta (stolovi, pločice, svjetlo, zimi hladno itd.), što sam već rekao uživo, ali eto, atmosfera, dobri ljudi nekako sakriju ne baš stolnoteniske uvjete za igru... Negdje su bolji uvjeti, negdje lošiji, nema tu problema, kako je tako je, ali mislim da treba što više težiti boljem.
Evidentirano
ReBus
Moderator

Navijacica

« Odgovor #8 : Oujka 09, 2012, 14:25:17 »

Ne vidim ja ništa posebno, osim što je tamo dvorana i koliko sam saznao trebao je biti jedan prostor određen za stolni tenis, ali ga je onda netko nekom čudnom odlukom prenamijenio u nešto sasvim drugo. Ne govorim o prostoru uz kuglanu.
A koliko sam vidio i sam gledajući kroz stakla toliko još ima nezavršenih prostora koji bi se mogli urediti za taj sport, ali netko bi to trebao pokrenuti.
Svi znamo da na pločicama baš nije najugodnije igrati. Dobro društvo pomaže u svemu pa i u tome da se neke manjkavosti zanemare. Školarci još imaju kakav takav izbor, dok rekreativci baš i nemaju. A imati na jednom mjestu recimo 5 stolova i 10-12 ljudi s kojima se može izmjenjivati u igri je ipak nešto drugo.
No, to je samo moje viđenje stvari.
Evidentirano
ReBus
Moderator

Navijacica

« Odgovor #9 : Oujka 09, 2012, 14:30:59 »

Inače...izašao je i Bilten 17...
Evidentirano
Bera11
Moderator

« Odgovor #10 : Oujka 09, 2012, 14:41:27 »

rekli smo nećemo više o tome...
Evidentirano
zg
Brisač Postova

« Odgovor #11 : Oujka 09, 2012, 18:16:38 »

Tako je Bera !
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #12 : Oujka 09, 2012, 19:38:46 »

Držite se naslova teme..za Vijuš otvorite novu ako uopće treba.
Evidentirano

Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #13 : Oujka 09, 2012, 23:23:04 »

Javljali su mi se danas dečki s upitom "što je s forumom?"
Naime oni su na forum išli preko stranice lige tj klikom na link koj je od danas valjda ugašen.

Mi koji idemo direktno na "slast.biz" nemamo nikih problema  Wink
Evidentirano

Str: [1]
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!