SLAST
Travnja 25, 2026, 14:50:22 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OŠB  
 Str: [1]
  Ispis  
Autor Tema: 3. Kolo  (Posjeta: 2793 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Domacc
Administrator
Nova Liga: Sibinj
Klub: STK Sibinj

« : Listopada 07, 2013, 22:27:00 »

Optika Zorko - Alibi 2:8
Kad sam usao u dvoranu pomislio sam da sam zalutao na trening nekog superligasa. Cool
Kazu da je i Bozo trebao doci, no imao je privatnih obaveza. Tongue Opticari odigrali koliko je protivnik dopustio i to je to. Ćutuk, Zorko i Babler su borili se i pokusavali nesto za razliku od mene. Za kaznu sam isao pjeske kuci - zalaganje 1 u rubriku. Ispricavam se suigracima na losoj veceri, takoder dugujem javne isprike ReBusu na klizecem startu s leđa iz nedozvoljene pozicije (nakon utakmice).
Drago mi je da sam napokon s Dariom odigrao sluzbeni mec. Rezultat manje bitan jer nisam bio ni blizu, a jos je igrao s oba beksajda. Toliko o njegovoj nadmoci kad si to dopusti, svaka cast. Cestitke gostima na zasluzenoj pobjedi.
Evidentirano
ReBus
Moderator

Navijacica

« Odgovor #1 : Listopada 07, 2013, 23:15:03 »

... takoder dugujem javne isprike ReBusu na klizecem startu s leđa iz nedozvoljene pozicije (nakon utakmice).

Huh? Huh?....totalna zbunjola...gdje si ti to klizao?
Evidentirano
Stjepko
Nova Liga: AD VIDAKOVIĆ
Klub: STK STRMAC

« Odgovor #2 : Listopada 16, 2013, 07:13:52 »

Večeras u 18.30 u domu Đuka Matanić okršaj Deri Brko:AD Vidaković.
Evidentirano
Stjepko
Nova Liga: AD VIDAKOVIĆ
Klub: STK STRMAC

« Odgovor #3 : Listopada 16, 2013, 23:43:42 »

Večeras odigrano:Deri Brko -AD Vidaković 6:4
Teško je priznati,ali večeras sam iznevjerio svoju ekipu.Dalibor je dvicom ispunio očekivanja,Antonio je dobio jednu ,izgubio od Tihe tri seta u fiksu i od Žareta u pet setova.Pobjeda u paru s Daliborom i od njih dvojice dosta.Moj minimalan doprinos bi nam donio barem bod,ali ništa.Ni volje ni želje,previše igranja i turnira je uzelo svoj danak,valja malo pauzirati i poželiti se pingića.Čestitke pobjednicima i mojim suigračima.
Evidentirano
tihos
*
Klub: STK FLIP

« Odgovor #4 : Listopada 17, 2013, 19:57:57 »

...kad vec predsjednik nije,evo i zapisnik u prilogu

* DeriBrko-AD Vidaković.xlsx (29.95 KB - (downloada: 183 ).)
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« Odgovor #5 : Listopada 17, 2013, 22:17:35 »

Hvala tihos no moram stati u obranu preCjednika i napisati da je on jutros u 6.46 poslao e-mailom zapisnik kojeg sam ja promptno obradio i sve statistike digao na svoje mjesto  Wink

Moram se malo pohvaliti  Tongue i malo obraniti vrhovnika  Cool
Evidentirano

Bera11
Moderator

« Odgovor #6 : Listopada 19, 2013, 00:45:49 »

Spin- Sibinj 9-1

* Spin Sibinj 18.10.2013.xlsx (28.85 KB - (downloada: 203 ).)
« Zadnja izmjena: Listopada 19, 2013, 00:47:07 Bera11 » Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« Odgovor #7 : Listopada 19, 2013, 06:59:10 »

Kratko i jasno  Tongue nadam se da je zamjena "taktičke" prirode i da nije riječ o  polupan

Kompletirano je i 3. kolo 1. lige  dobro dok je u 2. ligi "palčić dolje"  lose
Evidentirano

Bera11
Moderator

« Odgovor #8 : Listopada 19, 2013, 08:49:31 »

Nama je sinoćna utakmica bila prilika za bijeg s dna dok je Sibinj imao kakvu takvu zalihu bodova tako da je psihološka prednost bila na njihovoj strani.
Nakon sati i sati priprema za meč, pogledali smo mečeve Sibinj TV-a i Gornji Bogićevci TV-a ne bi li uočili mane protivnika.
Trenirali smo i po dva puta dnevno i to se isplatilo.
Ali od početka se vidjelo da će meč otići na našu stranu. Svi smo stizali velike prednosti protivnika 7-2, 8-3,čak i 0-2 u setovima, svi fiksevi su odlazili na našu stranu.
Nakon prvog kruga bilo je 3-0 i odmah smo igrali parove. Iako nisam mogao pogoditi niti jedan spin, Pereković i Mića su se natjecali tko će bolje promašiti zicer te su nam doslovno poklonili pobjedu iako su vodili 2-0.
Nakon prvog kruga stigao je i Ivan i vidjevši moju igru u paru promptno me poslao na klupu.   Lips Sealed
Čanić senior nije niti ulazio u igru što nam je olakšalo posao.

« Zadnja izmjena: Listopada 19, 2013, 08:51:49 Bera11 » Evidentirano
 Str: [1]
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!