SLAST
Svibnja 01, 2026, 13:19:10 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OŠB  
 Str: [1] 2
  Ispis  
Autor Tema: 3. kolo  (Posjeta: 5021 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
stjepan
Moderator
Nova Liga: LUTALICE
Klub: STK SLAVONSKI BROD

« : Rujna 30, 2013, 10:06:10 »

BEKRIJE - LUTALICE, srijeda (02.10.2013.), Dvorana OŠB, u 21,00 sati ...  Table Tennis 
Evidentirano

Nisi prestao igrati zato što si ostario, već si ostario zato što si prestao igrati ...
tomi
Nova Liga: Optika Zorko
Klub: STK "Slavonski Brod"

« Odgovor #1 : Listopada 02, 2013, 22:38:18 »

evo i jedna slika sa tekme dvorana "ošb"

* IMG_1347.JPG (1228.42 KB, 2048x1536 - (hitova: 376 ).)
Evidentirano
ReBus
Moderator

Navijacica

« Odgovor #2 : Listopada 02, 2013, 23:19:58 »

Opa, to se i špijunira  Grin.

Lutalice su časno izgubile 7:3 od boljih Bekrija. Kuriozitet...sva 3 meča prvog kruga igrana na 5 setova i svi otišli na stranu Bekrija. Nažalost nisam ispunio Mati želju da pobijedim Guska, ali dao sam sve od sebe, no eto..malo više sreće na njegovoj strani i loptica koja je lizala rub i osta želja neispunjena. Moja duboka isprika Mati  Grin.
Evidentirano
stjepan
Moderator
Nova Liga: LUTALICE
Klub: STK SLAVONSKI BROD

« Odgovor #3 : Listopada 02, 2013, 23:42:37 »

BEKRIJE - LUTALICE  7:3    pet

Za Bekrije:                  Za Lutalice:  

P.Gusak           3/0      R.Busija         1/2
Z.Marinović      3/0      D.Marić          1/2
A.Čelebija        1/2      S.Bošnjaković  0/3
Gusak/Čelebija  0/1      Marić/Busija    1/0

Kako je već rečeno, zaslužena pobjeda Bekrija  , iskoristili su prednost domaćeg terena.   Ipak, moglo je biti neizvjesnije, ali taj prvi krug je sve riješio. Izgubiti sva 3 meča u jednom krugu u 5 setova je kuriozitet, ali događa se i boljima.  idiot Od ta 3 meča, Lutalice su imale 2 u rukama. Busija protiv Guska mislim 9:8 u petom, a ja protiv Čelebije 10:8, ali obojica smo ostali na tome i u rukama nam je ostala samo ona stvar.  biti ce dobro Jedino su parovi u 5 setova otišli na stranu Lutalica, ali to je igrano na kraju pa nije imalo nikakav značaj, tek da ublažimo poraz. Uz Žuju na Lutvinci  pice ispratili smo i završnice utakmica LP. U privitku je zapisnik za Voditelja lige kao i info da su sinoć igrali Exteh i Bekrije 8:2 (Bekrije igrale bez Guska i sa samo 2 igrača - Marinović i čelebija).  

* BEKRIJE - LUTALICE (02.10.2013.).xls (88.5 KB - (downloada: 178 ).)
« Zadnja izmjena: Listopada 02, 2013, 23:44:37 stjepan » Evidentirano

Nisi prestao igrati zato što si ostario, već si ostario zato što si prestao igrati ...
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« Odgovor #4 : Listopada 02, 2013, 23:48:59 »

Citat: ReBus
Moja duboka isprika Mati  Grin.

Nemaš se ti meni što ispričavati jer sam ja tebi poželio uspjeh nad tim dečkićem pošto bi te to vinulo do neslućenih visina i neke bi se ekipe potrgale da te dovedu u svoje redove  Cool ili barem one koje još razmišljaju  biti ce dobro

Da je bio kvalitetniji stol vjerovatno ona loptica ne bi "liznula" i kliznula  Tongue

Citat: stjepan
U privitku je zapisnik za Voditelja lige kao i info da su sinoć igrali Exteh i Bekrije 8:2 (Bekrije igrale bez Guska i sa samo 2 igrača - Marinović i čelebija). 

Bolje da si stavio u privitak zapisnik sa ove spomenute utakmice nego ovaj kojeg sam već obradio pošto ti suigrač nije bio žedan  Grin
Evidentirano

ReBus
Moderator

Navijacica

« Odgovor #5 : Listopada 03, 2013, 07:42:51 »

Citat: ReBus
Moja duboka isprika Mati  Grin.

Nemaš se ti meni što ispričavati jer sam ja tebi poželio uspjeh nad tim dečkićem pošto bi te to vinulo do neslućenih visina i neke bi se ekipe potrgale da te dovedu u svoje redove  Cool ili barem one koje još razmišljaju  biti ce dobro

Znaš onu..tko visoko leti, nisko pada, zato je bolje ostati prizemljen po onoj stoj di si jer ni za di si nisiGrin
Evidentirano
Patak
Nova Liga: POSAVAC
Klub: STK Posavac-Kaniza

« Odgovor #6 : Listopada 03, 2013, 13:19:24 »

Htio bih potaknuti Predsjednika NOVE LIGE gospodina Stjepana da malo utječe na klubove
koji neuspijevaju odigrati u 15,dana svoje utakmice. Tongue.
Pazite pola mjeseca imamo da se utakmica jedna odigra,ili mjesečno dvije
i opet po starom idemo,kad jedni mogu drugi nemogu. Huh?.
Dali njihovi voditelji ekipa vode računa da se utakmica odigra na vrijeme,ili
mi možemo kako hoćemo,daj te si malo truda. reket reket.
Evo vidim da na forumu bude po 5,6,članova koi ga čitaju a niitko ništa skoro nepiše
osim Mate,Busije,Bošnjakovića i još par njih.Zašto ljudi daj malo živnite,barem kritikujte ako ništa drugo Hahaha.
Lijepo je pročitati kad netko nešto napiše,pa nije bitno dali fali ili kritikuje,bitno je da se kontaktira i ovim putem. clsdtopic.
Ali nekima je teško i objaviti kada se utakmica odigrava,i onda samo odjednom Bum... odigrali tada i tada u mjestu tom i tom i pogasili svijetla da ih nitko nedođe pogledati haha. Cheesy.
Evo malo dobro namjernih kritika za sve klubove i njihove voditelje dobro.
Kako kažu neka neka i treba,neružim nekudim ali kritikujem.
Pozzzz. postovanje postovanje.
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #7 : Listopada 06, 2013, 18:01:37 »

patak je sve dobro prokomentirao i nemam što dodati  nemam pojma prdio ili govoro isti kiki  sram
Evidentirano

Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #8 : Listopada 08, 2013, 00:20:20 »

2. KOLO:

KOKOLO - KLAKAR  5 : 5

3. KOLO :

SREDANCI - KOKOLO  9 : 1

4. KOLO :

KLAKAR - SREDANCI 1 : 9

Sve utakmice igrane u Klakaru u već poznatoj atmosferi  pice

Budući da je danas neradni dan ništa od obrade zapisnika  Tongue , a ima ih ohohohoho

Evidentirano

Patak
Nova Liga: POSAVAC
Klub: STK Posavac-Kaniza

« Odgovor #9 : Listopada 08, 2013, 13:50:20 »

Čestitke Sredancima na uvijerljivim pobijedama weee.
A isto tako domaćinu  Klakaru,koji je organizirao ovaj turnir u  Table Tennis.
Antune dali si pokupio 50,kn,za organizaciju turnira kao u trećoj ligi,ako nisi greška u koracima.
Ja vjerujem da ste vi Kokolo i Sredance nahranili i napoili,pa si trebao uzeti kotizaciju barem po 100,kn.
Kokolo: otac i braća delton su pošteno barem podijelili bodove sa vama,ali onaj Efendija i njegovi Murati Laugh
oni vam nisu dali ništa,a uzeli sve. srednjaci srednjaci.Dobro ste i prošli mogli su vam skinuti i Skalp kao indijanci.
Poznavajući Matu on ako te nemože poderati,onda gleda gdje će te oderati,hahaha,ali nema baš puno hrabrosti
u trećoj ligi je bježao od igre kao vrag od tamjana,a baš sam ga htio oderati Grin Grin.
Sredanci kako su okrenuli igrati utakmice,oni će završiti sezonu do Svi Sveti nema sanse.
Odmah da pohvalim i ekipu Alibija koja je pobijedila Optiku,znam da je Zorko bio bolestan,pa se najvjerojatnije nije još pravo oporavio Huh? Huh?.
Ali šta se dešava sa Domagojom,jednu odigra loše pa onda drugu utakmicu porazbija sve,i onda opet stop,a dobro ako je ljubav u pitanju nije ni čudo. Tongue.
Evo danas je dan Neovisnosti,kažu sad smo svoj na svome,a ja kažem Još malo pa nas i nema srednjaci.
Pozz. postovanje postovanje.
.
Evidentirano
Ray Ban
*
Nova Liga: Sibinj
Klub: STK Sibinj

« Odgovor #10 : Listopada 08, 2013, 15:41:55 »

Ni traga od bolesti,jedino ako se pretilost tako naziva  Grin ...dakle nikakav alibi za Alibi...računali smo na Jopi uzet tricu i eto nas do boda  Cheesy ...čekamo vaš poziv za derbi začelja  Laugh  Laugh  Laugh
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #11 : Listopada 09, 2013, 08:12:09 »

Citat: Patak
Čestitke Sredancima na uvijerljivim pobijedama weee.
Poznavajući Matu on ako te nemože poderati,onda gleda gdje će te oderati,hahaha,ali nema baš puno hrabrosti
u trećoj ligi je bježao od igre kao vrag od tamjana,a baš sam ga htio oderati Grin Grin.
Sredanci kako su okrenuli igrati utakmice,oni će završiti sezonu do Svi Sveti nema sanse.

- Hvala za čestitke  postovanje
- 3. liga...opće poznata stvar je da ja u 3. ligi igram samo ako je gusto  Tongue budući da ti i tvoji niste pružili nekakav otpor  lud?! nije bilo smisla da ja igram
- mi se samo držimo one "...što možeš danas ne ostavljaj za sutra..:" tako je bilo i s Kokolom...kad su već bili tamo brzo smo se dogovorili da odigramo i s njima  dobro
Evidentirano

Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #12 : Listopada 10, 2013, 08:43:04 »

EXTEH - POŠTARI  8 : 2

Prema zapisniku moglo je biti i puno bolje za Poštare  nemam pojma

Proglašavam Rebus-a i Nožinu počasnim članovima natjecateljske  komisije budući da slikaju i šalju zapisnike s utakmica na kojima uopće ne igraju 
Evidentirano

ReBus
Moderator

Navijacica

« Odgovor #13 : Listopada 19, 2013, 10:02:20 »

Nešto se čudno događa. Brod-Plin odigrao samo jedan meč. U čemu je problem? Ili Stavljač nije stavio zapisnike, u što čisto sumnjam. A i taj meč s Mata's boys je odigran jer su vam "došli na noge". Ajmo, malo ozbiljnosti u igranju.
Evidentirano
Domacc
Administrator
Nova Liga: Sibinj
Klub: STK Sibinj

« Odgovor #14 : Listopada 22, 2013, 12:57:18 »

Mnogi portali, TV kuće koji prate našu ligu me zovu danima, šalju mailove: Gdje je nestao Brod-Plin?? Što se s njima događa? Igraju li uopće ligu? Javljaju li se kad ih zivete na meč ili odgađanje do 'crvenog' datuma?
Evidentirano
 Str: [1] 2
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!