SLAST
Travnja 27, 2026, 12:38:30 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OŠB  
 Str: [1] 2
  Ispis  
Autor Tema: 4. KOLO  (Posjeta: 7809 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« : Oujka 19, 2013, 18:19:48 »

ALIBI - SREDANCI večeras u 21.00 Budainka će "gorjeti"

Provokatori iz Alibija zovu cijeli dan, ne daju mi spavati i odmoriti pred ovaj krucijalni meč za obje ekipe. Aki me nije zvao godinu dana , a danas već 3 put i mislim da to nije sve  jesi lud?! , o Dariu da ne pričam , trkelja ko navijen  blabla.
I obavezno ispituju u kojem sastavu dolazimo, pa u istom jbg ...tko je na spisku ima pravo igrati. Ja očekujem da su svi protivnici na dispoziciji i da kreću u sastavu Dabić, Kraljević i Smuda dok sa strane Akan podjebava  Grin i na taj način donosi po set svojem igraču
Mislim da ih najviše brine koliko ću ja mečeva igrati, jer eto ako igram sve to je 3:0 za njih  pet, ali neka se ne iznenade ako im moja kost zapadne u grlu  nema sanse
Evidentirano

ReBus
Moderator

Navijacica

« Odgovor #1 : Oujka 19, 2013, 23:21:32 »

ALIBI - SREDANCI večeras u 21.00 Budainka će "gorjeti"

Mislim da ih najviše brine koliko ću ja mečeva igrati, jer eto ako igram sve to je 3:0 za njih  pet, ali neka se ne iznenade ako im moja kost zapadne u grlu  nema sanse

Bogme, nekima je zapela kost večeras a nekima mješana pizza  Grin Grin
Evidentirano
Domacc
Administrator
Nova Liga: Sibinj
Klub: STK Sibinj

« Odgovor #2 : Oujka 20, 2013, 00:05:30 »

Tko je koga  lud?! ?
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #3 : Oujka 20, 2013, 00:18:10 »

ALIBI - SREDANCI 6:4

Pisao sam zapisnik da ga objavim čim prije .
Fantastična prezentacija obadvije ekipe  Wink
Možda će netko posumnjati u neke rezultate ili nedajbože da se nije ni igralo, ali puna galerija gledatelja i snimateljsko oko Rebusa će dokazati suprotno  pet pet
Vijest dana je da sam čak i ja upisao pobjedu  naravno naravno znao sam ja da ne mogu vječno gubiti   nema sanse nema sanse

Nastavak..... mislim da je ovo ono što se traži. Iće i piće  pice , a rezultat kakav bude . Dok smo se zagrijavali Dario je razvlačio tijesto za pizzu  pet Jadničak mislio me dobiti s keceljom oko pasa, ali naletio je na volej  lud?!
Akan je ponovno dokazao svu svoju raskošnost i repertoar udaraca i djelovao je nepobjedivo  Cestitamo
Ivičine zapisničarske sposobnosti su sad već dovedene do savršenstva, kao i Rebusove snimateljske i nema više  nema sanse zajebancije kod brojanja poena. Ako se što zakuha ide se na binu i odmah pregledava snimak i broje poeni  naravno
Parove smo igrali na kraju i ja sam poslao mladiće da briju po pizzi misleći da je rezultat izvjestan , a sad vidim da nije bio  jesi lud?! poop no tako je to kad se upustiš u laprdanje sa Akijem .
« Zadnja izmjena: Oujka 20, 2013, 01:00:40 Mata » Evidentirano

Patak
Nova Liga: POSAVAC
Klub: STK Posavac-Kaniza

« Odgovor #4 : Oujka 20, 2013, 10:44:56 »

ALIBI  -  SREDANCI     6 :  4

Sve čestitke Alibiju na pobijedi. pehar.
Međutim čestitam ekipi Sredanaca na velikoj borbenosti, borba.
Kroz zapisnik se vidi da je bilo borbe do jaja,pa nije ni čudo Uskrs ide.
Akan  se vraća u mlade dane,i neda nikome više da ga pobijedi,u  Table Tennis,
Vjeko je izgubio dvije partije,dao bi se kladiti da je iskočio iz auta čim je došao sa puta i uzeo reket
tako da je umjesto stola vidio cestu,a u ruki umjesto rekata držao volan. nemam pojma.
Što se tiče Darija,dobio je Rosija i Vukovarca,ali ga je stari jarac i indijanski mudrac  lud?!.
Naravno ima tu svega,poznavajući Darija ljuticu igrao je fer plej što je i ljudski od njega,ali kobra je to odmah iskoristio u svoju korist,
i tako napravio povijesnu pobijedu,o kojoj će se dugo pričati. naravno.
Sada sam se uvijerio da Dariu nije bitan skor, i koji će biti na listi,nego stvarno dečko igra za svoju dušu,i gleda da nepovrijedi i uništi protivničku dušu.  nema sanse..
A ti Mata,čovijek ti dao mali prst,a ti mu otkinuo cjelu ruku,gori si od Pic Bula. sram.
Moram malo laprdati,svi čitaju a malo se toga piše. blabla.
Pozdrav svima, postovanje.
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #5 : Oujka 20, 2013, 11:02:20 »

Vjeko je izgubio 3 meča , a došao je s puta i igranja nogometa i izgledao je kao pregažen, a ovi moji to iskoristili  Wink

O Akanu je sve rečeno no moram napisati i to da je Aki nakon meča inzistirao da Majstor pored našeg rezultata napiše JEDVA i kaže da nije igrao teži meč još od 1975  kk. Na žalost ja takvu rubriku nemam u svojim tablicama pa nisam to mogao napisati no imam original zapisnik pa mogu dati na uvid onima koji žele  clsdtopic

Što se tiče Daria i tu si sve u pravu pa i ono za mali prst  Grin imam 2:0 i 9:9 , servis i sve prospem i onda patnja do kraja  znoj. u 5. setu Dario kaže da je 7:5 za mene , Rebus viče s bine 8:6 i ja da prekinem tu svađu kažem 9:5 ne želeći ukrasti nego mi se tako učinilo.
Jutros mi Rebus javlja da je pregledao snimak i kaže da je bilo 8:6  sram
Ispričavam se Dariu na "krađi", ali ionako nije imalo utjecaja jer vidim da je završio na 6 poena tako da eto ako treba mogu mu upisati i taj jedan "ukradeni" opet je izgubio  pet Cestitamo
Evidentirano

zg
Brisač Postova
Klub: STK "Obrtnička škola-Brod"

« Odgovor #6 : Oujka 20, 2013, 11:32:16 »

Hahaha lol Dobri ste u laprdanju, nema šta.  rocker klanjanje

Mata je izvrsno igrao  rocker, što je je, samo reket mu je nešto slabašan, nema snage u udarcu  doh. On ju spuca svom snagom, a loptica spora. To me sjebalo prva dva seta jer sam se naučio na jače udarce, s puno rotacije, a ovo sve nešto ništa  nema pojma. Tako da sam zaključio da Mata ne bi mogao biti boksač, nema snage u ruci, ni aperkatom ne bi nikog ozljedio, a mislio sam da je snažan ko bik, eh. Drugo, moja trava traži spin, a kod starog jarca/indijanskog mudraca nema spina ni na vidiku  nema sanse. Ima neke čudne samouke udarce, a sve pada na stol nekom poluparabolom.
Malo sam jučer bio deprimiran zbog loše igre protiv Mate, i kad sam kući došao, stavio sam mahune podgrijati, odem u dnevnu sobu pogledati tv, kad ono, osjetim neki dim, nešto zagorjelo,  nažalost, ono moje mahune...  doh Kako od mahuna ništa nije bilo, na šnitu kruha sam stavio masti, crvene paprike i soli  kokice. Ali nije bilo fino, moram od Mate nabaviti prave domaće masti, tu sam čuo da je ekspert u pravljenju čvaraka (čvarčića).

« Zadnja izmjena: Oujka 20, 2013, 12:01:20 zg » Evidentirano
Domacc
Administrator
Nova Liga: Sibinj
Klub: STK Sibinj

« Odgovor #7 : Oujka 20, 2013, 13:49:11 »

Mata je otrov. Bira protivnike... Grin Grin reket

no imam original zapisnik pa mogu dati na uvid onima koji žele  clsdtopic
Inzistiram na original zapisniku, ovjeren kod javnog biljeznika. baeh
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #8 : Oujka 20, 2013, 16:10:40 »

Citat: Domacc
Inzistiram na original zapisniku, ovjeren kod javnog biljeznika. baeh

Zapisnik u privitku  dobro

Citat: zg
samo reket mu je nešto slabašan, nema snage u udarcu  doh.

Daj ne hebi, stavio sam sporiju kombinaciju guma da se malo izigramo  Table Tennis i da vratiš koju lopticu  Wink čovječe forehand guma mi je bila 0,9 mm, ali sjećam se da mi nisi mogao ni jednu lopticu vratiti kad gruvam  raketar raketar s bržom gumom.

Citat: zg
a kod starog jarca/indijanskog mudraca nema spina ni na vidiku  nema sanse. Ima neke čudne samouke udarce, a sve pada na stol nekom poluparabolom.

Nisam znao da moram igrati kako tebi paše  poop slijedeći put mi reci  biti ce dobro

* Zapisnik.pdf (102.94 KB - (downloada: 225 ).)
Evidentirano

zg
Brisač Postova
Klub: STK "Obrtnička škola-Brod"

« Odgovor #9 : Oujka 20, 2013, 23:43:11 »

Sva 4 meča ovih dana (od ponedjeljka do danas), rezultat je 6:4. Tako da prognoziram da će u petak isto biti 6:4 za Optiku protiv AD Vidakovića.
Evidentirano
Stjepko
Nova Liga: AD VIDAKOVIĆ
Klub: STK STRMAC

« Odgovor #10 : Oujka 21, 2013, 08:21:49 »

Kad već spominješ,iako nije prava rubrika,taj meč je danas u Podvinju u 19,00.Za rezultat ćemo vidjeti,dolaze skoro svi članovi ekipe,ja sam,kao najlošiji igrač lige,zadužen samo za kemijanje.
Evidentirano
ReBus
Moderator

Navijacica

« Odgovor #11 : Oujka 21, 2013, 09:40:13 »

ALIBI  -  SREDANCI     6 :  4
Što se tiče Darija,dobio je Rosija i Vukovarca,ali ga je stari jarac i indijanski mudrac  lud?!.
Naravno ima tu svega,poznavajući Darija ljuticu igrao je fer plej što je i ljudski od njega,ali kobra je to odmah iskoristio u svoju korist,
i tako napravio povijesnu pobijedu,o kojoj će se dugo pričati. naravno.

Evo...kako je Mata "poderao" Daria, ali da Mata nije smazao prije meča pola jumbo pizze ne bi ništa bilo od toga, a tek baletni pokreti za vrijeme igre...eeeee..  lol potrcanko cheer

http://www.youtube.com/watch?v=aSfqsgyIUQM&feature=youtu.be

Ovaj puta video ima i zvuk...to se treba čuti  Grin Grin
« Zadnja izmjena: Oujka 21, 2013, 09:54:49 ReBus » Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #12 : Oujka 21, 2013, 10:32:45 »

Citat: ReBus

Daj malo uskladi taj zvuk kad ga već ima....ja pijem vodu, a loptica klokoće po stolu  Tongue....pa se čuje psovka, a ni servirao nisam  sram

Nego da pitam, zar to u Kaniži nije još svanulo jutro  Grin dobio sam sinoć rezultat i ništa više . Evo kiša pada, dušu dalo za upisivanje zapisnika, a ja ga nemam.
A večeras stižu još 2 nova  clsdtopic
Evidentirano

ReBus
Moderator

Navijacica

« Odgovor #13 : Oujka 21, 2013, 11:07:45 »

Daj malo uskladi taj zvuk kad ga već ima....ja pijem vodu, a loptica klokoće po stolu  Tongue....pa se čuje psovka, a ni servirao nisam  sram

Sredio bih ja da je do mene, ali nije do mene već do konvertera. No kad dignem sve što je snimljeno, tamo će valjda biti dobro.
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #14 : Oujka 21, 2013, 23:23:16 »

CB MARTEL - OPTIKA ZORKO 1:9

Sve je na svom mjestu pa pogledajte  pet

Sredio bih ja da je do mene, ali nije do mene već do konvertera.

Pa kad mu nisi objasnio ni tko je tko  Tongue , a i pričao sam sa sudionicima meča i gledateljima izgleda da si ti to sve i usporio  nema sanse meni je to sve uživo izgledalo da mi letimo  leti , a na snimci ko obični rekreativci  sram
Evidentirano

Str: [1] 2
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!