SLAST
Travnja 29, 2026, 14:59:05 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Portal   Forum   Pomoć Pravila Kalendar Prijava Registracija STK OŠB  
 Str: 1 [2]
  Ispis  
Autor Tema: 6. KOLO  (Posjeta: 7487 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
ReBus
Moderator

Navijacica

« Odgovor #15 : Studenoga 15, 2013, 21:29:51 »

Ast se iz dana u dan sve više popravlja, kako po izvještajima tako i po e-zapisnicima. Šteta što nisi ponio i taj zapisnik iz Kuta i to riješio pa bi uz Matu Stavljača, dobio titulu Ast Dodavač  Grin.
Evidentirano
joca

« Odgovor #16 : Studenoga 16, 2013, 22:06:39 »

Evo gostujući predsjednik je sve u tančine opisao pa meni ostaje jednostavan posao poslati zapisnik
ali  ne bi bilo u redu ne čestitati gostima iz Klakara za već spomenutu rasturačinu u beli.
Tambur bi sve tri svoje pobjede u ST dao samo da može zaboraviti ovo gaženje u beli
jer to dugo nije doživio. Inače bi sa Klakarom igrali standardno Dikanovići protiv Stanića
ali nam je Ivan glavini pec-majstor pa je ovoga puta izostao. Njegov doprinos ovoj večeri
ipak je veći ovako nego da je igrao. Još jedna standardna stolnoteniska noć u Kutima.

Pardon, nešto je ipak bilo izvan standarda. Mi u kutima nismo nikakvi alkoholičari jer
isključivo pijemo vino (boja nije važna), gostujući predsjednik Tona pridružio nam se
a ostatak gostiju je pitao može li se naći kakvo pivo. Može, kako ne bi moglo ...
Našla se jedna gajba ... i naravno ostala je prazna ....

Evo i tog zapisnika  ... Predsjednici standardno igraju prvi
                                            I šok za sve prvi puta ja dobivam  i to    .... glatko 3:0                                       

* KUTI - KLAKAR 14.11.2013..pdf (1598.66 KB - (downloada: 223 ).)
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač
Nova Liga: KLAKAR
Klub: Slobodni strijelac

« Odgovor #17 : Studenoga 17, 2013, 07:03:13 »

Citat: ast
Da ne duljim, što se nas tiče, mislimo da smo sinoć s Kutima odigrali nerješeno...   Cestitamo

Cijelu noć pokušavam i nikako natjerati program da vam upiše zasluženi bod  nema pojma

Citat: joca
Mi u Kutima nismo nikakvi alkoholičari jer isključivo pijemo vino (boja nije važna)

Crna metalic ili obična bijela, svejedno  pice

Budući da su Kuti na dobrom putu prema 1. ligi moram primjetiti da ne znam s kime će dijeliti iće i piće jer kao što je poznato prvoligaši niti vole vino niti pivo  Wink

Citat: ReBus
Ast se iz dana u dan sve više popravlja, kako po izvještajima tako i po e-zapisnicima. Šteta što nisi ponio i taj zapisnik iz Kuta i to riješio pa bi uz Matu Stavljača, dobio titulu Ast Dodavač  Grin.

Ast nije nikad ni bio sporan za e-zapisnik....ali kad igraju  Cool
Evidentirano

stjepan
Moderator
Nova Liga: LUTALICE
Klub: STK SLAVONSKI BROD

« Odgovor #18 : Studenoga 19, 2013, 15:30:20 »

KOKOLO - BEKRIJE, srijeda (20.11.2013.), Dvorana OŠB, u 21,00 sati ...  Table Tennis   

Evidentirano

Nisi prestao igrati zato što si ostario, već si ostario zato što si prestao igrati ...
stjepan
Moderator

« Odgovor #19 : Studenoga 20, 2013, 23:56:35 »

KOKOLO - BEKRIJE   0:10

Za Kokolo:           Za Bekrije:

I.Tonkić     0/3     Z.Marinović          2/0
J.Tonkić     0/3     A.Čelebija            2/0
X              0/3     B.Čavala              2/0
I./J.Tonkić  0/1     Y                       3/0
                         Marinović/Čelebija  1/0

Zapisnik u privitku.

* KOKOLO - BEKRIJE (20.11.2013.).xls (88.5 KB - (downloada: 182 ).)
Evidentirano

Nisi prestao igrati zato što si ostario, već si ostario zato što si prestao igrati ...
ast
Klub: STK Klakar

« Odgovor #20 : Prosinca 11, 2013, 18:54:24 »

Jučer u Klakaru  KLAKAR - EXTEH  0 : 10

Zapisnik je u prilogu.

* KLAKAR-EXTEH_10122013.xls (63 KB - (downloada: 212 ).)
Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #21 : Prosinca 11, 2013, 22:57:34 »

Citat: ast
Zapisnik je u prilogu.

Ali kakav ? Kao iz noćne more  sram Da samo znaš koliku duševnu bol si mi nanio večeras nikad ne bi više pisao e-zapisnik  nema sanse

Što se desilo? Ja samo kopirao podatke, sve objavio i legao gledati nogomet. Nije prošlo dugo dolaze e-mailovi od Oka sokolova x 2. "Pa što radiš čovječe, krivi podaci  blabla blabla" ...čitam, ne vjerujem  clsdtopic

Kad ono upisano u parovima u jednom setu rezultat 8:99  sram

Vidim pogriješio sam, iako nije samo moja krivica. Budući da je ovaj podatak od krucijalne važnosti za opstojnost Nove lige nudim mandat voditelja lige na raspolaganje i prihvaćam svaku kaznu makar bilo i bičevanje  lud?!
Evidentirano

ast
Klub: STK Klakar

« Odgovor #22 : Prosinca 12, 2013, 17:37:45 »

Što bi se reklo:  Škužajte, pobiglo mi...

Tu grešku sam napravio ja, a ti si samo Copy-Paste... Tongue

Znači, tvoj mandat može ostati gdje i jest, a ja ionako nemam
funkciju koju bih ponudio na raspolaganje  baeh

Evidentirano
Mata
Co-Admin
Stavljač

« Odgovor #23 : Prosinca 12, 2013, 18:31:57 »

Ma nema tu tvoje greške "Sokolovi" ne praštaju. Večeras se odlučuje o sudbini Mandžukića, Šimunića i moje malenkosti  Tongue
Evidentirano

stjepan
Moderator

« Odgovor #24 : Prosinca 12, 2013, 18:36:54 »

... nudim mandat voditelja lige na raspolaganje i prihvaćam svaku kaznu makar bilo i bičevanje  lud?!

Nema potrebe za stavljanjem mandata na raspolaganje.  nema sanse Upravo se radi na izmjenama i dopunama Pravilnika NL prema kojima će mandat Voditelja lige (postojećeg) postati doživotan po uzoru na druga Tita.  lol srednjaci  A ovo o bičevanju  oops o tome ćemo još razmisliti   , možda to upriličimo na PP-u u siječnju ne bude li sve štimalo  naravno
Evidentirano

Str: 1 [2]
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.21 | WWW.SLAST.BIZ | SMF © 2006-2007, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!