Hvala čestitarima

, ali nema opuštanja. Malo odmora pa sve ispočetka.
coach

...kako to gordo zvuči. Još kad Akan kaže jučer:
"...Mata kad te gledam djeluješ mi ko onaj trener Barcelone.." , a ja znam da Aki drka pojmove i da misli na bivšeg Realovog trenera pa ga pitam "...misliš na Courinha...?" (ćitaj Kurinja

) , a Akan odgovara "...e,tog mislim..."
Iako znam da se zezate u svezi glede plaćanja, ali pokušajte stvari okrenuti naopačke. Da li ste pomislili ikad da igrači plaćaju meni da igraju

?
I onda Stjepan napiše da ja "samo" prevćem papirima...možda prevrćem "ojriće"

i tko bi lud sam sebi izbijao lovu iz ruku? Sjedim, uživam i imam novaca.
A s druge strane tko ne bi platio igrati za mene....buđenje škakljanjem guščjim perom bez stresa, hlađenje lepezom u time outu i još niz pogodnosti.
bez obzira na skor od 0/1 bez njega ne bi bili prvaci
Čuj tomi, možda je ovaj skor i krucijalan. Bitno je imati jakog (kilažom)

igrača na klupi jer da nije bilo mene tko bi igrao kad je Bernard morao na nogomet. Ili bi mi izgubili b.b. zbog neimanja trećeg igrača ili bi trpio nogometni klub iz Svilaja.

I još jedan detalj s Akanom od jučer.
Od kako je došao u dvoranu oko 10.15 sati nudio mi je prijateljski meč protiv Sibinja. Nema problema Aki pa nećemo valjda igrati NEprijateljski meč. Kao razlog je naveo da bi volio da si malo podignu samopouzdanje pred derbi meč s Požegom. Iako nisam baš shvatio kako bi si to mogli podići samopoudanje, ali prihvatio sam to. Nakon derbija s Brodom tražim Akana da vidim jel kontakrtirao svoje iz matičnog kluba, ali nema ga više u dvorani

. Kasnije se nije javljao pa su valjda odustali od podizanja nekih stvari