SLAST
Travnja 29, 2026, 12:26:06 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OŠB  
 Str: [1] 2
  Ispis  
Autor Tema: 6. KOLO  (Posjeta: 7481 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« : Listopada 23, 2013, 22:41:26 »

SREDANCI - KUTI  4 : 6

Borba doslovce do posljednjeg poena  borba boxing i naravno zaslužena pobjeda gostiju.

Ono čega se sjećam da smo poveli u parovima 2:0 u setovima pa u 4 setu gubili  0:7 i okrenemo na 10:9 i 11:10 i izgubimo, u 5. setu vodimo 10:8 i tu ostanemo  sram

Imam i zapisnik Kokolo - Kuti 1:9 što sam upravo objavio  Wink
« Zadnja izmjena: Listopada 23, 2013, 23:22:27 Mata » Evidentirano

ReBus
Moderator

Navijacica

« Odgovor #1 : Listopada 24, 2013, 09:09:10 »

Bogme 2. liga postaje sve interesantnija. Ne zna se više tko će koga pobijediti ni igrači ni ekipe. Nema namještanja za klađenje  Grin.
DikA ima da urami rezultat ove utakmice  Grin
Čestitke pobjednicima i  biti ce dobro za Matu.
Evidentirano
Patak
Nova Liga: POSAVAC
Klub: STK Posavac-Kaniza

« Odgovor #2 : Listopada 24, 2013, 13:19:01 »

Čestitke Kutima na pobijedi  Cestitamo.
Stvarno kako Renato kaže ova druga liga sva neizvijesna.
Moj prijatelj Mato nije se izgleda baš  znoj a i ruke mu štrepe od istovaranja kukuruza ove jeseni
jel trebalo je pomoći cjelom selu da se istovari kukuruz,a sada nemože držati reket u ruci Tongue.
Da nebi Rosija pređoše Kutljani preko Sredanaca kao Škoti preko Hrvatske  Grin.
Kutljani su imali par treniga sa Posavcem,a posebno Joca koji igra za nas u trećoj ligi,što se odmah i vidi u napretku  Table Tennis.
Matin recept nije upalio kod gostiju,jel oni čim dođeš kod njih igrati odmah de popi,de popi,pa ćemo onda igrati  Table Tennis.
a nije znao da su ljudi upiti i da mogu tako cjelu noć piti i igrati,i što više piju bolje igraju hahaha Cheesy Cheesy.
Dobro  treba uzeti u obzir i ova nesreća na auto cesti što se dogodila u blizini Sredanaca,pa su još u šoku od toga.
Da da Joca mi sinoć kaže ma kakvi oni,mogli smo igrati protiv njih svezanih očiju,ali bilo nas sramota  sram.
E jebiga Joca oćeš reći da ste mogli i sjedeći na stolicama ih pobijjediti,pa upravo tako kaže on Laugh.
Eto nabacio sam neku,Mata ja sam u penziji a red je da i ti ideš  Wink.
Pozz  postovanje.
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #3 : Listopada 24, 2013, 15:46:53 »

Što bi rekao Maminjo "...pregaziše nas Kuti kao plitak potok..."  Tongue

Sad vidim da sam napisao da je zasluženo, a nisam čestitao  nema pojma pa evo sad koristim priliku i od srca čestitam Kutima na pobjedi 
Štivića poznajem 15-ak godina i uvijek smo vodili velike borbe, a sa Antom sam radio još ranih 90-ih u ĐĐ da bi me sad obojica  ispeglali lud?!

A još mi je draže pošto vidim i da je Rebusu drago i smije se ko dijete na lizaljku  lol

Inače meč je bio stvarno zanimljiv i napet. Budući smo parove igrali na kraju rezultat je stalno bio jedan razlike za nekoga i do zadnjeg poena se nije znalo kako će završiti.
Evidentirano

stjepan
Moderator
Nova Liga: LUTALICE
Klub: STK SLAVONSKI BROD

« Odgovor #4 : Studenoga 04, 2013, 19:11:34 »

BRODPLIN - LUTALICE, četvrtak (07.11.2013.), SD Vijuš, u 19,00 sati ...  Table Tennis   pice
Evidentirano

Nisi prestao igrati zato što si ostario, već si ostario zato što si prestao igrati ...
ReBus
Moderator

Navijacica

« Odgovor #5 : Studenoga 05, 2013, 07:43:55 »

Jel' ti to već slaviš ili samo pozivaš gledatelje na piće?  Grin
Evidentirano
stjepan
Moderator

« Odgovor #6 : Studenoga 05, 2013, 19:14:55 »

Ne, ovo desno smo mi svi na piću nakon utakmice, a ovo lijevo ti i Petrak još udarate ...  rofl
Evidentirano

Nisi prestao igrati zato što si ostario, već si ostario zato što si prestao igrati ...
ReBus
Moderator

Navijacica

« Odgovor #7 : Studenoga 07, 2013, 22:01:43 »

Ne, ovo desno smo mi svi na piću nakon utakmice, a ovo lijevo ti i Petrak još udarate ...  rofl

Nevjerojatno, ali istinito, Stjepan je ovo pravo pogodio...meč gotov, a Petrak i ja deremo još...neobavezno Smiley
Inače, u bespoštednoj borbi, Lutalice su pobijedile sa 6:4.
Najveće ugodno iznenađenje sa strane Brod-plina je svakako Kolar koji je dobrano digao igru i pošteno me namučio u 5 setova. Mrva je ovaj puta imao priliku po prvi puta da me pobijedi i poveo je s 2:0, ali mu je ipak do kraja meča ponestalo malo sreće, tako da je i on izgubio na 5 setova. Stjepan je napravio dvicu kao i Damir, ostalo je ostalo domaćinima.
Šteta je samo što Dekanović više ne igra pa ga mijenja "slabašni" Petrak koji mete sve pred sobom, osim Stjepana  Grin
Evidentirano
stjepan
Moderator

« Odgovor #8 : Studenoga 07, 2013, 22:57:06 »

BRODPLIN - LUTALICE   4:6

Za Brodplin:                      Za Lutalice:

Z.Petrak        2/1            R.Busija           2/0
F.Mrva          1/2            D.Marić            2/1
S.Dekanović   0/1            S.Bošnjaković   2/1
Ž.Kolar          0/1            Z.Krznarić        0/1
T.Krajina        0/1            Busija/Marić     0/1
Mrva/Petrak   1/0

U derbiju začelja   Lutalice na Vijušu pobijedile domaćina Brodplin s minimalnih 6:4. Samo da podsjetim Admina da prema zadnjim izmjenama Pravilnika NL pobjeda u gostima donosi duple bodove.  lol Zapravo je večeras bila odlična utakmica, neizvjesna i sa preokretima tipičnim za pingić.  kava U čak 5 mečeva igralo se 5 setova, Brodplin je dobio 3, a Lutalice 2. Evo nekih ključnih detalja iz tih mečeva. U prvom meču Marić ima protiv Petraka u 5. setu 8:6,   ali gubi 9:11. U drugom meču Mrva mete Busiju prva 2 seta,  raketar , ali onda Busija dolazi na radnu temperaturu, preokreće sve i dobija meč. U paru Lutalice vode 2:1 u setovima, a onda do kraja osvajaju ukupno 7 poena.  doh Kolar vodi Busiji 2:1 u setovima i kod 10:9 ima meč lopticu, ali Rebus kao mačka koja ima devet života ipak nekako izvlači živu glavu.   Bošnjaković stalno gubi od Mrve, 0:1 i 1:2, ali ipak uspije izboriti 5. set u kojemu povede 4:1, a onda do kraja osvoji cijeli 1 poen  idiot , a Mrva tričavih 10.  nemam pojma Srećom, do tada je već Marić donio pobjedu  dobro pa sam izbjegao postati tragičar.   Večeras blijedog Busiju vadim u 3. krugu da ga Petrak ne razbije na komadiće i to mu "zadovoljstvo" ostavljam za nakon utakmice.  baeh U privitku je zapisnik  kava za Admina i to stari jer je igralo čak 9 igrača, dok njegov ultramoderni novi obrazac zapisnika  clsdtopic ne obračunava statistike za igrače koji ulaze s klupe.  nemam pojma Kad to riješi, bit će i novi.  dobro      

Čestitke Rijeci na upravo osvojenom bodu protiv Lyona,  dobro kao i Busiji koji nosi epitet igrača utakmice budući je jedini večeras neporažen u pojedinačnim mečevima.  klanjanje

* BRODPLIN - LUTALICE (07.11.2013.).xls (88.5 KB - (downloada: 202 ).)
« Zadnja izmjena: Studenoga 07, 2013, 23:01:14 stjepan, Razlog: Rijeka i igrač utakmice » Evidentirano

ReBus
Moderator

Navijacica

« Odgovor #9 : Studenoga 08, 2013, 08:02:12 »

Zaboravili smo spomenuti Šikija koji je zagrijavao što naše što protivničke igrače, a kad je Stjepan igrao protiv Mrve na 1. stolu, Šiki je sjedio kraj stola i mlatio reketom svoje spinove, što se lijepo vidjelo od 3. stola gdje sam pažljivo pratio Krznarića i Petraka. Da je mrežica bila prava, možda bi Krznarić izvukao i koji set jer se poprilično dobro nosio s protivnikom.
Mala nadopuna na meč između Mrve i mene. Mrva je u 4. setu vodio 5:0, tako da je u tom setu mogao i završiti meč jer kako je bilo krenulo, ja sam već vidio 3:0 za njega, tako da nisam čak ni vidio da je Stjepan igrao protiv Deke, kojeg sam samo vidio da je šetao od stola do stola pa primao savjete mobitelom, ono..pravi voditelj, trener  Cheesy
U svakom slučaju, igra Plinara se promijenila nabolje, tako da sve ostale ekipe imaju to u vidu ako ih kojim slučajem žele pobijediti. A još ako im dođe i Vilenica..uh...
Nekako mi se čini da je sinoć trebao i 4. krug. Možda to i uvedemo za ekipe koje imaju 5 i više igrača  Grin
Evidentirano
ast
Klub: STK Klakar

« Odgovor #10 : Studenoga 13, 2013, 22:58:15 »

Večeras u Klakaru:

KLAKAR - BEKRIJE         1 : 9
BEKRIJE - BROD PLIN    7 : 3   
KLAKAR - BROD PLIN     2 : 8

Puno tenisa. Puuuuno tenisa.
 Table Tennis
Zapisnici sutra.
Evidentirano
ast

« Odgovor #11 : Studenoga 14, 2013, 17:43:23 »

U prilogu su zapisnici od jučer.

* BEKRIJE-KLAKAR_13112013.xls (63 KB - (downloada: 201 ).)
* BEKRIJE-BRODPLIN_13112013.xls (63 KB - (downloada: 207 ).)
* KLAKAR-BRODPLIN_13112013.xls (63 KB - (downloada: 211 ).)
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #12 : Studenoga 14, 2013, 18:59:45 »

Cestitamo pet

Svaka čast na e-zapisnicima za 15-ak minuta gotovo
Evidentirano

ReBus
Moderator

Navijacica

« Odgovor #13 : Studenoga 14, 2013, 22:49:32 »

Bogme, po rezultatima će biti da robot više ne trenira Asta, nego obrnuto  Grin
Evidentirano
ast

« Odgovor #14 : Studenoga 15, 2013, 20:32:24 »

Sinoć u Kutima:

KUTI - KLAKAR  9 : 1

Kutljani poslovično dobri domaćini u svemu, osim po rezultatu.
Žao mi je što nisam slikao "pomoćni" stol, toliko sorti vina na
jednom mjestu može se vidjeti samo još u kutjevačkim podrumima 
Naravno, ni ostalog nije nedostajalo...
Rezultat je očekivan. Možda je vrijedno spomenuti jedino da je tri meča odigrao
predsjednik Joca Dikanović i nanizao tri pobjede, što mu se ne dešava baš svaki dan  .

Drugo poluvrijeme odigrali smo za stolom uz ukusnog pečenog šarana iz obližnjeg ribnjaka
(kojeg uzgred budi rečeno, drži klakarac Grin).

Ono što je ustvari bio šlag večeri, to je bilo treće poluvrijeme.
Naime, ovaj puta smo sa sobom u Kute poveli i udarnu klakarsku postavu za belu, osovinu Deša-Baki.

Osokoljeni visokom pobjedom u tenisu, Joca i Tambur su radosno pripremili teren (mali stol, specijalno izrađen za belu,
tako da uz njega mogu sjediti samo četiri igrača, bez publike) i špil (novi, neoznačeni).

Kako su bili malo separirani, mi ostali nismo znali kako se točno razvija rezultat, ali se moglo primjetiti
kako je domaćinima nestalo osmjeha i boje sa lica   jesi lud?! lud?! reket.
Da ne duljim, što se nas tiče, mislimo da smo sinoć s Kutima odigrali nerješeno...   Cestitamo

Hvala domaćinima na uzornom gostoprimstvu.  dobro

Evidentirano
 Str: [1] 2
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!