SLAST
Svibnja 13, 2026, 21:42:10 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OŠB  
 Str: [1] 2
  Ispis  
Autor Tema: KVALIFIKACIJE ZA ULAZAK U 1. HL ISTOK  (Posjeta: 4353 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« : Travnja 26, 2013, 18:30:10 »

Prema neslužbenim podacima domaćinstvo je dodijeljeno STK Sisak i to ždrijebom  .

http://www.hsts.hr/images/stories/PDF/01%20PROPOZICIJE%20201213/prop_1213_1hlmi_kvalifkkacije.pdf
« Zadnja izmjena: Travnja 26, 2013, 22:06:55 Mata » Evidentirano

Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #1 : Travnja 26, 2013, 22:10:44 »

POZIV I PROPOZICIJE ZA NASTUP NA KVALIFIKACIJSKOM TURNIRU ZA POPUNU
1.HL MUŠKI ISTOK

1. ORGANIZATOR :       STK SISAK

2. VRIJEME ODRŽAVANJA NATJECANJA :       petak-nedjelja 03.-05.05.2013. s početkom u petak u 15:00 sati

3. MJESTO ODRŽAVANJA NATJECANJA :        Stolnoteniska dvorana ŠRC Zibel, Augusta Cesarca bb

4. PRAVO NASTUPA :   temeljem plasmana u 2.HL i 1.HL u sezoni 2012/13 pravo nastupa stekle su slijedeće ekipe :

Regija Istočna Slavonija :                      HSTK LOKOMOTIVA Vinkovci
                                                        STK PETROVCI
Regija Zapadna Slavonija                       STK GRANIČAR Slavonski Brod
                                                       STK SISAK
Regija Sjeverna Hrvatska                      STK PODRAVKA SUPERSPRINT II Koprivnica
                                                       STK PUTJANE Čakovec
Plasman u 1.HL :                                 STK STARR Varaždin

5. NAČIN IGRANJA :     Kvalifikacijski turnir će se igrati jednostrukim bod sustavom do četvrte pobjede jedne ekipe.
Turnir se igra u skladu s odredbama Pravilnika o sustavu natjecanja i Pravilnika o organizaciji. natjecanja HSTS-a.

6. PLASMAN :
redoslijed će se određivati brojem osvojenih bodova. Ako dvije ili više ekipa osvoji jednak broj bodova, plasman će se određivati samo iz rezultata međusobnih susreta ekipa s jednakim brojem bodova. Tri (3) prvoplasirane ekipe s ovog turnira stiječu pravo nastupa u 1. HL muški-istok u sezoni
2013/14.

7. PRIJAVE :                    moraju stići najkasnije do UTORKA 30.04.2013. do 14:00 sati. Nakon navedenog roka prijave se više neće prihvaćati. Prijava se vrši isključivo pismenim putem na slijedeći
broj faxa :   01 301-2328  ili na slijedeću e-mail adresu : hsts.prijave@gmail.com.

8. PRIJAVNINA :            iznosi 500,00 kuna po prijavljenoj ekipi, a uplaćuje se organizatoru prije početka natjecanja.

9. ŽDRIJEB :                    ždrijeb će se održati u utorak u 14:00 sati u prostorijama HSTS-a

10. SATNICA :                   odredit će se nakon izvršenog ždrijeba

11. STOLOVI :                   Butterfly

12. LOPTICE :                    Butterfly bijele

13. NAGRADE :                organizator će športskim nagradama nagraditi tri najbolje plasirane ekipe

14. DELEGAT HSTS-a :    delegat HSTS-a i vrhovni sudac na turniru odredit će se naknadno

15. SMJEŠTAJ :                 Hotel Panonija - cca 10 minuta autom od dvorane
Restoran-prenoćište "Bijela lađa" - cca 3 minute autom od dvorane

16. KONTAKT OSOBA:    Kontakt osoba organizatora -Gordan Terzić - 098/946-5701

NATJECATELJSKA KOMISIJA HSTS-a
« Zadnja izmjena: Travnja 27, 2013, 08:39:20 Mata » Evidentirano

Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #2 : Travnja 30, 2013, 20:04:55 »

KVALIFIKACIJE ZA POPUNU 1.HL - MUŠKI ISTOK                                                                                                                                   SISAK, 04.-05.05.2013.

1.kolo - 04.05. 10:00                                                                                                          
STK PODRAVKA 2 SUPERSPRINT     -    STK STARR Varaždin  0:4              
STK GRANIČAR Slavonski Brod                 -    STK SISAK      4:1
 2.kolo - 04.05. 15:00
STK STARR Varaždin        -  STK SISAK                             4:0    
STK PODRAVKA 2 SUPERSPRINT     -    STK ŠENKOVEC         4:2
3.kolo - 04.05. 18:00                                                                                                        
STK ŠENKOVEC   -    STK STARR                             0:4                         
STK GRANIČAR    -    STK PODRAVKA 2 SUPERSPRINT  3:4

4.kolo - 05.05. 10:00
STK PODRAVKA 2 SUPERSPRINT   -    STK SISAK        4:1           
STK ŠENKOVEC           -                  STK GRANIČAR   4:3
5.kolo - 05.05. 14:00
STK GRANIČAR    -    STK STARR                     0:4
STK SISAK   -    STK ŠENKOVEC         0:4           
« Zadnja izmjena: Svibnja 05, 2013, 23:11:01 Mata, Razlog: Dodani svi rezultati » Evidentirano

zg
Brisač Postova
Klub: STK "Obrtnička škola-Brod"

« Odgovor #3 : Svibnja 04, 2013, 19:27:41 »

Večeras bi neki mogli izboriti plasman u 1. HL-u. Nadam se da će to biti Graničar  Smiley

« Zadnja izmjena: Svibnja 04, 2013, 21:13:30 zg » Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #4 : Svibnja 04, 2013, 21:46:11 »

Evidentirano

Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #5 : Svibnja 05, 2013, 14:36:00 »

Na žalost Graničar je ponovno izgubio 3:4  Angry Sad i sad ga teoretski može spasiti samo Sisak pobjedom nad Šenkovcem
Evidentirano

Đuka
Yoose
Moderator
Klub: STK Sibinj

« Odgovor #6 : Svibnja 05, 2013, 14:54:59 »

Sinoć sam razgovarao sa Terzićem i bio je uvjeren da je Graničar uz STARR favorit za ulazak u prvu ligu.Očito da su ekipe iz sjeverne regije kvalitetnije od nas i da će sve ući u viši rang.Jedina šansa Graničaru po meni je da neka od tih ekipa odustane i da kao Virovitica vidi prvu ligu.
Evidentirano
zg
Brisač Postova

« Odgovor #7 : Svibnja 05, 2013, 15:36:42 »

Mislim da je kvalitet Podravke i Šenkovca u rangu s Graničarom, presudila je trenutna forma, sreća, taktika, ali i te ekipe su "mudrije". Pod tim mislim da dovode igrače sa strane. Npr. Podkrajac je kadet, iz Varaždina je, igrač IGEE, a evo sad je igrao za Šenkovec. Golob igra za RR STAR isto iz IGEE, a Hrelec je igrao za Sračinec (IGEA). Graničaru je malo nedostajalo, ali nažalost to nitko ne pita. Hipotetski, da je za Graničar igrao neki jači igrač iz 2. lige (npr. Cikojević, Zorko), to bi druga priča bila. Činjenica je da se sve ekipe tamo pojačavaju i posuđuju jedan drugom igrače, raštrkani su, dok kod nas nije tako.

Božo je prvi meč dobio Šimona Eugena, drugi meč je Jurinić izgubio 3:1 Balića, treći meč je Pejo izgubio od Podkrajca, Graničar je par dobio, i po meni ključan meč, Jurinić gubi 3:2 od Šimona Eugena, Božo dobiva Podkrajca, a zadnju Pejo gubi 3:1 od Balića. To je 4:3 za Šenkovec
« Zadnja izmjena: Svibnja 05, 2013, 15:37:26 zg » Evidentirano
Đuka
Yoose
Moderator

« Odgovor #8 : Svibnja 05, 2013, 15:53:26 »

Granicar-STARR 0-4
Sisak-Senkovec 0-4
Evidentirano
Đuka
Yoose
Moderator

« Odgovor #9 : Svibnja 05, 2013, 16:17:19 »

Činjenica je da se sve ekipe tamo pojačavaju i posuđuju jedan drugom igrače, raštrkani su, dok kod nas nije tako.

Zašto je tako ima više razloga.Jedan koji ja znam je da su pojedini klubovi dovoljni sami sebi.Kada sam svojedobno pitao Latina da nam posudi mladog igrača koji bi kod nas u drugoj ligi igrao rekao mi je da OŠB nema tu praksu da posuđuje svoje igrače na dvojnu reistraciju.Poslije toga sam doveo Vedrana Zorka i dosta pojedinaca mi je reklo što će mi on,a danas bi ga htjelo puno ekipa vidjeti kod sebe makar samo da nas oslabe.Zašto je tako to neka se pitaju oni koji se  ne mogu dogovoriti oko ovakvih sitnica.
Evidentirano
zg
Brisač Postova

« Odgovor #10 : Svibnja 05, 2013, 16:36:00 »

Slažem se da ima više razloga. Svojevremeno je Obrtnička imala dobar raspored ekipa, i cilj je bio da Garić i Jurković, uz mene, budu prvi (tada) u trećoj ligi, i da odigramo kvalifikacije (cilj je bio stjecanje iskustva). Svaka godina je priča za sebe, tako da ne mogu generalizirati. Činjenica je da smo imali dosta velik repertoar igrača i da se može tj. da se moglo malo kemijati. Ne mogu reći ni da se nije "kemijalo" jer smo se krpali sami sa sobom. Zašto nije, duga priča... No,  razlika je velika. IGEA svoje igrače uglavnom posuđuje za 1. ligu, a i ti igrači budu nešto plaćeni. Da je kojim slučajem Sibinj, Graničar ili bilo koji drugi klub ušao u 1. ligu, vjerujem da bi se moglo dogovoriti bez problema na obostrano zadovoljstvo da mladi igrači Obrtničke škole odigraju za ekipu koja je ušla u 1. ligu. To je lakši pothvat, a posuđivanje igrača za rang natjecanja (2. liga) u kojem imamo mjesta za vlastiti klub, ne pije baš vodu... Razumijem sve to jer sam dosta vremena sjedio na klupi i to mi je užasno bilo.
Za te pojedince ne znam, mislim da je to rijetkost jer svi znamo koliko smo htjeli da Sibinj uđe u 2. ligu, a bilo je razgovora da se uđe i u 1. ligu (nudio sam se za 0 kn i Budainci i Sibinju), pretpostavljam da se sjećate...
Evidentirano
Bera11
Moderator

« Odgovor #11 : Svibnja 05, 2013, 16:53:54 »

(nudio sam se za 0 kn i Budainci i Sibinju), pretpostavljam da se sjećate...

dođi u Sredance...dat ćemo ti i dvije kune ako treba... Smiley
Evidentirano
Đuka
Yoose
Moderator

« Odgovor #12 : Svibnja 05, 2013, 17:15:37 »

Sjećam se (ti i Damir u paketu+jedan od Bibera za kvalifikacije),ali ti znaš da sam ja jako realna osoba i da za takve stvari moraš imati pratnju koja će to ispoštovati.Ista stvar se danas događa sa OŠB kada su u zrakopraznom prostoru (koliko sam načuo veoma je upitan nastup druge momčadi u 2.ligi) i tovare da se tako izrazim u 1.ligi, a imaju igrački potencijal za Superligu.Navodno se i ti vraćaš  iz Kutine tako da će OŠB imati 6-7(Klaić,Arbanas,Jurković,Garić I.,Dabić,Vukovarac,pa i perspektivni Gavran itd.) igrača koji bi trebali svojom igračkom kvalitetom prošetati 1.ligom.Jedino da ih ne poremeti ljudski faktor tj. labilnost i karakter pojedinaca (u zadnje vrijeme problemi sa igračima ,pa je bilo i suspenzija).

Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #13 : Svibnja 05, 2013, 17:48:56 »

Citat: zg
Npr. Podkrajac je kadet, iz Varaždina je, igrač IGEE, a evo sad je igrao za Šenkovec.

Podkrajac je iz Šenkovca i dvojno je registriran za IGEA-u  Wink Ne pitajte se kako znam  Grin ...jednostavno znam jbg.

Za one koji ne znaju , na skorašnjem TOP 12 u Slavonskom Brodu pisat će mu pored imena IGEA Željezničar, ali je uredno registriran za STK Šenkovec za koji je nastupao u ligaškim natjecanjima pa tako i kvalifikacijama.

Što se tiče ovih kvalifikacija, svi se mi tu manje više slažemo da je teško Graničar mogao proći. No opet kad se pogleda da je samo jedan meč otišao na njihovu stranu (npr. Matejov) sad bismo možda pričali kako su protivnici bili slabi  nema pojma

Mislim da je to sve tu bilo blizu osim što je RR Starr bio tu izvan konkurencije, ali ruku na srce i oni su čudom dospjeli u kvalifikacije.
Evidentirano

zg
Brisač Postova

« Odgovor #14 : Svibnja 05, 2013, 21:08:55 »

Citat:
ali ti znaš da sam ja jako realna osoba i da za takve stvari moraš imati pratnju koja će to ispoštovati

Slažem se, i razumio sam sve... Danas je Sibinj ipak kvalitetniji, i volio bih da Brod dobije još jednog prvoligaša, pa makar i za jednu sezonu. No, vrijeme će svoje pokazati Smiley  Wink

Da, ja se sigurno vraćam iz Kutine, ali samo u klub(ove) s ambicijama.... Poželio sam se nakon dvije godine pauze (mirovine), ponovnog igranja.

Citat:
dođi u Sredance...dat ćemo ti i dvije kune ako treba...

To je bio nekad davno Matin plan  Smiley
Evidentirano
 Str: [1] 2
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!